- 10 Nisan 2020
- 1.483
- 1.450
- 133
- Konu Sahibi KirazHanim
-
Öff çok çalıştım inşallah güzel geçer ona odaklanmaktan bebeme odaklanamadımAyyy ben de pazar sınava giriyorum canım benim yaaaa aynı şekilde vallaheyecan doruktadoktora ne zaman gidiyorsun canım sen keseyi filan gördün mü
Ben folik asiti gebelikten önce kullanmaya başlamıştım 12 haftaya kadar kullandık sonra demir ilacına döndük .İnsallah canım benim doktor aradığımda folik asite hemen başla demişti başladım ben de perşembe gelmesini bekliyorum artık hemen
İnsallah canım benimmm ben de 27 sinde öğrendim doktora hiç gitmedim perşembe gidicem inşallahÖff çok çalıştım inşallah güzel geçer ona odaklanmaktan bebeme odaklanamadımyarın gidicem inşallah daha hiç gitmedim doktora 26 Ağustos’tA öğrenmiŞtim hamile olduğumu bugün tekrar beta verdim sonuç e nabıza bir türlü düşmedi çatlıycam ders bakamıyorum meraktan
Kaç çıktı benimi 104tü bakalım şimdi kaçİnsallah canım benimmm ben de 27 sinde öğrendim doktora hiç gitmedim perşembe gidicem inşallahhayırlı sonuçlarını bekliyorum canım dün verdim ben de tekrar beta çıktı işte
Kizlar doktor deger cok iyi dis gebelik filan degil haftaya ultrasonla gel bakalim yazmisNormal canım aklına kötü şeyler getirme belki bende de oldu ben farketmedim olabilir yani
Normal ya benceŞimdi doktorumu aradım cuma günü öğrendim hamile olduğumu 317.4 dedim pazartesi test tekrarladım 891.5 normal mi dedim normal diyebiliriz dedi perşembe gel bakalım dedi. Normal diyebiliriz ne ya içime kurt düştü
Valla ben çalıştığım okulda gircem çok sevinçliyimsınava girecek olan arkadaşlara şimdiden başarılar diliyorım bol şans. Mutlaka üç katlı cerrahi maske takın hatta bu maskeden iki tanesini üstüste takın. Acaba ösym ye hamile olduğunuzu bildirseniz mi? Özel durumlarda mesela tuvalete çıkmanız gerekebiliyor ya gebelikte sizi farklı salonlarına yönlendirebilir ösym sizi
Bencede cok guzel artmis endise etmeyinŞimdi doktorumu aradım cuma günü öğrendim hamile olduğumu 317.4 dedim pazartesi test tekrarladım 891.5 normal mi dedim normal diyebiliriz dedi perşembe gel bakalım dedi. Normal diyebiliriz ne ya içime kurt düştü
İnşallah canımBencede cok guzel artmis endise etmeyin
Senin yumurtlamadan bir hafta sonra mi ilk değerin 34 çıktı çünkü ayın 10 da adet olmuşsun 2 hafta sonra kanda belli olmuş yumurtlamadan bir hafta sonra kan değerin 34 ise çok iyi ve diğer çıkan değerin güzel artmış endişelenecek bişey yokKizlar merhaba, doktora gittim bugun. Ultrason ile karnimdan bakti dediginiz gibi rahim duvari kalinlasmaya baslamis, kist yok ama erken sevinmeyelim dedi. Beta sonucun ciksin mesajla atarsin dedi. Simdi daha eve gelmeden cikmis.
Sat 10.08.2020
29.08.2020 gece 00 de 34.07
01.09.2020 sabah 12 de 156.28
Bir de biseylere daha bakmis anlayaniniz var mi? Folik asit basladi dedigi ilaci bulamadim eczaci baska bir sey verdi umarim her sey yolundadir
canım cok erken ztaen. degerine göre kesenin görünmesi 10 günü bulurKizlar merhaba, doktora gittim bugun. Ultrason ile karnimdan bakti dediginiz gibi rahim duvari kalinlasmaya baslamis, kist yok ama erken sevinmeyelim dedi. Beta sonucun ciksin mesajla atarsin dedi. Simdi daha eve gelmeden cikmis.
Sat 10.08.2020
29.08.2020 gece 00 de 34.07
01.09.2020 sabah 12 de 156.28
Bir de biseylere daha bakmis anlayaniniz var mi? Folik asit basladi dedigi ilaci bulamadim eczaci baska bir sey verdi umarim her sey yolundadir
1 hafta önce yaptırdıgım test hala enabıza dusmedi canım.dusmuyormus. labmimden öğreniyorsun barkod numarasoylaÖff çok çalıştım inşallah güzel geçer ona odaklanmaktan bebeme odaklanamadımyarın gidicem inşallah daha hiç gitmedim doktora 26 Ağustos’tA öğrenmiŞtim hamile olduğumu bugün tekrar beta verdim sonuç e nabıza bir türlü düşmedi çatlıycam ders bakamıyorum meraktan
Sağlık ocağı kod vermedi ki barkod1 hafta önce yaptırdıgım test hala enabıza dusmedi canım.dusmuyormus. labmimden öğreniyorsun barkod numarasoyla
Evet 19 u yumurtlamistim 29 agustos 34 cikmistiSenin yumurtlamadan bir hafta sonra mi ilk değerin 34 çıktı çünkü ayın 10 da adet olmuşsun 2 hafta sonra kanda belli olmuş yumurtlamadan bir hafta sonra kan değerin 34 ise çok iyi ve diğer çıkan değerin güzel artmış endişelenecek bişey yok
Evet evet haftaya cagirdi sanirim keseyi gormek icin 1000 olmasi lazimmis galibacanım cok erken ztaen. degerine göre kesenin görünmesi 10 günü bulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?