2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Selam canım ben Amerikan hastanesine gidiyorum ama çalıştığım kurumdan dolayı poliçem Amerikan hastanesini kapsıyor. Muayene 84 tl ödüyorum ama sigortası olmayanlar için sanırım 600 tl minimum profa göre 1000 çıkıyor. Gebelik kan için 20 tane test istedi. Bugün sordum 4 bin küsür dedi ve bunun %25 ini ödicem ama 1000 üzerinde. Ödesem bile ayakta teminatımı bu tahlile bitirmiş oluyorum:)) bi kısmını sağlık ocağında bi kısmını baska uygun özel hastanede yaptrcam. Doğum da 13-14 bin civarı dedi.

Ay kuzum geçer inşallah yaa çok kötüdür bilirim

Kızlar dün akşamdan beri hafif bel ağrım var. 8.haftaya girdik bugün. Biraz yürüyüş yaptım, belki o yüzdendir ama beli ağrıyan oluyor mu hiç benim gibi..
Canım o bel ağrısı gebelikte çok olur, hatta çok yürüyüp çok yorulduysan uzandım mı ayağa kalktığında zor basarsın ayağının üzerine belini çok yorma yürü tabi ama aşırıya kaçma

Bişey kaldırma kuzu çok yorma belini başka Bi arkadaşa daha söyledim hamilelikte bel çok ağrır, daha önce hiç ağrımıyorsa bile ağrır aman dikkat et, geçer büyük ihtimal ama yormaaa kendiniiii

Bazen çok erkenden doktor anlasa da biz duyamıyoruz dışarıdan kuzu sadece atım hareketini görüyor garanti olsun diye haftaya çağırmıştı duyarsın haftaya inşallah güzel düşün bende duymamıştım ilk gebeliğim de o zamanlar

Ha sana doktor kist dediyse kisttir o be kuzum, korkma hiç, benimki kanama alanıymış, kanamam olmuştu da, daha varmış, bakalım, inşallah bebişim etkilenmez vücudumdaki bu saçmalıklardan
Kuzum kanama alanı bendede var bebek yerleşmeye çalışırken olurmuş geçer inşallah

Bir kere kadın doktora gittim hayatımın travmasıdır. Hayatımın ilk muayenesiydi ve o kadar çok korkmuştum ki. Şuan nerdeyse ayda 2-3 kere alttan muayene oluyorum . Aşılamaydı tüp bebekti derken.

Canım 140 ve üzeri kız. Bebeğiniz erkek büyük bir ihtimalle. Önemli olan kız ya da erkek olması değil. Hayırlı evlatlarımız olsun inşaallah.
Canım maalesef o kalp atışı tutmuyor benim oğlumda 150 nin altına düşmemişti hiç kalp atışı. Hatta çin takvimine göre de kız dı
Oda tutmadı

küçükken bununla ilgili bir travma yaşamış olabilirsin kuzu korkularının sebebi hatırlamadığım birşey bile olabilir, çok kötü bir durum tabi Allah düşürmesin ama biliyorsun ki hastanelere de mecbur kalıyoruz. İnşallah sorunsuz sıkıntısız geçer senin için bu dönemler.. Olumlu düşünmeye çalış canım strese girmen daha kötü

Ben de kullandım. Size de sorabilirim o zaman. Ben de gebe olduğumu yeni öğrendim.12. ve 13 gün pik yaptı test. 13. Günün gecesi 23.00 gibi tekrar test yaptım.t çizgisi koyuluğunu kaybedip C ile aynı koyuluğa erişmiş. Hatta c' den çok çok az daha silikti. Ondan başka testim kalmadığı için kasıklarım da deli gibi ağrıyınca o gece 23. 30 ve 04.00 gibi ilişki oldu. Silikleşmeyi kontrol edemedim yani. Çatlamayı yakalamış mıyımdır sizce? Doğru zamanı değerlendirdim mi?

Kızlar ben 6 haftalık hamileyim 5+2de sabah Dr gittim kese 4mm dedi aynı gün öğlen kanama yaşadım çok fazla başka Dr kese 10 mm dedi o gece hastanede yattım kanama keseyle alakalı değil demişti durdu kanama bugün gittik 6.6 mm ilaçları bırak düşsün küçülmüş dedi kafam karıştı yardımcı olursanız sevinirim

Kızlar hamilelikte vücut ısısı artıyor mu. Özellikle midem bulandıgi zamanlar başım da ateş oluyo gibi
Bendede var kuzum ya çok daralıyorum çok sıcaklıyorum, yangın Ayşe modundayım Olabilir yani malesef

Oyyyy maşallahhhhh
Bende özele gidiyorum ama kilo tansiyon bakmıyor benimde aklımda soru işaretleri var
Maşallah canım yaa nasıl güzel bisy bu sağlıcakla kucağına alırsın inşallah ❤
Maşallah aynı benım ki akraba falanlarmı acaba
Maşallah bakalım bizimkisi nsısl olacak 10 elime randevu aldım bende

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim
Gördüğünüz gibi hastanede kızım Yanımda değilken mesajlara anında dönüş yapabildim ama eve gelip kızımla ilgilenirken hep bu saatlere kalıyorum mesajlarda

Ben kızımda da özele hiç gitmemiştim, üniversite hastanesine gidiyordum, orda her gidişte kilo tansiyon mutlaka bakılıyordu, kullandığın ilaç var mı geçirdiğin hastalık ameliyat vs var mı, kaçıncı gebelik sağ mı ölü mü gibi bir sürü soru soruyorlardı, bu hastanede doktor son adet tarihimi bile sormayınca garip geldi açıkçası. Ama ayrıca özel doktora da gideceğim için çok da üzerinde durmadım. Devlette takibimi devam ettiricem ama özele de ayda bir gitmeyi düşünüyorum.
Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…