2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Belki de hissediyorsun ama bebek hareketinin ne olduğunu bilmediğinden anlamlandiramiyorsun😀 belki de senin kız baya nazlı annesi 😀
Benim kız nazlı bence çünkü ultrason muayenesinde sürekli elleriyle yüzünü kapatıyor ya da sırtını dönüyor 😅 dr sırtını döndüğü için hareketlerini de hissetmiyorsun dedi :KK70::KK70:

Bende de böyle belde biraz ağrı kasıkta biraz ağrı var. Panik değilim ama yoruldum mu acaba diyorum bugün pek bişey de yapmadım. Akşamdan beri uzanıyorum geçeceğini umarak .

Bende de böyle belde biraz ağrı kasıkta biraz ağrı var. Panik değilim ama yoruldum mu acaba diyorum bugün pek bişey de yapmadım. Akşamdan beri uzanıyorum geçeceğini umarak .
Canım yorulmuşsundur farkında olmadan dün benim de sırtım çok ağrıdı dinlendim geçti endişe etme ♥️

merhaba, bende tam nereye yazsam diye düşünüyordum hamilelğimin 18. haftası ve yaklaşık üç haftadır bebeğimin hareketlerini hissediyorum. Son zamanlarda ise iyice şiddetli oluyor. Vallahi bazen canım acıyor bu iyi bir şey mi sizce?

Kizlar magnezyum kullanan varmi varsa gunluk kac mg aliyorsunuz?
bana verdi günde bir tane olmak üzere ama kullanamadım aşırı şişkinlik karın ağrısı yaptı. onu kullanamazsam diye devletin ödemediği emsal bi ilça önermişti onu da bulamadılar depolarda sonuç olarak almıyorum magnezyum

merhaba, bende tam nereye yazsam diye düşünüyordum hamilelğimin 18. haftası ve yaklaşık üç haftadır bebeğimin hareketlerini hissediyorum. Son zamanlarda ise iyice şiddetli oluyor. Vallahi bazen canım acıyor bu iyi bir şey mi sizce?
Erkek mi ? Ben ilk gebeligimde 16. Haftada bir kere acılı bir tekme yemiştim ilk defa.

Bu arada kızlar hala yüz üstü yatıyorum ben 🤦🏻‍♀️
Ben geçen gittiğimde yine sordum doktoruma bunu, rahatsız olmuyorsan bebek de rahattır dedi. Zaten rahatsız olursa düzelttiriyormuş o annesini 😅 sırt üstü yatma sadece dedi, damarları sıkıştırıp oksijensiz kalmaya sebep oluyormuş.

Ben geçen gittiğimde yine sordum doktoruma bunu, rahatsız olmuyorsan bebek de rahattır dedi. Zaten rahatsız olursa düzelttiriyormuş o annesini 😅 sırt üstü yatma sadece dedi, damarları sıkıştırıp oksijensiz kalmaya sebep oluyormuş.
Ya farkında olmadan sırt üstü uyku pozisyonuna da geçiyorum uyurken 😕

Şâbanın dediği gibi o konuda çeşitli söylentiler war 😂😂
Valla bilmiyorum canm inan bi araştırın istersen. sende devlete git o kadar vermek istemez isen.
Devletteki pandemi hastanesi oldugu icin endiseliyim acikcasi .peritanoloji olursa hamileler olur ,radrolojide herkes olur onu da dusunuyorum. Birde detayli biraz uzun suruyor ya onu da dusunuyorum dusun babam dusun yani.😋

25.haftaya kadar istediğin gibi uyuyabilirsin demişti bana da doktorum 😅

Back
X