2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Aynı örnekler bende de çok var canım ya. Konuştuğunda Anlaşılmak istiyor insan ama iş o kadar basit değil malesef. Çok can sıkıcı durumlar... Ben de kaç gece ağlayıp uyuyamadığımı bilirim ama ne yaptıysam kendime yapmışım, kimsenin ruhu bile duymadı. Ben çözümü onları öyle kabul edip , mesafeli durmakta buldum. Bence sen de kafana takma. Sağ gözün sol göze faydası yoktur misali ,anadan babadan zerre kadar hayır yok . kendimi bildim bileli Maddi bir beklentim hiç olmadı, ama manevi varlıklarını da pek hissetmedim. Babam daha adildir , aklıyla düşünür , tartar ama annemde hep bi taraf ağır basar. Onları değiştiremeyiz ama öyle kabul edip buna göre tavır alabiliriz. Kendi çocuklarımızı da hiç bir şekilde ayrım gözetmeden yetiştirebiliriz.

Senemisback a doktoru altınıza bile yapabilirsiniz demiş hiç ihtimal vermiyordum ama içim rahatladı
Ay ilk doğumda su geldi benim nasıl ama durmuyor, idrarı istersen tutabilirsin ya onu hiç tutamadım ahha çok ilginçti duygulandım bak doğum başladı başlayacak heyecanı çok güzel

Anneleriniz narsist bence, biz büyüdükçe ister istemez kıyaslıyor böyle demek istemezdim ama bazen kıskanıyorlar sanırım, erkek cocuğunu da kıskanır aslında özellikle asıl gelinlerle yarışma haline bu yüzden girerler, gençken benim yoktu onun var vs gibi

Bende de sari bir akinti oluyor surekli acik renk bir sivi da degil bildiginiz sari yani, normal herhalde
Vajinal Bir enfeksiyondan da olabilir benim gebelikten önce olmuştu bir ara doktor fitil vermişti geçmişti. Ama kötü koku yoksa bir sıkıntı olacağını sanmıyorum

Vajinal Bir enfeksiyondan da olabilir benim gebelikten önce olmuştu bir ara doktor fitil vermişti geçmişti. Ama kötü koku yoksa bir sıkıntı olacağını sanmıyorum

Hic koku yok, ama rengi beyaz gibi degil sari akinti, 1 2 lokosit goruldu diyor ama doktor normal demisti boyle cikmisti idrar testim de

Eklentiler

• SmartSelect_20200930-221719_Gallery.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 37
  • SmartSelect_20200930-221636_Gallery.webp
    33 KB · Görüntüleme: 33
  • SmartSelect_20200930-221649_Gallery.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 28

Canim bir yasinda tum dislerinizi tamamlaniz mi??? Benim oglum iki yasinda daha cikacak dort tane azi disimiz var..

Gecmis olsun tekrar kontrol altinda olman daha iyi olacaktir. Sen guzel dusun bebeginle konus olur mu? Bak onlar hissediyorlar her bir seyi.
İnşallah tutunur canım hemşirede aynısını dedi bu dünyada yiyecek ekmeği varsa zaten tutunur ama yoksa da ona bişey yapamazsın dedi Allahım hayırlısını versin bekliyorum bakalım

Tatlım niye olmuş? Kanama alanı mı varmış sende?Ne diyorlar? Yani içini rahatlatması için anlatayım, ben şimdi 9+3 teyim, benim iki sefer bir bardak kadar kan aktı, bacaklarımdan yere doğru, tutamadım, o kadar çoktu ki, ama doktora gittim, bebek iyi çok şükür, hiç korkma, kontrollerini de sıklaştırırsın iyi olur inşallah

Sabahı bekliyorum kuzum doktor kalp atışını inşallah duyar da için rahat eder
Ha doğru ya, akşam akşam uzman doktor yoktur, sabah bakacaklar, o zaman benim hikayem seni rahatlatsın sabaha kasar, aynen böyle oldu, yataktan bi kalktım yere pıt pıt kan damlıyordu, ama bebiş iyiymiş bak ve huna benzer çok fazla örnek var, seninki de iyi inşallah, içini ferah tut

Hic koku yok, ama rengi beyaz gibi degil sari akinti, 1 2 lokosit goruldu diyor ama doktor normal demisti boyle cikmisti idrar testim de
Aynen idrar testinde bir enfeksiyon yok bol bol su içmek gerekiyor benim de krem rengi oluyor bazen akıntım ama koku olmadığı sürece korkmayın diyor doktorlar

Amin canım sen de insallah tez zamanda sağlığına kavuşursun bebeğinle beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…