2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar prima pampers günlük rahatlık bezi var ben yaz olduğu için ondan kullanıyorum incecik ama güzel.

Tüh ya. Gerçekten anne nazarı bu bence. Sizinki kötü olmuş
Yıllar önce oğlum 2 yaşındayken baktım oy dedim içimden ama sadece içimden burna bak fındık gibi, çocuk yere yapıştı burnunun çeyreği tümden yara oldu. Kapkara bir kabukEngellenemiyor malesef.

Anladım umayimocum. Sadece mukus bana da alerji gibi gelmedi. İnşallah sorununuz çözülür kısa zamanda. Ben de gözlemlemeye basliycam bakalım bugünden itibaren.

Wewell kullanıyorum çok memnunum kızıma hamileyken almıştım oğlumda da kullanıyorum aşağıdaki modeli
Teşekkür ederim ben de weewel ve bebevo arasında kaldım, arastiricam. Aslında xiomi hem uygun hem de çok memnun olan var ama ayrıca monitörü yok o yüzden onu dusunmuyorum.

Bitmedi su ataklar ya valla cildiricam.
Zaten dKka durmuyo insalah bu defa rota cok yapmaz huysuzluk.
Ya bezler sasirmis her alismda farkli rakam. Bende dedigine bakayim vari 60 tanesi olmus 80 lira az az alinca hesapli olmuyo

Bitmedi su ataklar ya valla cildiricam.
Zaten dKka durmuyo insalah bu defa rota cok yapmaz huysuzluk.
Ya bezler sasirmis her alismda farkli rakam. Bende dedigine bakayim vari 60 tanesi olmus 80 lira az az alinca hesapli olmuyo
Aşırı pahalı ya.Ben de değiştirmeyi düşündüm ama sonra çocuğun alıştığı şeyle devam edeyim bı de onunla sorun yaşamayalım dedim. Ben de onyuzden 180 li aldım..ama şimdi de biraz dar gibi. Mecbur elimdekileri bitirip öyle gecicem 3 numaraya.

Goon kullanan arkadaşlar, sızdırıyor diye çok yorum yapan olmuş sizde nedir durum? Primalar coşmuş cidden

Bu vitamin ne işe yarıyor. Sütün kalitesini mi arttırıyor yoksa sütü mü çoğaltıyor

Bu vitamin ne işe yarıyor. Sütün kalitesini mi arttırıyor yoksa sütü mü çoğaltıyor

Aslinda iki ise de yaramiyor, dogum yaptiktan sonra kadin dogumcum emzirirken bebegin bizden aldiklari icin takviye olarak verdi. Hatta benim demirim cok dusuktu dogumdan once ikiser iciyordum demir ilacini, normal dogum yapinca demire devam ediyim mi diye sordum hayir o vitamini aliyosan baska biseye gerek yok dedi.

Ama bence sutun kalitesini etkiliyor bu sadece benim gozlemim bilmiyorum

Goon kullanan arkadaşlar, sızdırıyor diye çok yorum yapan olmuş sizde nedir durum? Primalar coşmuş cidden

Ben ilk pure serisiyle baslamistim 2 ay oyle devam ettik, bayramdan sonra prima gunluk rahatlik ve premium care e hizli bir gecis yaptim

Gunluk rahatlik cok uygun fiyat olarak gunduzleri kullaniyorum en fazla 3 saat kalmistir ama altinda, hic pisik yapmadi, cok ince yaz icin uygun, tasmada olmadi bizde ama hisirtili musamba gibi garip bir bez bir de parfum kokuyor baya. Cisini yaptiginda o saridan maviye donen cizgide yok. Istersen dene ama sende baya uygun fiyati cok kotu degil aslinda Ben prima aktif bebek ve premium care alicam elimdekiler bitince donusumlu kullanicam o ikisini. Beden buyuyunce bez fiyatlari ucuyor gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…