2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Aynen idrar testinde bir enfeksiyon yok bol bol su içmek gerekiyor benim de krem rengi oluyor bazen akıntım ama koku olmadığı sürece korkmayın diyor doktorlar

Oh cok sukur evet bu ara pek su da icmedim galiba doktor bir daha ki gelisinde kilo alma dedi biraz dikkat ediyordum basta sonra istahim da kesildi. Cumadan bugune 1.5 kilo vermisim heralde su kaybi oldu

atanamayanogretmen
mesajına cevap vermek istemiştim

İnşallah tutunur canım hemşirede aynısını dedi bu dünyada yiyecek ekmeği varsa zaten tutunur ama yoksa da ona bişey yapamazsın dedi Allahım hayırlısını versin bekliyorum bakalım
Canım çok geçmiş olsun ❣
İnşallah kanamam devam etmez çabucak toparlanırsın dualarım seninle

Oh cok sukur evet bu ara pek su da icmedim galiba doktor bir daha ki gelisinde kilo alma dedi biraz dikkat ediyordum basta sonra istahim da kesildi. Cumadan bugune 1.5 kilo vermisim heralde su kaybi oldu
Evet su içmeyince kilo kaybı oluyor benim de oldu ama içmeye çalışıyorum metabolizmayı da hızlandırır

Mesajlarıyla destek olan arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim
Konu daha fazla uzamasın diye artık tek tek alıntı yapıp cevaplamadım ve bu mesajımla konuyu kapatıyorum.
Bebeklerimizi ve heyecanlarımızı konuşmamız daha doğru olacaktır
İyi geceler

Sabah 9 da bebeğimin kalbini duymaya ilk muayeneye gidicem heyecanlıyım inşallah duyabiliriz :) kan tahlili falan da istiycek muhtemelen çok titiz bir doktorumuz var oğlumda gittiğim doktoruma gidicem yine :)

Ya ben de gitsem mi diyorum diyorum sonra erken bekle diyip bekliyorum

Sabah 9 da bebeğimin kalbini duymaya ilk muayeneye gidicem heyecanlıyım inşallah duyabiliriz :) kan tahlili falan da istiycek muhtemelen çok titiz bir doktorumuz var oğlumda gittiğim doktoruma gidicem yine :)
Yarın bende akşam 17.30 da gidicem eşim işten 4.30 da geliyor diye o saate aldım. Inşallah bende kalbini duyarım yarın. Çok korkuyorum hayırlısı inşallah

Bebeğini kaybedenlere rabbim sabır versin inşallah en kısa zamanda tekrar bebiş haberleri alırsınız.kanamasi olan arkadaşlarım da rabbim şifalık versin canınızı hiç sıkmayın inşallah birşey olmayacaktır rabbim rızkını versin inşallah. Bende ilk hamileligim de kanama yaşadım iğne ve progestan'la tutundu sukur tabi bol dinlenme ayağının altına yastık koyup yatacaksın inşallah geçer.

Sen kirilacagina onlar kırılsın boşver konuş söyle herkes beni paylaşın benim dedigimi yapsın benim istediğim gibi davransın der yapmazsanda kötü olursun sinirli olursun çok parlayan vs olursun ama içinde tutsan onlar mutlu sen mutsuz olursun ve bir gün dayanamayıp tekrar laf söyleyince böyle değildin der yine seni suclarlarbosver bildiğin gibi yürü yolunda isteyen yanına isteyen arkana gelsin

İyi geceler ben daha doktora gitmedim ne zaman gidecem bılmıyorjm da ıkıncıler bıraz rahat mı oluyo ne kalbi duyulmaz heraldr şimdi değil mi

fk99 canım seni anlıyorum bende yaşadım aynı şeyleri iyi düşün başka şeylere odaklan hep dinlen. Ben kitap okudum hastanede iyi gelmişti tavsiye ederim.

İyi geceler ben daha doktora gitmedim ne zaman gidecem bılmıyorjm da ıkıncıler bıraz rahat mı oluyo ne kalbi duyulmaz heraldr şimdi değil mi
Yok duyamazsiniz daha erken ayniymiş tarihler neredeyse ben de geç yumurtlama olmuş ikinci ama ben de yine aynı telaş bi :) iki hafta sonra çağirdi dr ama bekler miyim bilmiyorum Hayirli olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…