• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    187
Topuktan kan aliyorlar canım bizde bugün verdik şükür kurtulduk. artık kızımla evde mis gibi kendi halimizde takilirix kv bir haftadir bizdeydi bana baktı Allah' razı olsun
🙏🙏🙏 bugün gitti yarın da eşim ise baslayacak bakalım günler nasıl geçecek
Bizden daha hastanede olduğumuzda ben kucağıma aldım öyle aldılar topuk kanını sonra sağlık ocağı alıcak.Ne güzel sağolsun yardım etti benim annem yanımda o da gidicek eşimde izinde ama beni bu dikişler çok zorluyor ayaklarım uyuşuyor büyük oğlum ilgi istiyor ondan zorlanıyorum

Woodys Woodys bende kızımı 36 haftalık doğurmuştum. Şimdi hem gelsin istiyorum hemde gelmesin 😬 muhtemelen banada 12-19 eylül arasında bi tarih verecek. Sağlıkla gelsinler

Onu emzirdiğimi görünce kendi emmek istiyor artık eskisinden çok fazla emiyor :( onun dışında iyi gidiyor başına koluna dokunuyor aaaaayyyy aaaayyy diye sesler çıkıyor ince ince 😍 ama asla tek bırakmıyorum ne yapacağı belli olmaz bebeğin yanına gittiği an ben de gidiyorum o severken gösteriyorum elimle nasıl yapacağını ay çok tatlı yapıyor ya😍 zaten kızımın yanında oturamayacaksam yatak odasındaki beşiğe bırakıyorum odayı kapatıyorum girmesin oğlum diye şimdilik böyle idare ediyorum. Büyük oğlum iyice oyuna sardı kafayı onu engellemeye çalışıyorum yanımda tutuyorum sohbet vs ya da iş yaparken yardım ettiriyorum maksat beraber vakit geçirelim diye işte o zorluyor beni durmak istemiyor benimle ama uzaklaşmasını istemiyorum bir yandan küçük oğlum emzirmeme izin vermiyor valla geceye kadar evde kaos var diyebilirim .
Senin nasıl gidiyor oğlunun tepkisi nasıl oldu kavrayabildi mi? 🙏🏻
Ya işte bende öyle düşünüyordum mesela tek bırakırım küçük oğlumu ama bir kaç defa hastanede uyurken kusmuş şimdi ondan zorlanıyorum tek bırakamıyorum daha bu gün ilk gün birde ağrılarım var istediğim gibi yetemiyorum ama bir düzen oluşturmalıyım belki anne kucağına diyorum koyarım zamanla gözümün önünde olsun diye..şimdi bizim evde annem eşim her kes bir şey söylüyor ondan böyle daha zor toparlanınca tek daha iyi bana göre anladımki fazla kişi evde olunca düzen olmuyor..

Ya işte bende öyle düşünüyordum mesela tek bırakırım küçük oğlumu ama bir kaç defa hastanede uyurken kusmuş şimdi ondan zorlanıyorum tek bırakamıyorum daha bu gün ilk gün birde ağrılarım var istediğim gibi yetemiyorum ama bir düzen oluşturmalıyım belki anne kucağına diyorum koyarım zamanla gözümün önünde olsun diye..şimdi bizim evde annem eşim her kes bir şey söylüyor ondan böyle daha zor toparlanınca tek daha iyi bana göre anladımki fazla kişi evde olunca düzen olmuyor..
Evet tek olmakta iyi ama bir yandan kötü yetişilmiyor bunalıyor insan. Bugün mesela hepsini hazırlayıp markete alışverişe gittim eve geldim hepsinin gönlünü yap emzir altını al sonra yemek yap temizle derken mafoldjm. Odaya tek bırakıyorum dediğim derin uyuduğunda beşiğe koyıyorum evet ama uzun zaman durmuyor kız korkarım boğazına kaçar vs sürekli bakıyorum gidip gelip yemek temizlik yaparken vs anca o kadar. Zamanla alışacağız ne yapalım sen ne zaman tek kalırsın çok kalacaklar mı seninle?
İkiz arabası almayı düşün öyle rahat ettim ki aldığım en iyi şey yaa pusetle kızı koyuyorum oğlum önde oturuyor rahatça alışveriş de yapılıyor yürüyüşe de çıkılıyor

Haftaya da benim tarihim belli olacak cok heyecanlıyım 39.haftadan 1 gun verecekler oda 16 17 18 eylülden biri olacak gibi insallah gününü bekler kızlar ben erken doğurmak istemiyorum ne kadar geç benim için o kadar iyi herkes gelsin diye bekliyor ben gec gelsin istiyorum😂
Sorumluklar korkutuyor çünkü bende öyleyim hem çok bunaldjm hemde hemen doğurmak istemiyorum 😂

Herkese merhabaaa 👋 32. Haftadan sonra izne çıkınca evi tadilatı,hazırlıklar derken uzun zamandır gelemiyordum buralara birçok arkadaş bebeklerini almışlar kucaklarına gözlerim dolu dolu okudum 🥹 Rabbim sağlıkla , mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inş 🤲🏻 Benim gibi gebeliği devam eden arkadaslarada sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim🙏🏻 Benimde 2 eylüle gün verdi doktorum ☺️ Allah nasip ederse 2 eylülde kavuşacağız kızımla 🥹

Woodys Woodys bende kızımı 36 haftalık doğurmuştum. Şimdi hem gelsin istiyorum hemde gelmesin 😬 muhtemelen banada 12-19 eylül arasında bi tarih verecek. Sağlıkla gelsinler
Ay cok heyecanlı valla kuzu şöyle buyuk olsunlar azcik minciralim kizim cok küçüktü oglum daha da küçüktü boyu bile 45cmdi senin ne zmn belli olacak tarih
Sorumluklar korkutuyor çünkü bende öyleyim hem çok bunaldjm hemde hemen doğurmak istemiyorum 😂
Valla bende bunaldım ama inan ki çocuklardan dolayı gözüm korkuyor kizim anne ne zmn gelecek diye sabirsizlaniyor o cok istekli ama oğlum beni o dusunduruyor🙄😂 tarihlerimiz belli olsun denk geliriz belki 🙃

Kızlar çantamın bi kısmını hazırladım. Eksik yada fazla fikri olan varsa yazarsa sevinirim

Eklentiler

• IMG_8338.webp
    IMG_8338.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 76
Kızlar sizin de bacak aranızda ağrı var mı ? Yürürken, ayağa kalkınca ya da ayakları uzatıp otururken o bacağı hareket ettirirken Allahım zulüm ya. Hani doğum yakın mı testi yaparken ayağı diğer ayağın üstüne atmaya çalışıyorlarya, heh o hareket aşırı zor mesela. 10 dakikadan fazla yürüyemiyorum. Tam neresi anlamıyorum kasık, pelvis, pubis, pubik neyse artık ismi. Vajina girişi gibi de biraz. Hayat kalitemi inanılmaz düşürüyor var mı bi yolu ??

Bende var canım sol bacağımda tek taraflı. Dediğin hareketi soldan atarken çok ağrıyla yapıyorum sağda sorun yok. Gece uyurken de soldan destek alıp dönmek çok zor 😞 Akşama doğru çoğalıyo bu ağrı. Sol tarafa yatarken zorlanıyorum ağrısından ama sağa yatınca da oğluşum çok tekmeliyor yatamıyorum 🥲
bahsettiğiniz ağrının aynısı 3-4 gündür bende de var sma benim daha 14 hafta bugün dr konttolüm vardı dr normal olduğunu bebek büyüdüğü için kaslar geriliyomuş dedi ama çok can yakıcı bişey bu sizin doğumlarınız yakın ama benim daha erken nasıl olcak bilmiyorum 🥹

bahsettiğiniz ağrının aynısı 3-4 gündür bende de var sma benim daha 14 hafta bugün dr konttolüm vardı dr normal olduğunu bebek büyüdüğü için kaslar geriliyomuş dedi ama çok can yakıcı bişey bu sizin doğumlarınız yakın ama benim daha erken nasıl olcak bilmiyorum 🥹
İnşallah geçer diyim ne diyim şimdiden zor çünkü 😂 Bu arada iyi haber benim baya hafifledi o ağrım, dönemseldi demek ki. İnşallah senin de öyledir 💞 Yolun uzun ama güzel, kolaylıklar diliyorum 😌

Back
X