- 10 Nisan 2020
- 1.504
- 1.483
- 133
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #51.781
Kulağına vurması diş yüzünden de oluyomuşAğzına sokmuyor da devamlı gazi var gibi karnına çekti durdu gece boyunca. Elleriyle de hep kulaklarına vurarak yüzüne götürdü durdu. 2 gecedir böyle acaba kulağı mi ağrıdi diyorum ama ağlama falan yok. Bir de isilik olmuştu daha çok kaşımak ister gibi hareket ediyordu. Acaba kaşınıyor mu diyorum. Isilık biraz azalmis bakalim duzelecek mi. Önceden de hareket ediyordu ama bu kadar aşırı değildi ya anlamadım bir şey çözemiyorum derdini
Aşı kartına tarih yazıyorlar bize her seferinde bu tarihte şu aşı için geleceksiniz diye. Biz ekstra bir haber vermiyoruz o tarihte gidip yaptırıyoruz.O zaman alsam mi acaba yine cumartesi gunu gidicez bizde kontrole sorucam bakalim doktorabir de 4. Ay asilari icin asm e haber veriyor muyuz, 2. Ayda haber vermistik ya belirli gunlerde geliyordu asilar simdi de oyle mi acaba? Pazartesi de devletin yaptigi asilar var
Onu öneriyorlar emzirme danışmanları ucu küt ve biberon gibi kendiliğinden akıtmıyor bebeğin emmesi gerekiyor anne memesinde olduğu gibiAlıştırma bardağı meme reddine sebep olmuyor mu peki ? Bir de onu deneyeyim
Tepiniyor sagina soluna donuyor ama uyanmiyor tek sefer uyaniyor oda sabah 5 civari onuda iniltisini duyup uyaniyorum aglamiyorda ben kalktim diye bir bakiyorum ters donmus kafayi kaldirmis baykus gibi bana bakiyor ☺ emzirince uyuyor yine.Kizlar sizinde bebekler gece uykusunda çok tepınıyor mu. Iki gecedir aaşırı tepiniyor benimki. Ayaklarını karnına doğru çekiyor kollarıyla gerinleşiyor devamlı. Bir rahatsizligi mi var diye düşünüyorum ama ağlamıyor mizirdanmiyor sadece tepiniyor. Haliyle tepinince de daha sık uyanıyor
Çok teşekkür ederim bugün hemen aldırıyorum eşime.Onu öneriyorlar emzirme danışmanları ucu küt ve biberon gibi kendiliğinden akıtmıyor bebeğin emmesi gerekiyor anne memesinde olduğu gibi
Daha ne kadar huysuz olabilirler bilmiyorum da ben de çok korkuyorum.2.ay aşısı bizi mahvetmişti akşama kadar ağlamıştıöyle olacak diye korkuyorum artık
Çok teşekkür ederim bugün hemen aldırıyorum eşime.Kaşık biberonla işkence olmaya başladı hepsi dışarı akıyor.
ASm sizi arayıp söylemiyor mu? Bize SMS geliyor aşınız var diye biz de gidiyoruz. Verem aşısı galiba dediğin, her zaman bulunmuyor haber veririz demişlerdi 2. Ayda.
Çok korkuyorum aşılardan sonra iyice huysuzlanacak diye
Aşı kartına tarih yazıyorlar bize her seferinde bu tarihte şu aşı için geleceksiniz diye. Biz ekstra bir haber vermiyoruz o tarihte gidip yaptırıyoruz.
Son bir haftaya kadar bizimkide hergun 2 kez yapiyordu bir haftadir 2 gunde bir yapmaya basladi dahada acarmi arayi bilmiyorum artikDevamli zeytinyagli yemek yiyorum bagirsaklari yumusatiyor bebegede gecer sutyen diye ama metabolizmalari duzene girmeye calisiyor artik sanirim buyuyorlar nasil olsa hep ayni duzende kalmaz.
Biz 2. Ay aşısında da haber vermemiştik2. Ay asisi gibiyse dedim haber veriyim bosuna goturmiyim cocugu, bize de 6 eylul yazmis
Hayır kullanmıyoruz şuan d vitamininden baska hic biseyOlabilşr kilo alımı için brnce problem. Probiyotik kullanıyor muydunuz
Evet oyle yapıcam daha önce hic problem olarak düşünmemiştim burada bahsi geçince şimdi kafama takıldı.Bizim doktorumuz normal olduğunu söyledi. Her bebek farklı. Bence doktoruna sorun. Doktorlar bile farklı farklı yorum yapıyor burda gördüğüm kadarıyla.
Ben de gündüzleri oturma odasında ana kucağında uyutuyorum perdeyi falan da kapatmam gündüz olduğunu anlasın diye. Gece kendi yatağında koridorun ışığı açık uyuyor. Bi de gündüz maksimum 45 dk uyur daha fazla uyumaz ama gece şükür 3 saate yakın uyur ıkırdanır emziririm tekrar devam eder uykuları açısından bakınca gece uykusu olduğunun farkında gibi geliyor ama totosu bu olayın farkında değilGündüz yatırdığında farklı bi yerde gece de farklı bi ambiansta yatırabilirsin. Ben şöyle yapıyorum gece vakti geliyor koridor ışığını açıyorum loş ışık oluyor yatak odama sonra artık sallayarak uyuttuğum için sallıyorum yatağına bırakıyorum uyanırsa iki sallıyorum öyle uyuyor. Bu aralar meme emiyor öyle uykusu geliyor bırakıyorum sallamadan ama uykuları kötü. Sabahları yani öğlen falan da tekrar kendi yatak odama geçiyorum sallıyorum yatağıma koyuyorum kendi yatağına koymuyorum gündüz orda uyumuyor çünkü. Ama bundan önce 2-3 aylıkken falan oturma odasında sallar orda uyuturdum tv kapalı bi şekilde. Gece yine aynı sistemle uyuturdum. 2 aylıkken falandı sanırım gecegündüz ayrımı yapmaları
Ben Calpolu aşıya gitmeden önce veriyorum yani ateşinin çıkmasına fırsat tanımıyorum böylece huysuzluğu da olmuyor.2.ay aşısı bizi mahvetmişti akşama kadar ağlamıştıöyle olacak diye korkuyorum artık
Erken değil mi dis için. Öyle bir şey de fark etmedim damakta filanKulağına vurması diş yüzünden de oluyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?