Canım benim de kızım 22 aylık benzer durumdayız. Üstelik benim kızım kardeşini çok sevmesine rağmen çok kıskanıyor da malesef bazen vurmaya çalışıyor
sen maşallah ne çok şey yapıyorsun inan ben senşn kadar ilgilenemiyorum bile. Bende bazen gün içinde çok geriliyorum kızımda da 2 yaş sendromları başladı bazen inanılmaz inat oluyor bende bi kaç kere sesini yükselttim ki normalde hiç alışık olduğu bişey değil sonra çok üzüldüm çok vicdan yaptım
ben emzirirken dediğin gibi kitap okuyup, evcilik, lego vs oynuyorum. Yemeklerini muhakak ben yediriyorum. Fırsat buldukça öğlenleri yanıma alıyorum beraber sarılıp uyuyoruz. Hatta tandem emzirme de yapıyorum. Ama geceleri babada, hem bebeğe hem ona gece yetişemem. Parka çıkarmaya da cesaret edemiyorum, babası müsait oldukça çıkarıyordu ama bundan sonra ailecek çıkalım parka dedim dün öyle yaptık. Ama herşeye rağmen kıskançlık var bizde
bebek artık eskiye nazaran daha çok kucak istiyor, kızım da bebeği kucağıma aldıkça kıskanıyor açık açık yatağına koy diyor
eskiden hiç kucak istemeyen çocuk anne beni kucağına al der oldu
Allahım şu süreçten hepimiz psikolojimiz bozulmadan çıkarız inşallah