- 22 Temmuz 2020
- 6.532
- 10.965
- 248
- 33
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #50.501
Bravo ya..ne kadar şık hareketleryıllar sonra o setin manevi değeri çok kıymetli olacak. Ne güzel düşünmüşler ince insanlar.. güle güle kullan
Bazıları gerçekten çok becereksiz. Normalde benim gittiğim hastanede hep bebek hemşiresi vardı. Öğle paydosunun peşine gitmemiz hata oldu. Bebek hemsiresi gelmemisti cocuk hemşiresi aldı. Mosmor olmuştu çocuğun kolu. Sıkmışlar hep 10 dakika sürdü ilkinde alamamış bir de el üstünden kol içinden almış sonra. Içeriye eşim değil de ben gitseydim kıyamet kopardı. Çok ağladı dışarıya sesi geldi dakikalarca yaninda bir kişi diye diye almadilar beni iceriye.Size de geçmiş olsun canım.bizde de kanı alan çok beceriksizdi çok canımı yaktı yavrumun. İçim parçalandı resmen. Damar yolu açıp ordan tüpe damlatmaya çalıştı ve 2 tüp aldı. Dakikalar sürdü. Sırılsıklam terledi yavrum acıdan. kelebekle alsa bu kadar canı yanmazdı. Bir de bantlamaya kalktı napıyorsunuz dedim, tedavi gerekirse diye bırakıyorum dedi. Yok dedim çıkartın istemiyorum, alerjisi var muhtemelen. Tedavi falan olmayacak dedim de öyle çıkarttı. Çok pişmanım oraya götürdüğüme.
Ben doğumdan öncede böyleydim nefret ederim romantiklikten kocam artık bana ne süpriz yapıyor ne hediye alıyor sevmiyorum diye.
Romantizmi sever(d)imBen doğumdan öncede böyleydim nefret ederim romantiklikten kocam artık bana ne süpriz yapıyor ne hediye alıyor sevmiyorum diye.
Buyuklerden iki tarafta birsey almadi bana ne ilk dogumda ne de simdikinde ilk dogumumda esimde birsey almamisti benimde hic aklima gelmemisti birsey alinsaydi gibisinden ilk cocuk heyecanindanmi neden bilmiyorum, bunda esim araba hediye etti ☺Bana bi bilezik (mutfak tartısında tarttım 13 gr geldi) bebeğe de üstünde adının yazılı olduğu bi künye almışlar. Eşim bişi almadı ama ne istersin diyo vallahi aklıma bişi gelmiyor ya sizlerinki neler aldılar? Belki benim de aklıma gelir
Ne güzel kazasız belasız kullanın. Arabam var da keşke ev alsaBuyuklerden iki tarafta birsey almadi bana ne ilk dogumda ne de simdikinde ilk dogumumda esimde birsey almamisti benimde hic aklima gelmemisti birsey alinsaydi gibisinden ilk cocuk heyecanindanmi neden bilmiyorum, bunda esim araba hediye etti ☺
Canım herşeyi yapmışsın zaten banyo yaptır masaj yap bi de istersen. Kaç gündür yapamıyoKizlar benim kiz hala tuvaletini yapamadi ve ikinip duruyor. Heralde rahatsiz ediyor olacak ki bu durum bugun toplam yarim saat kadae uyudu yatirdigim gibi kalkiyorbir de ust dudagini emmeyi ogrenmis surekli ust dudagini emip duruyor. Tarti da yok suan acaba ac mi kaldi da boyle yapiyor anlamiyorum. Kaka yapabilmesi icin ne yapabilirim bacaklarini bisiklet yapip kendine cekiyorum, karnina defalarca masaj yaptim. Poposuna zeytinyagi surdum. Probiyotigini verdim gaz damlasini da verdim simdi, su vermiyorduk hic versem mi acaba ya da zeytinyagi mi versem bi kasik napsam
Bizimkide öylemiya, konuşuyor gülüyor yatırınca ağlıyoKızlar benim oğlum sürekli ayakta durmak istiyor. Kolundan tutup kaldırıyorum inanılmaz mutlu oluyor adım atmaya, zıplamaya çalışıyor.
Canım herşeyi yapmışsın zaten banyo yaptır masaj yap bi de istersen. Kaç gündür yapamıyo
Merhabalar . Yazınızı okudum da aradığım kişiyi buldum sanırım dedim. Bende Haziran 3 de doğum yaptım sizinkileri de okuyorumKizlar benim kiz hala tuvaletini yapamadi ve ikinip duruyor. Heralde rahatsiz ediyor olacak ki bu durum bugun toplam yarim saat kadae uyudu yatirdigim gibi kalkiyorbir de ust dudagini emmeyi ogrenmis surekli ust dudagini emip duruyor. Tarti da yok suan acaba ac mi kaldi da boyle yapiyor anlamiyorum. Kaka yapabilmesi icin ne yapabilirim bacaklarini bisiklet yapip kendine cekiyorum, karnina defalarca masaj yaptim. Poposuna zeytinyagi surdum. Probiyotigini verdim gaz damlasini da verdim simdi, su vermiyorduk hic versem mi acaba ya da zeytinyagi mi versem bi kasik napsam
Tesekkur ediyorumNe güzel kazasız belasız kullanın. Arabam var da keşke ev alsa(alsa diyorum ama alsa gene birlikte ödiycez borca girmeyi hiç sevmiyorum )
Merhabalar . Yazınızı okudum da aradığım kişiyi buldum sanırım dedim. Bende Haziran 3 de doğum yaptım sizinkileri de okuyorum
Ya benim kızımda 5 gündür filan emiyor üst dudağını. Yaparken engel olmaya çalışıyorum alismasin diye ama yapıyor yani. Uykusu çok hafiftir zor uyur zaten bide uykuda bir kaç yaptı uyandırdı kendini iyice sinir oldum öpücük gibi sesler çıkartıyor resmen . Emzik almadi onu emiyor. Eğer doktora filan sorarsanız yazar mısınız rica etsem neden olduğunu.
Kızlar şunu anladım ki annen de olsa yapılan yardımlar, iyilikler söylenince hiç kıymeti kalmıyor. Sağolsun bu güne kadar annem çok ama çok yardım etti fakat küçücük bir şey için yapmadın dediğimde hemen bütün yaptıkları önüme döküldü. En iyisi her ne durumda olursan ol kendi işini kendin yapmak.. yoksa yapılan yardım yük olmaktan öteye gitmiyor. Hele böyle bitkin bi durumdayken kendi ailen bile olsa kimsenin kırgınlığıyla, nazıyla uğraşacak hal kalmıyor insanda.
O kadar iyi anlıyorum ki.. annem de bizde kalıyor dogum öncesinden beri. Beni kaç kere ağlattı. Su evde daha kimse sesimizi duymamisti o gelene kadar. Kaç kere bağıra bağıra benimle tartıştı, çocuğum kucagindaydi bana beddua da etti. Sinirlenince çok pis yaratık gibi bişey dönüşüyor. Çok yıprandım..sabrediyorum.Kızlar şunu anladım ki annen de olsa yapılan yardımlar, iyilikler söylenince hiç kıymeti kalmıyor. Sağolsun bu güne kadar annem çok ama çok yardım etti fakat küçücük bir şey için yapmadın dediğimde hemen bütün yaptıkları önüme döküldü. En iyisi her ne durumda olursan ol kendi işini kendin yapmak.. yoksa yapılan yardım yük olmaktan öteye gitmiyor. Hele böyle bitkin bi durumdayken kendi ailen bile olsa kimsenin kırgınlığıyla, nazıyla uğraşacak hal kalmıyor insanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?