- 20 Temmuz 2016
- 677
- 864
- 103
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #6.961
Ay ilk doğumda su geldi benim nasıl ama durmuyor, idrarı istersen tutabilirsin ya onu hiç tutamadım ahha çok ilginçti
Aynı örnekler bende de çok var canım ya. Konuştuğunda Anlaşılmak istiyor insan ama iş o kadar basit değil malesef. Çok can sıkıcı durumlar... Ben de kaç gece ağlayıp uyuyamadığımı bilirim ama ne yaptıysam kendime yapmışım, kimsenin ruhu bile duymadı. Ben çözümü onları öyle kabul edip , mesafeli durmakta buldum. Bence sen de kafana takma. Sağ gözün sol göze faydası yoktur misali ,anadan babadan zerre kadar hayır yok . kendimi bildim bileli Maddi bir beklentim hiç olmadı, ama manevi varlıklarını da pek hissetmedim. Babam daha adildir , aklıyla düşünür , tartar ama annemde hep bi taraf ağır basar. Onları değiştiremeyiz ama öyle kabul edip buna göre tavır alabiliriz. Kendi çocuklarımızı da hiç bir şekilde ayrım gözetmeden yetiştirebiliriz.
Vajinal Bir enfeksiyondan da olabilir benim gebelikten önce olmuştu bir ara doktor fitil vermişti geçmişti. Ama kötü koku yoksa bir sıkıntı olacağını sanmıyorumBende de sari bir akinti oluyor surekli acik renk bir sivi da degil bildiginiz sari yani, normal herhalde
Ara ara kanamam oluyor iğne falan vurdular lavobo haricinde ayağa kalma dediler mide bulantım vardı serum taktılar canım uzanıyorum ama iyiki hastaneye gelmişiz evde olsam stresten yatamazdım Allahım kimseye yaşatmasınCanım Nası oldun iyi misin
İnşallah canım inşallahBol bol Dinlen lavabo harici kalkma inşallah gececek.. DuA et bol bol
Vajinal Bir enfeksiyondan da olabilir benim gebelikten önce olmuştu bir ara doktor fitil vermişti geçmişti. Ama kötü koku yoksa bir sıkıntı olacağını sanmıyorum
Daha önce konuşmuştuk evet canım yine mayis ayinfa doğum yaptım temmuzda yapmam gerekirken oğlum 7 buçuk aylık doğdu kuvoz e girmeden beraber geldik evimize hamd olsun :))
Ondan diyorum çok eziyetsizdi kuzum diye erken doğmasına rağmen Rabbime binlerce kere şükür ne hastalandı ne bişey oldu oandemi de olunca evden pek çıkmadan büyüttüm :) bizim 1 yaşında bitti tüm dişlerimiz o sıkıntıları atlattık hamd olsun. Bence kessen en doğrusu olur hem çok daha güzel uyur hem iştahı güzel olur herşeyi yer. Hemde huysuzlugu gider sakinler canım ama sen bilirsin. Bende gece biberonla süt veriyordum iki üç sefer . Onu kesiyorum iki gündür uykuları iyice düzelsin uyanmasın hiç diye.
İnşallah tutunur canım hemşirede aynısını dedi bu dünyada yiyecek ekmeği varsa zaten tutunur ama yoksa da ona bişey yapamazsın dedi Allahım hayırlısını versin bekliyorum bakalımGecmis olsun tekrar kontrol altinda olman daha iyi olacaktir. Sen guzel dusun bebeginle konus olur mu? Bak onlar hissediyorlar her bir seyi.
Evet canım bir yaşında 16 disimiz vardı. İki yaş azilari da şimdi çıkıyor.Canim bir yasinda tum dislerinizi tamamlaniz mi??? Benim oglum iki yasinda daha cikacak dort tane azi disimiz var..
Sabahı bekliyorum kuzum doktor kalp atışını inşallah duyar da için rahat ederCanım kalp atışını duyduktan sonra korkma olur mu? Hepimizde oluyor bi şekilde can sıkıcı şeyler, dilerim sapsağlıklı olur ve ilerler sağlıkla
Masallah ne kadar erken cikmis disleri bizim bir yasinda daha altta iki disimiz vardiEvet canım bir yaşında 16 disimiz vardı. İki yaş azilari da şimdi çıkıyor.
Tatlım niye olmuş? Kanama alanı mı varmış sende?Ne diyorlar? Yani içini rahatlatması için anlatayım, ben şimdi 9+3 teyim, benim iki sefer bir bardak kadar kan aktı, bacaklarımdan yere doğru, tutamadım, o kadar çoktu ki, ama doktora gittim, bebek iyi çok şükür, hiç korkma, kontrollerini de sıklaştırırsın iyi olur inşallahAra ara kanamam oluyor iğne falan vurdular lavobo haricinde ayağa kalma dediler mide bulantım vardı serum taktılar canım uzanıyorum ama iyiki hastaneye gelmişiz evde olsam stresten yatamazdım Allahım kimseye yaşatmasın
Cok gecmis olsun..Sabahı bekliyorum kuzum doktor kalp atışını inşallah duyar da için rahat eder
Ha doğru ya, akşam akşam uzman doktor yoktur, sabah bakacaklar, o zaman benim hikayem seni rahatlatsın sabaha kasar, aynen böyle oldu, yataktan bi kalktım yere pıt pıt kan damlıyordu, ama bebiş iyiymiş bak ve huna benzer çok fazla örnek var, seninki de iyi inşallah, içini ferah tutSabahı bekliyorum kuzum doktor kalp atışını inşallah duyar da için rahat eder
Genetik galiba canım 4 er 6 şar çıkardı çok çektik çıkarken ama erken bitti orası avantaj oldu çok sağ olMasallah ne kadar erken cikmis disleri bizim bir yasinda daha altta iki disimiz vardi
Aynen idrar testinde bir enfeksiyon yok bol bol su içmek gerekiyorHic koku yok, ama rengi beyaz gibi degil sari akinti, 1 2 lokosit goruldu diyor ama doktor normal demistiboyle cikmisti idrar testim de
Aynen dedi mesaneye olan baskıdan dolayı çişini asla tutma da dedi
Çok geçmiş olsun canım, Allah bebeğini sana bağışlasınDoktor yatış verdi kızlar bugün hastanede kalacakmışım takip yapacaklar
Amin canım sen de insallah tez zamanda sağlığına kavuşursun bebeğinle beraberAra ara kanamam oluyor iğne falan vurdular lavobo haricinde ayağa kalma dediler mide bulantım vardı serum taktılar canım uzanıyorum ama iyiki hastaneye gelmişiz evde olsam stresten yatamazdım Allahım kimseye yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?