2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Benimki daha yan bile dönemiyor seninki hızlı çıkmış :)
Bizimki de kendi dönmüyordu hala net dönmüyor. Ama Egzersiz yaptırıyorum. Simdi ben ayaklarından dönme hareketi yapmaya başladığım anda hemen elleriyle dönüp dirsekleri üzerine kaldırıyor kendini. Egzersiz yaptırıyor musun canim

Ayy masallah bizim pofuduk kizda hic bir hareket yok hala

Eveet artık ben de bırakamıyorum. Kamera almayı düşünüyorum. zaten bi oyun oynarken işime bakabiliyorum onda da yanında olursam yandık
Bizimki hiç tek oynamıyor ille ben sebeklik yapicam biri muhakkak oynayacak onunla

Dönmeyi daha kolay öğrenmesi için döneceği taraftaki kolunu yukarı doğru uzat o zaman direk dirseklerin üstünde dönüyor. bi de tam tersi dönerken de kolunu uzatınca geriye rahat atıyor kendini.

Kızlar bebeklerinizi otururken kafasını hemen önüne doğru eğiyor mu. Bizimki oturttugumda hemen one doğru eğiyor kafayı. Ağır geliyor sanırım. Normal mi bu.
Iki elinden tutup kaldırdığımda 2 3 sn duruyor sonra hemen götü yere indiriyor. Çok mu zorluyorum sizce çocuğu

Dönmeyi daha kolay öğrenmesi için döneceği taraftaki kolunu yukarı doğru uzat o zaman direk dirseklerin üstünde dönüyor. bi de tam tersi dönerken de kolunu uzatınca geriye rahat atıyor kendini.
Evet geri sırt üstüne atmaya başladı kendini. Öyle yapıyordum ilk zamanlar şimdi ben ayaklarından tutunca kendi hemen ellerini dönme pozisyonuna alıyor. Bizimki daha çok götünu yerden kaldirmaya hevesli

Al benden de o kadar pek hareketli bi çocuk değil zaten hiç dönemiyor daha

Bizimki el kol surekli cirpiyor bir de mekik ceker gibi kafayi kaldiriyor ama donme adina hic bir gayreti yok egzersizde yaptiriyorum aslinda sadece besiginde duz yatirdigimda yana dogru buluyorum onu da surunerek yapiyor sanirim, gunduzleri yuz ustu yatirdigimda

Oturur pozisyonda mı kaldırıyorsun. Bizimki mesela dizlerimde yatarken mekik çeker gibi kafasını kaldırıp oturmak istiyor, ben de elinden tutup kaldırıyorum öyle duruyor. Sürekli oturur pozisyonda durmak istiyor bu ara ama zararlı mıdır bilmiyorum.

Bizimki de çok tembelgerçi ondan çok ben tembelim egzersiz falan yapmadık hiç. Dönemiyor doğal olarak. Burada yazılan herşey bizde de var. Bugün ben yatırdım o kalktı . Maks 1 saatlik uykusu oldu haliyle mızmız da. Hasta mı acaba diyorum ateşi falan yok. Nedir anlamadım. Hacıyatmaz oldu

Ayağa da kaldırıyorum 2 3 sn. Daha çok oturmak istiyor aynen. Ama oturunca da basını aşağıya doğru eğiyor

Unigo oyun matı almaya karar verdim çünkü sürekli halıda yapıyoruz bütün aktiviteleri artık büyük bi şey almak şart oldu. İlerde de halı almam odasında hep durur diye düşünüyorum ama o fiyatlara değer mi, kullanan var mı?

Mat nasıl bilmiyorum ben büyük bir oyun halısı aldım koyunca dudağını sündürüp içli içli ağlıyor. Onun en sevdiği oyuncağı benim karnımda yürümek, saçımı kulağımı çekmek,yüzümü çizmek, ayakta tutmak falan böyle şeyleri seviyor.

Ağır geldiği için değil bence yatmak istemiyorlar. Bizimkide öne doğru kafasını eğip yuvarlanıyor. Ayakta durmayı çok seviyor zıplıyor, adım atmaya çalışıyor.

Ağır geldiği için değil bence yatmak istemiyorlar. Bizimkide öne doğru kafasını eğip yuvarlanıyor. Ayakta durmayı çok seviyor zıplıyor, adım atmaya çalışıyor.
Aynen bazen yapıyor ama çoğunlukla keyif almıyor gibi bu ara. Önceden daha fazla zevk alırdı kucağımda dik tuttuğumda şimdi anca kucağıma aLip gezdiricem. Sanki hicbir şeyden keyif almıyor gibi bu ara. Bi babasına sebeklik yapıyor gülüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…