- 7 Şubat 2022
- 3.625
- 2.442
- 83
- 28
Suyum geldiAaa cnm çok takip edemiyordm şimdi gördm. Sağlkla büyüsün inşllh. Neden erken oldu. Durumu nasıl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Suyum geldiAaa cnm çok takip edemiyordm şimdi gördm. Sağlkla büyüsün inşllh. Neden erken oldu. Durumu nasıl
sizin her yorumunuz felaket tellalı asıl sız kusura bakmayında bence bıraz sakınlesmeyı deneyın asırı panıksınız her konuda. Bu cok bellı oluyor. sız kosa kosa hersey ıcın acıle gıdebılırsınız ınsanları endıselendırmeyınPardon ama kolastas tek başına tehlikeli diye kim dedi ? Sanki bizler acile git hastaneye git diyenler olarak felaket senaryolarımı yazdık ? Bunu diyorsunuz. Karaciğer değerleri çok önemli dedik hepimiz . Ve karaciğer değerleri yükseldiği için 2 gün hastanede yattım ve düşüşe geçmeseydi asla çıkamazdım. Anne ve bebek için çok çok önemli karaciğer enzimleri. Bence siz buladar hafife almayın..
Kadın doktora gidicem diyor zaten ısrarla hafıfe alıyorsuna getiriyosunuz hemen git acile tarzı konusmalar. Ne yapacak gitse acile mesela gebelık kolestazına neyse yaa kıme ne anlatıyorum kı sekerım aclık 100cıktı dıye panık olan biriyle muhattap olamıcamsizin her yorumunuz felaket tellalı asıl sız kusura bakmayında bence bıraz sakınlesmeyı deneyın asırı panıksınız her konuda. Bu cok bellı oluyor. sız kosa kosa hersey ıcın acıle gıdebılırsınız ınsanları endıselendırmeyın
O kadar haklısın kiiiii… Ben de doğumdan sonda her gün bi kahvaltı, akşam yemeğindeyim çok özledim uzun uzun kahvaltılarıTüh kötü denk gelmişinsan bazen bişiler hazırlamak istemiyor sıcaktan ya
![]()
Kolesteza önemli değil diyen hangi doktor ? Aksine kolesteza çok önemli cünkğ akciğer sorunu demek hem anne hem bebek için büyük risk canım. Sadece sana demiyorum ama lütfen artık yanlış yönlendirmeyin insanları bişey olursa vebal alırsınız. Burda bişey oldu mu yok bende oldu bişey olmadı demek bile saçma. Sana olmadı belki bana olacak. Kolesteza zaten başlı başına gebelikte risk demek. Doktorlar bas bas bağırıyor boşuna mı okudular. İnternette gezip bir şeye yanlış yada doğru demeyin lütfen. Birşey olursa doktora yönlendirmek zorundayız. Ben yaparım hatta panikte olsun gerekirse daha erken gitsin. Hamilelikte panikte olmayacaksın ama çok rahatta olmayacaksın. Böyle şeylerde doktora gidilmeli. Küsen panik olan da soru sormasın o zamanevet saglık ocagındada yaparlar. Yazılanları okudum lütfen okadarda endişe etme. kolestasa yapabıleceklero hiçbir tedavı yok cunku kosa kosa acılede gitsen poliklinige yönlendirecek seni boşu boşuna acilde enfeksıyon rıskı alacaksın. kendı doktoruna söyle o gerekenleri gercekten kolestazsada krem falan yazar sana zaten. Gebelikle beraber olusan seyler bunlar dogumla beraber tamamen gececek. Seni yıpratır o ayrı. Ayrıca belkıde değildir. Yanı umarım değildir. bol bol dus alcaksın tek iyi gelen bu malesef. Ama felaket senaryolarını ciddiye alma lütfen
Ekmek tost çikolata pankek aman allahım kahvaltı budur benim için Ahaha az kaldıO kadar haklısın kiiiii… Ben de doğumdan sonda her gün bi kahvaltı, akşam yemeğindeyim çok özledim uzun uzun kahvaltıları
Yanlış biliyorsun kolestaza gayette yapacakları şeyler var direkt hastaneye yatış yapmak gibi. Benim de çok ciddi kabarma ve kaşıntıdan dolayı kolestaz şüphem olmuştu eğer çıksaydı direkt yatış yapıyorlar. Keza arkadaşım 3 sene önce doğum yaptı onda da direkt hastaneye yatış yapmışlardı. O yüzden yapılacak şeyler emin ol ki var. Ki bırak endişe etsin niye etmiyor ki? Bebek taşıyoruz onun canı bize emanet değil mi? Bırak biraz telaş yapsın, yapalım yani.evet saglık ocagındada yaparlar. Yazılanları okudum lütfen okadarda endişe etme. kolestasa yapabıleceklero hiçbir tedavı yok cunku kosa kosa acılede gitsen poliklinige yönlendirecek seni boşu boşuna acilde enfeksıyon rıskı alacaksın. kendı doktoruna söyle o gerekenleri gercekten kolestazsada krem falan yazar sana zaten. Gebelikle beraber olusan seyler bunlar dogumla beraber tamamen gececek. Seni yıpratır o ayrı. Ayrıca belkıde değildir. Yanı umarım değildir. bol bol dus alcaksın tek iyi gelen bu malesef. Ama felaket senaryolarını ciddiye alma lütfen
Offff kesinlikle kahvaltı budur işteEkmek tost çikolata pankek aman allahım kahvaltı budur benim için Ahaha az kaldı![]()
Valla yaOffff kesinlikle kahvaltı budur işteağzımın suyu akmasın da ne olsun ya hahahha
“sekerım aclık 100cıktı dıye panık olan biriyle muhattap olamıcam” cümlesi gerçekten terbiyesizce kurulmuş bir cümledir. Bu grupta herkesin zibilyon tane ayrı ayrı sorunu var. Bu grubun amacı da sorunu ve derdi burada paylaşmak, fikir almak, dertleşmek… Dalga geçer gibi 100 çıktı diye panik olan biri denmesi kötü kalpliliktir. Beğenmeyen girmesin, okumasın.Ayrıca bu gebelik şekeri mevzunu iki üç kişi özellikle vurgulayıp rahatsızlık duyuyor. Rahatsızsanız o mesajları okumazsınız. Burda kimse kimseye uymak ona göre konuşmak zorunda değil. Okumayın geçin. Sizde olsaydı daha da konuşurdunuz sırf yok diye konuşulsun istemiyorsunuz
Ben istersem 50 çıkar panik olurum ister 400 çıkar panik olurum kime ne ? Ki“sekerım aclık 100cıktı dıye panık olan biriyle muhattap olamıcam” cümlesi gerçekten terbiyesizce kurulmuş bir cümledir. Bu grupta herkesin zibilyon tane ayrı ayrı sorunu var. Bu grubun amacı da sorunu ve derdi burada paylaşmak, fikir almak, dertleşmek… Dalga geçer gibi 100 çıktı diye panik olan biri denmesi kötü kalpliliktir. Beğenmeyen girmesin, okumasın.
sizin her yorumunuz felaket tellalı asıl sız kusura bakmayında bence bıraz sakınlesmeyı deneyın asırı panıksınız her konuda. Bu cok bellı oluyor. sız kosa kosa hersey ıcın acıle gıdebılırsınız ınsanları endıselendırmeyın
Aynen öyle canım biz gider testimizi yapar ilacımızı kullanırız sonrasında panik olmadan tedaviye yanıt beklerizArkadaşlar merhaba. Beni hatırlayan olur mu bilmiyorum ama sürecin başında konuştuğumuz arkadaşlar hatırlar belki. Hepinize sevgiler öncelikle
Bende de gebelik kolestazı oldu maalesef. Yorumları görünce anlatayım istedim. Gerçekten tehlikeli anne ve bebek için. Evet stres de kötü etkiler ama korkunun ecele faydası olmuyor. Bu yüzden hemen gidip alt-ast ve en önemlisi Safra asitlerine baktırmak lazım. Safra asitlerine sağlık ocagı bakmaz. Hastaneler bakar. Sonucun çıkması 3 -5 gün kadar sürer. Çünkü genelde bakılan başka merkeze gönderilir kan. Bilginiz olsun. Tedavi için doktor hemen ursactive ilacına başlatır ki, bende de öyle oldu. Kontrol altında tutmak için düzenli takip gerekir. Zaten doktor gebelik kolestazı teşhisi bırakırsa takip eder. Siz ilanınızı içip güzelce vücudunuzu nemlendirip endişeyi doktorunuza bırakmalısınızumarım sonuclar temiz gelir. Ama erken teşhis herseyde önemli. Baktırıp içinizi rahat ettirin :)
Kesinlikle öyle valla her cümlene katılıyorum. Biraz insani duygularla düşünmemiz ve yaklaşmamız gerekiyor. Hepimiz hep söylüyorum farklı farklı yollardan geçtik de geldik bu gruba o yüzden alay eder gibi dalga geçer gibi cümleler kurulmaması lazım. Üstüme de alındım dediğin gibi biz yazıyoruz bu grupta şekerle alakalı şeyleri. Gerçekten allaha havale ediyorum kötü düşüneni…Ben istersem 50 çıkar panik olurum ister 400 çıkar panik olurum kime ne ? KiLadyNurr panik olmakta haklı kız tüp bebek yapmış bebeğine zarar gelsin istemiyor. Bizde öyle. Sadece tüp bebekte değil. Ben nefsimi tuttugum halde bebeğime zarar gelir diye korkabilirim bunda ne var. Az biraz ağrısı olan yazıyor o zaman bende diyeyim ki bu ağrıyı da yazanla muhatap olmayacam çok normal diye ! Empati hayatın her alanında çok önemlidir
Ya ben o cümleyi göremedim“sekerım aclık 100cıktı dıye panık olan biriyle muhattap olamıcam” cümlesi gerçekten terbiyesizce kurulmuş bir cümledir. Bu grupta herkesin zibilyon tane ayrı ayrı sorunu var. Bu grubun amacı da sorunu ve derdi burada paylaşmak, fikir almak, dertleşmek… Dalga geçer gibi 100 çıktı diye panik olan biri denmesi kötü kalpliliktir. Beğenmeyen girmesin, okumasın.
Balla kim rahatsız oluyorsa okumasın ben yazarım bu kadar basit. Ben ilk defa anne oluyorum panik olmam kadar normal hiç bişey yok. Panik olunca da yorum alıp değerlendirmek bana iyi geliyor.Kesinlikle öyle valla her cümlene katılıyorum. Biraz insani duygularla düşünmemiz ve yaklaşmamız gerekiyor. Hepimiz hep söylüyorum farklı farklı yollardan geçtik de geldik bu gruba o yüzden alay eder gibi dalga geçer gibi cümleler kurulmaması lazım. Üstüme de alındım dediğin gibi biz yazıyoruz bu grupta şekerle alakalı şeyleri. Gerçekten allaha havale ediyorum kötü düşüneni…
Asıl açlık şekeri 100 değerinin önlemini , gebelik kolestasının önemini karaciğer enzimlerinin önemini gebelikte bilmeyen insanla ben muhattap olamıycam hanımefendiKadın doktora gidicem diyor zaten ısrarla hafıfe alıyorsuna getiriyosunuz hemen git acile tarzı konusmalar. Ne yapacak gitse acile mesela gebelık kolestazına neyse yaa kıme ne anlatıyorum kı sekerım aclık 100cıktı dıye panık olan biriyle muhattap olamıcam
Kız aman boşver zaten umursama şok oldum okuyunca çok ayıp yani biri adına da utandım çok şükür kiYa ben o cümleyi göremedimnapmış silmişim aceba ahahahha çok ta umursadım şimdi benimle muhattap olmayacakmış vah vah
bilinçli bir insan açlık şekerinin önemini biliyor zaten bilmeyenlerde veya önemsemeyenlerde kendileri bilirler ama şeker konusundan dolayımı panik demiş
![]()