- 26 Eylül 2014
- 4.536
- 9.919
- 358
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #6.661
Benim hep kötü anılarım var ya tabi allah beterini yaşatmasın ama ben hastaneden kaçtıkça hep beni buldu sanki.küçükken bununla ilgili bir travma yaşamış olabilirsin kuzu korkularının sebebi hatırlamadığım birşey bile olabilir, çok kötü bir durum tabi Allah düşürmesin ama biliyorsun ki hastanelere de mecbur kalıyoruz. İnşallah sorunsuz sıkıntısız geçer senin için bu dönemler.. Olumlu düşünmeye çalış canım strese girmen daha kötü
İçerideki kan dışarı çıkabilir korkma demişti bebekle ilgisi yok demişti kuzu, beni hiç dışarı çıkmadı ama korkma bişey olmaz inşallahÇok sağol canım benim, doktor da öyle dedi, bugün de yine bir çay bardağı kahverengi kanamam oldu
Ederim tabi canım Allah şifa versin hemen geçer inşallah aminnnCanım benimki ağrı ya bayağı, kanama alanıymış maalesef, dua et, geçsin inşallah, seninki hafif ve kasılma şeklindeyse hiç korkma
Tamam canım çok teşekkür ederimYa illaki işler bize bakıyor onlar bakarkende oturamıyorum ama bebişin düşün kendini düşün az az yap, tekrar çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun, tek bildiğim ayaklarını sıcak tutmak rahatlatıyor, bir de kimileri bu ağrıları çok yoğun yaşayabiliyor maalesef.Arkadaşlar merhaba,
8.haftasında regl sancısı çekenler var mı içinizde, kasık ve karın ağrısından yıkılıyorum. Başından geçenler belki bana rahatlatıcı bir şeyler önerebilir.
Aynen canım arkadasın dediği gibi öncelik her zaman kendimiz olmalıyız. Ev işi zaten nankör sabah yap akşam yine aynı.Tamam canım çok teşekkür ederim
Senin de inşallahEderim tabi canım Allah şifa versin hemen geçer inşallah aminnn
Bence düşünüp üzülme bile, çok samimi söylüyorum, benim annem bunu yapsa ben de konuşmam, kayınvalidem mesela inanılmaz kendine dönük biri, öyle ki ziyarete gidersin 3 gün kalırsın, bir kere nasılsın diye bile sormaz, sadece saçma sapan bi sürü hikayesini anlatır durur, sadece kendisi önemli dünyada ona göre, mesela ben de ona göre davranıyorum, annem de öyle olsa ona göre davranırım, taviz verme kendinden, anne, baba, aile güzel ama mutsuz etmeyene kadar, lütfen üzülne hiç.sen kendi eşine, çocuklarına sıkı sıkı tutunKızlar belki hatırlayan vardır, geçenlerde annemle ilgili biraz içimi dökmüştüm, hala aramıyor ben de aramadım hiç. Çok kırgınım, ortada bu kadar büyütecek bir şey yokken ne evime geldi ne aradı.
Bugün babamla konuşurken babama dedim hamile olduğumu öğrendiği halde aramaması çok içime oturdu unutamıyorum. Babam da o aramıyorsa sen ara, açmazsa bir daha ara dedi.
Ben de çok sinirlendim, ağlamaya başladım, aramicam baba dedim, herkesin hamileliği kıymetliydi de benimki mi kıymetsiz sadece dedim
İlk gebeliğimde söyledim, hıı hayırlı olsun dedi geçiştirdi, hamileyken abimlere gitmiştik, abimin karısının ailesi geldi yedi içti hepsi, bir bardak bile kaldırmadan gittiler, annem de bana kalk yengene yardım et diyordu, o zaman bile zoruma gitmişti, abimin karısı hamileyken de değilken de biz ona bir bardak bile elletmedik.
Benim doğumuma yakın abimin karısının hamile olduğunu öğrendik, annem gülerek oynayarak şarkı söyledi videoya çekti herkese gönderdi gelinim hamile diyerekten
Doğum için yanıma geldi, geliniyle konuşuyordu onun hamileliğiyle ilgili şu cümleyi kurdu “son günlerde beni tek mutlu eden haber bu oldu” dedi, düşünün benim doğumuma gelmiş ama onu tek mutlu eden şey gelininin hamile olması...
onun hamile olduğunu öğrendiklerinde babamı sıkıştırdı, o kız kurutma makinası istiyordu hemen para gönder hamilelik hediyesi alsınlar dedi babam üç bin lira gönderdi onlara hamilelik hediyesi.
Ama şimdi annem beni hayırlı olsun demek için bile aramadı, inanılmaz zoruma gidiyor düşündükçe içim acıyor.
En acısı da biz anneme bunları söyleyince bize kıskanç diyor size hiç mi yapmadım diyor hemen küsüyor ağlıyor...
Her gece kızımı uyuturken hep bu düşüncelere dalıyorum
Hiç ağrım olmuyor kuzum, bugün de kanayınca gittim zaten, bi baktık, bacaklarını yürür gibi havada sallıyorduİçerideki kan dışarı çıkabilir korkma demişti bebekle ilgisi yok demişti kuzu, beni hiç dışarı çıkmadı ama korkma bişey olmaz inşallahçok ağrın olursa git ama ihmal etme
Spring05 canım hem kadın doğum hem endokrin takibi yapmak sıkıcı oluyor haklısın ama yapacak bir şey yok, tiroidler önemli gebelikte.
Ben de ilk gebeliğimde kadın Doğum - endokrin - üroloji takibindeydim
Yorucu oluyor ama mecbur
Kadın doğum her kontrolde kan istemiyordu ama endokrin ve üroloji her kontrolde istiyordu, her ay idrar kültürü vermekten gına gelmişti bana.
Kızlar belki hatırlayan vardır, geçenlerde annemle ilgili biraz içimi dökmüştüm, hala aramıyor ben de aramadım hiç. Çok kırgınım, ortada bu kadar büyütecek bir şey yokken ne evime geldi ne aradı.
Bugün babamla konuşurken babama dedim hamile olduğumu öğrendiği halde aramaması çok içime oturdu unutamıyorum. Babam da o aramıyorsa sen ara, açmazsa bir daha ara dedi.
Ben de çok sinirlendim, ağlamaya başladım, aramicam baba dedim, herkesin hamileliği kıymetliydi de benimki mi kıymetsiz sadece dedim
İlk gebeliğimde söyledim, hıı hayırlı olsun dedi geçiştirdi, hamileyken abimlere gitmiştik, abimin karısının ailesi geldi yedi içti hepsi, bir bardak bile kaldırmadan gittiler, annem de bana kalk yengene yardım et diyordu, o zaman bile zoruma gitmişti, abimin karısı hamileyken de değilken de biz ona bir bardak bile elletmedik.
Benim doğumuma yakın abimin karısının hamile olduğunu öğrendik, annem gülerek oynayarak şarkı söyledi videoya çekti herkese gönderdi gelinim hamile diyerekten
Doğum için yanıma geldi, geliniyle konuşuyordu onun hamileliğiyle ilgili şu cümleyi kurdu “son günlerde beni tek mutlu eden haber bu oldu” dedi, düşünün benim doğumuma gelmiş ama onu tek mutlu eden şey gelininin hamile olması...
onun hamile olduğunu öğrendiklerinde babamı sıkıştırdı, o kız kurutma makinası istiyordu hemen para gönder hamilelik hediyesi alsınlar dedi babam üç bin lira gönderdi onlara hamilelik hediyesi.
Ama şimdi annem beni hayırlı olsun demek için bile aramadı, inanılmaz zoruma gidiyor düşündükçe içim acıyor.
En acısı da biz anneme bunları söyleyince bize kıskanç diyor size hiç mi yapmadım diyor hemen küsüyor ağlıyor...
Her gece kızımı uyuturken hep bu düşüncelere dalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?