2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Benim pakete detaylı dahil değil bende 500vermek istemiyorum belki şehir hastanesine giderim yada yaptırmam hiç. Şeker yüklenmesini de açlık tokluk yaptırsam diye düşünüyorum onu içmeden aç tok baksa. Tetanozu da ne bileyim ilkinde kötü geçince sorayım olmayım diyorum. Bende herşeye karşı çıkmıs gibi oldum :KK53::KK70:
Bi hastane 750 biri 610 dedi detayliya🙄kizimda 170 tl mi ne vermistim.😁radyologlar yapiyormus ,bir hastanede de peritenaloji yapiyormus hangisi daha mantikli mi aceb?

Kizlar biz xiamonin tartisini aldik boyle detayli da olcuyo ayni zamanda cok sevdim🥰

Eklentiler

• SmartSelect_20201216-193653_WhatsApp.webp
    SmartSelect_20201216-193653_WhatsApp.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 46
İyi akşamlar kızlar nasılsınız?Bugün eşimi almaya gittim iş yerine dönüşte önümüzdeki araç aniden durdu kaza geçirdik çok şükür bizde bir şey yok araç hasar aldı ama ben çok korktum akşam üstünden bu yana kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum sancım oluyor inşallah bir şey olmaz 😕

Plastik örgü iğnesi diye geçiyor canım amigurumi icin malzeme satan dükkanlarda bulunuyor. Coook teşekkür ederim şimdi harika bir bebeğe başladım baya ayrıntılı detaylı birşey inşallah bu da güzel olur :)
Onuda paylaş valla çok merak ederim 🤩😚

İyi akşamlar kızlar nasılsınız?Bugün eşimi almaya gittim iş yerine dönüşte önümüzdeki araç aniden durdu kaza geçirdik çok şükür bizde bir şey yok araç hasar aldı ama ben çok korktum akşam üstünden bu yana kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum sancım oluyor inşallah bir şey olmaz 😕
Geçmiş olsun canım stres yapmışsındır o yüzden sancın olmuş olabilir. ben de bu ara trafikte çok geriliyorum insanlar aşırı dengesiz kullanıyor acemi gibi yapıyorum kendimi panik halindeyim 😑 özellikle manuel hiç kullanamaz oldum otomatik sadece

Canimm cok gecmis olsun, Allah kazadan beladan korusun 🙏 stresten olmustur ilik bir dus alip uzan istersen, rahatlarsin🙏

Geçmiş olsun canım. Sakinleşmeye çalış. Strestendir sancın.
Allah korumuş 🙏

Geçmiş olsun canım. Hiç sıkma canını, rahatlamaya çalış. Meditasyon falan yap istersen videoları var nette. Derin nefes al. Size bir şey olmamış ya önemli olan o.

Çok geçmiş olsun 🙏🏻 Allah beterinden korusun.

Hmm nyse en kötü doğumda öğrenirsiniz:) ben çok istemiştim doğumda öğrenelim diye eşim sağolsun dayanamadı
Benım gıdısat o bugünde goremedı kız mı dıyorum yok erkek yok bellı degıl orası goremıyorum dedı devlet hastanesi detaylıda bakarız dedı

Ben bugün kontrole gittim sancılarım cikiyo ultrasonda rahmin kasilinca bebeği sikistiriyo günde 3-4 kez yarım saat lik hafif sertlikte bı zeminde istirahat ediceksin ağır kaldırmak ıkınma zorlanma ev süpürme ev işi yapmak yasak diyo eğer dinlemezsen erkenden doğum yaparsın sonra ugrasirsin dedi. Kızımın gelişimi iyi dedi ama 307 Gr sizcede iyimi anlamıyorum bu ultrason kağıdından hicbirsey ben

Ben bugün kontrole gittim sancılarım cikiyo ultrasonda rahmin kasilinca bebeği sikistiriyo günde 3-4 kez yarım saat lik hafif sertlikte bı zeminde istirahat ediceksin ağır kaldırmak ıkınma zorlanma ev süpürme ev işi yapmak yasak diyo eğer dinlemezsen erkenden doğum yaparsın sonra ugrasirsin dedi. Kızımın gelişimi iyi dedi ama 307 Gr sizcede iyimi anlamıyorum bu ultrason kağıdından hicbirsey ben
Neden öyle olmuş peki canım? Kasılmaların sebebi neymiş?

Kızlar az önce WC.de tuvalet kağıdında çok çok hafif bir leke gördüm hatta o kadar hafifti ki göz yanılması mı acaba diye de şüpheye düştüm Şuan hastaneye gidecek halim de yok yorgunum ne diyorsunuz bu duruma?
Kızımda da bu haftalarda kanamam olmuştu hatırlıyorum

Kızlar az önce WC.de tuvalet kağıdında çok çok hafif bir leke gördüm hatta o kadar hafifti ki göz yanılması mı acaba diye de şüpheye düştüm Şuan hastaneye gidecek halim de yok yorgunum ne diyorsunuz bu duruma?
Kızımda da bu haftalarda kanamam olmuştu hatırlıyorum

Hangi renk leke kahverengiyse genelde doktorlar olabilir diyor. Bi bucuk ay once benim de peceteye beyaz akintiyla beraber kahverengi gelmisti peceteye, doktor o kadarinda sorun yok eski o gelme demisti🤔

Bende 39+3'de doğum yapmıştım benim kız hiç öyle aman aman kilo almadı hep bir beden küçük kıyafet alıyordum ama çok hareketliydi 5,5 aylıktı sürünerek emeklemeye başladığında üç yasinda yakaladı yasitlarini şimdi 6 yaşında 116cm 20 kilo ama hiç durduğu yerde durmaz sağlığı yerinde olduktan sonra hiç takmıyorum kilosunu ben 28 yaşında evlendiğimde 45 kio 34 bedendim o halimi çok seviyordum
kayivalidemler zayıf diye söyleniyordu küçükken , pek severler tombul çocuğu bir akrabalari var çocuk kilolu diye pek hoşlarına gidiyordu şimdi yazık 12 yasinda 120 kilo olmuş şimdide üzülüyorlar vakti zamanında çok hoşlarına gidiyordu yazık oldu çocuğa
Ya öyleleri malesef çıkıyor ara sıra çevremde normal kiloya bile zayıf diyenler oluyor sırf tombikndurmuyor diye benim de genetik sanırım birazda beslenmeyle alakalı ailece normal kilodayız bende 167 boy 54 kiloyum normalde zayıfsın diyorlar ama bana fiziğim gayet düzgün geliyor eşimde böyle iyisin diyo.

Cok gecmis olsun mavicim🙁size bisey olmasin yeter ki🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Benim kalp atisini ve keseyi cok idrarim olmadigi icin karnimdan duyup gorememisti. Vajinal usg yontemiyle bakti ve sesi dinletmedi. Sadece ekranda kucuk bir seyin pit pit attigini gostermisti. Daha cok kucuk yormayalim demisti. Bir sonraki gittiginde duyarsin endise etme 🙏

Ileriden ya da geriden gelmesi de cok onemli degil ileride haftasini yakalar 🙏
Cok tesekkr edermm evet banada dktorum idrarina sıkısık gel dedi umarm dedign gibi olrr

Back
X