• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    221
Bunun uyku egıtımı olduğunu bilmeden kendim bebeğimi gözlemleyip yapıyordum ya 😄 kameradan bakıyorum zaten hep 40 dakıkanın sonuna doğru kıpırdıyor hemen koşarak yanına gidip uzanıyorum gözünü açıyor yüzüme dokunuyor . Orda olduğumdan emin olunca uyumaya devam ediyor 😄

Ben gündüz uykularında oğlumun yanına uzansam kalkmazsam 2,3 saat uyuyor denedim belim koptu 😄 ve öyle alışmasın diye tabıkı bıdaha yapmadım . Şuan gündüz 4-5 uyku yapıyor her biri 40dk-1 saat arası. Gece aralıksız uyuduğu için gündüz uzun uyutmak için ekstra uğraşmıyorum.
Şuan atak haftalarındayız bu duzen bozuldu . Gece uyanmaları gündüz 20 dk 15 dk uykular direnme vs var . Ama bitince atak yine bu duzenıne döner zaten.

Bide kızlar bebegınızı gözlemleyin baktın gözleri kızarmış yada bı kere esnedi. Hemen uyutmaya çalışın ben bunu yaptığımdan beri gündüz uykuları duzene girdi
Bizde aynı bu düzendeyiz ☺️ Mesele çocuğunu tanıyıp öğrenmek biraz sanırım
Maşallah düzeniniz hiç bozulmaz inşallah

Merhaba idrar yolu enfeksiyonundan 10 gun hastsnede yattik bobregin biri normalden genismis idrar kacagi olabilirmis.neyse bu derdimz bitmeden hastsnede diyolardi hep kafasi yamuk tek taraf yatmis saga dondur yastik fln koy diye daha once denemistim ama olmsmisti.cikarkn doktor norolojiye yolladi. O da kan versin genetige gtsin fln bi cok sey soyledi bunlari kafasini tam tutamiyor one dogru dusuyor diye dedi gevseklik var dedi.daha 3 ay 1 haftalik. Yuz ustu dondugunde kucagima aldigimda kafayi tutuyor one dogru tam tutamiyor dusuyor. Boyle durumlar yasayan varmi.bana daha kucuk oldugu icin olmuyor gibi geliyor ama doktor ole demedi

Dün 1 saat uğraştık sürekli ağladı hiç uyumadı, uyku rutini olarak ne yapıyorsunuz canım
Akşam uykusunda banyo yaptırıyorum ve uyku tulumunu giydiriyorum
Gündüz uykusunda önce besliyorum sonrasında yan yana yatıp Yüzümle oynamasına izin veriyorum sonrasında olduğu yerde altında ki örtü ile sallıyorum uykuya dalacağı zaman kendi haline bırakıyorum bazen dalamıyor o zaman kaşlarının arasına masaj yapıyorum

Merhaba idrar yolu enfeksiyonundan 10 gun hastsnede yattik bobregin biri normalden genismis idrar kacagi olabilirmis.neyse bu derdimz bitmeden hastsnede diyolardi hep kafasi yamuk tek taraf yatmis saga dondur yastik fln koy diye daha once denemistim ama olmsmisti.cikarkn doktor norolojiye yolladi. O da kan versin genetige gtsin fln bi cok sey soyledi bunlari kafasini tam tutamiyor one dogru dusuyor diye dedi gevseklik var dedi.daha 3 ay 1 haftalik. Yuz ustu dondugunde kucagima aldigimda kafayi tutuyor one dogru tam tutamiyor dusuyor. Boyle durumlar yasayan varmi.bana daha kucuk oldugu icin olmuyor gibi geliyor ama doktor ole demedi
Çok geçmiş olsun
Bizde de var aynı şey bende nöroloji götürdüm
Bol bol egzersiz yaptırıyorum
Kan da verdik genetik sonuç biraz geç çıkıyor

Arkadaşlar felaket durumdayım gerçekten 😅
Uykular savaş halinde bu ne arkadaş salyalı paso el ağızda eline geçen her şeyi ağzına götürüyor. Atak diye mi böyle dişi çıkıyor da ondan mı böyle daha erken ama, gerçekten bittim. Sürekli bir huysuzluk ve huzursuzluk...

Kızlar bugün 4 ay aşımızı olduk. İnsnılmaz zorlu geçiyor. Saat 4 den beri uyanık. Hem çok ağrısı var hemde ateşi bir yükseliyor bir düşüyor. İnşallah sizin bebişler kolay atlatır
Cuma günü oldu benim kuzu da, ondan sonra bir tepetaklak olduk maalesef 😔

Kızlar mama kullanan var mı aranızda
Hipp combiatic kullanıyoruz ama bebeğim iki gündür çok yoğun kusuyor önce 4. Ay aşılarına bağlaıdm sonra mamada içime sinmeyen bir görüntü oluştu araştırdığımda şikayet varda bozuk olduğunu söyleyenler vs aynı şikayeti yaşayanlar oldu
Ne yapacağım hiç bilmiyorum sütümü günde 2 kere verebiliyorum sağarak o da :(
Biz sadece mama ile besleniyoruz 1 aydan beri aptamil hip denedim gözlemleyerek en son sma dan fayda gördüm bebegim icin barsak sistemini cok rahatlattı sindirimi diğerlerine göre cok daha iyi geldi bebeğime

Kızlar emzik olarak hangi markayı kullanıyorsunuz minnoşlara? Ben bibs almıştım ilk doğduğunda güzel alıyordu şimdi asla almıyor sadece uykuya geçeceği zaman alıyor onun dışında almıyor
Ben philips avent ve seffaf parmak deliği olan model, bibs bebedor wee baby denedim almıyor bas parmagını ve elini yiyor 🙄

Sizin bebişlerin uyku düzeni nasıl kızlar ya benim oğlan yaklaşık bir haftadır nerdeyse saat başı hatta bazen daha az sürede uyanıyor çok uykusuz kalıyorum niye böyle oldu anlamadım
Uyku düzeni uykusu gelince asla dayanamıyor aglıyor fakat uyuttugumda ya hemen geri uyanıyor yada maks yarım saat uyuyor , aksam uykusuna inanılmaz direniyor sürekli aglıyo saatlerce uyutmaya calısıyorum. Beslenme desen 10 gündür hemen hemen sadece uykuya gecerken yada uyurken alıyor saatlerce ac oldugu zaman bile aclıktan aglıyo ama beslenmeyi reddediyo bu konuda cok yoruldum

Merhaba mayis anneleri. Temmuz sonu dogum yaptim . Bugun 40 gun oldu kizim. Ben size sunu sormak istiyorum. Bu gaz problemi mahvetti bizi. Gecemiz gunduzumuz kalmadi. Bunun 3 ayliken azalarak gececegi soyleniyor. Yasayip bu durumu duzelen var mi? Bir umut verin ne olur

Uyku düzeni uykusu gelince asla dayanamıyor aglıyor fakat uyuttugumda ya hemen geri uyanıyor yada maks yarım saat uyuyor , aksam uykusuna inanılmaz direniyor sürekli aglıyo saatlerce uyutmaya calısıyorum. Beslenme desen 10 gündür hemen hemen sadece uykuya gecerken yada uyurken alıyor saatlerce ac oldugu zaman bile aclıktan aglıyo ama beslenmeyi reddediyo bu konuda cok yoruldum
Bizim Bi günümüz Bi günümüzü tutmuyor ya dün iyiydik bugün ikindinden beri çığlık atarak uyanıyor annemlerde kaldım ev mi seçiyor anlamadım uyutana kadar çatladım emziriyorum ağlıyor emzirmiyorum ağlıyor sallıyorum olmuyor susturamadım Bi türlü zorla uyuttum İnş uyur gece diye dua ediyorum

Bizim Bi günümüz Bi günümüzü tutmuyor ya dün iyiydik bugün ikindinden beri çığlık atarak uyanıyor annemlerde kaldım ev mi seçiyor anlamadım uyutana kadar çatladım emziriyorum ağlıyor emzirmiyorum ağlıyor sallıyorum olmuyor susturamadım Bi türlü zorla uyuttum İnş uyur gece diye dua ediyorum
Baska yerde olunca benimkinin düzeni cok değişiyo cok huzursuz oluyo tanıyamıyorum cocugu belki de ondandır

Baska yerde olunca benimkinin düzeni cok değişiyo cok huzursuz oluyo tanıyamıyorum cocugu belki de ondandır
Başka yere gelince bazen ağlayası tutuyor bugün babamı görünce çığlık çığlığa ağladı adam iki dk sevecektim sevdirmedi sonradan seslendiğindede gülmeye başladı 2. Çocuk ama tecrübesiz gibiyim hepsi farklı oluyormuş

Başka yere gelince bazen ağlayası tutuyor bugün babamı görünce çığlık çığlığa ağladı adam iki dk sevecektim sevdirmedi sonradan seslendiğindede gülmeye başladı 2. Çocuk ama tecrübesiz gibiyim hepsi farklı oluyormuş
Gerçekten hepsi farklı oluyo benim ilki 13 yasında o da kız o kadar sakindi ki nereye koyarsam orda kalıyodu ve ben o zaman cok cahildim suan tecrübeli olmama rağmen cok zorluyo

Arkadaşlar felaket durumdayım gerçekten 😅
Uykular savaş halinde bu ne arkadaş salyalı paso el ağızda eline geçen her şeyi ağzına götürüyor. Atak diye mi böyle dişi çıkıyor da ondan mı böyle daha erken ama, gerçekten bittim. Sürekli bir huysuzluk ve huzursuzluk...
Bebeğim 4,5 aylık atak + diş anlattıklarınızı bire bir yaşıyoruz :(

Merhaba mayis anneleri. Temmuz sonu dogum yaptim . Bugun 40 gun oldu kizim. Ben size sunu sormak istiyorum. Bu gaz problemi mahvetti bizi. Gecemiz gunduzumuz kalmadi. Bunun 3 ayliken azalarak gececegi soyleniyor. Yasayip bu durumu duzelen var mi? Bir umut verin ne olur
Merhaba colex şurup alın ve bana dua edin ❤️ evet azalacak ama bunu deneyin hemen ❤️ bizi bu kurtardı

Back
X