2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Amaç iç kaeartmak değil ama 3,5 la da bişey olmaz dememek te gerek. Yani dikkate alınmalı değerler ilaç takibi yapılmalı. Zaten düşecektir .
Ben zTn dikkat etmesin demedim ayrica doktorda degilim ztnnarkdslarda doktora gozukecek bisi olmaz da demedim toparlanir dedim ilac fuzenli takip vesaire hepimize gecmis olsun .

Benim şu ana kadar kese şekline göre erkek, kesedeki konumuna ve çin takvimine göre kız Kalp atışı çıktı bir de o da kız hanesine bir puan daha ekletti
Benmde kese şekli ve konumuna göre erkek denildi hep. Çin takvimine göre bi kız çıktı bir erkek anlamadım. Ee kalp atışı da sayarsak erkek yine.

Tamam canım çok teşekkürler

Doktorun erkeği kadını olmaz çok doğru ama günümüzde bayan doktorlarda varken ve daha rahat muayene olmak varken neden gerilerek kontrolümü olayım ki bence rahat edemiyorsan bayan bir dr bak yoksa bebeğinin gelişiminde hiç bir şey anlamayacaksın sıkılıp utanmaktan

Canım 140 ve üzeri kız. Bebeğiniz erkek büyük bir ihtimalle. Önemli olan kız ya da erkek olması değil. Hayırlı evlatlarımız olsun inşaallah.
Kesinlikle sağlıklı olması önemli. 2 kaybım var o yüzden cinsiyetin önemi yok. Kalbim elimde gidiyorum doktora her seferinde. Sizin kaçtı ilk gebeliğiniz mi.

Kizlar ya şuan 5+5 sol kasığım ve sol bek tarafım çok ağrıyo normal mi sadcee sandalye de oturdum gün boyu uzanıyordm ztn çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…