2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Öncelikle geçmiş olsun ancak kızamıkçık hayvandan değil direk kızamıkçık geçiren insandan temasla bulaşır. Mesela onun hapşırmasıyla size geçer hamilelikte riskleri olduğu söyleniyor en iyisini doktor bilir tabi ama hayvanlardan ve çiğ et yıkanmamış sebze vs gibi şeylerden bulaşan kızamıkçık değil toxoplasma. Sizde bu da mı pozitif çıktı ? Bir de cmv ve kızamıkçık (rubella) da ayrı şeyler. Tam olarak hangisi pozitif?

Ben progestan kullanıyorum ona bağlıyorum ama tam olarak sebebini kontrole gittiğimde doktora sorucam. rahatsız edici
Doktorum şimdi cevap verdi canım rahim büyüdüğü için mesaneye baskı yapıyormuş ve idrar kaçağı oluyormuş sık sık idrara çıkmaK akıntı olması çok normal diye yazmış ♥

Doktorum şimdi cevap verdi canım rahim büyüdüğü için mesaneye baskı yapıyormuş ve idrar kaçağı oluyormuş sık sık idrara çıkmaK akıntı olması çok normal diye yazmış ♥
Buna çok şaşırdım işte ben onu akıntı sanıyordum baya baya kaçırıyoruz o zaman öyle mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…