2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
gözün aydın, maşallah değerler iyi sağlıkla kucağına alırsın inşallah

41.haftada doğarsa neden olmasın
Benim kızım da tam 41+0da doğmuştu
İmzam silindi daha gelen giden yoktu
Maşallah kızına sevmiş yerini, benim 6 yaşında bir oğlum var 38 haftalık doğdu. Bu hamileliğimde hep kız hissediyorum ve geç gelecek diye düşünüyorum hepimiz için hayırlısı inşallah.

Eki Görüntüle 2681836

Surda kukuletali bisey var mi yok mu sanki o bir erkek cocugu. Ya da o benim ve karninda bisey var gibi. Valla sunu gorunce icimde inanilmaz bi heyecan belirmisti 22 agustos tarih.
Evet ya çok belirgin görünüyor. Bende hamile olduğumu öğrenmeden önce rüyamda bir erkek çocuğum olduğunu gormustum,kız olacak diye düşünüyorum. İlk gebeliğim de rüyamda kız görmüştüm oğlum oldu. Allah gönlüne göre versin, inşallah sağlıkla dogurursun.

Insallah, hepimizin gonlune gore olsun

Bu arada sat 30 temmuz. İki boş gebeliğim oldu birini düşürdüm diğeri kürtaj anomali dedi dr. Bu üçüncü kan sulandırıcı iğne +coraspin başladık. Duanızda eksik etmeyin lütfen
çok üzüldüm,hayırlisi ile inşallah kucağına alırsın bebisini. Bende geçen yıl 2 kez kürtaj oldum biri 8 diğeri 9 haftalık ti gelisimleri geriden geliyordu,kalp atımı olmadı. 2. Kürtajdan sonra trombofili ve genetik testlerini yaptım. Genetik temiz çıktı, Trombofili panelinde mthfr 1289 c homozigot mutant çıktı. Doktorum tedbir amaçlı coraspin ve oksapar 0,4 verdi gergin kullanıyorum. Diğer gebeliklerin de beta hcg artmiyordu ya da çok az artıyordu. Bu ilaçlar sadesinde bu gebeliğimde artışlar iyi çok şükür. Allah hepimizin yardımcısı olsun, inşallah ve işlerimizi sağlıkla dogururuz.

Aynı ilaçları kullanıyoruz ne zamandandır kullanıyorsun ben 4 gün oldu. Hapa bir hafta oldu başlayalı erken öğrendim gebeliği. Beta benm hepsinde iyi artış oluyordu. Ama sanırım bunda ya erken döllenme oldu yda iyi artıyor. Kaç betanız sizin. İnşllh sağlıkla alırsınız sizde kucağınıza bebişinizi.

Erken öğrendiğin iyi olmuş, ilaçları erken baslamissindir. ben bat a 2 kala öğrendim hcg 2 gün arayla yaptım 41,55,200,549 oncekilerde artış daha azdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…