2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Canım bizim kontrat Kasım da bitti adam ses çıkarmayinca kirayı da arttırılmalı gönderdik geçen hafta pat diye aramış ya çıkın ya alın diye kiralar çok uçtu ev fiyatları yüksek kredi çekelim desek faizler aşırı yüksek yani napcaz bizde bilmiyoruz benim riskli durumumdan da haberi var ama vicdansız adam hiç umursamadi
Valla bizimkide umursamıyor söz konusu para olunca işte. Bende ev bakıyorum şimdi napayım

4 aylıktan sonra ne yaptınız?
Park yatağa geçtik ama onu da alt kademeye geçtikten sonra pek kullanmadık.
O sıralar kızımın alerjisi çok artmıştı, sürekli ağlıyordu kaşınıyordu ben de yanımda yatırmaya başladım.
Yaklaşık bir yıldır birlikte yatıyoruz 😇

Park yatağa geçtik ama onu da alt kademeye geçtikten sonra pek kullanmadık.
O sıralar kızımın alerjisi çok artmıştı, sürekli ağlıyordu kaşınıyordu ben de yanımda yatırmaya başladım.
Yaklaşık bir yıldır birlikte yatıyoruz 😇
peki park yatakta üstten alta ne zaman geçtiniz? çok soru sordum sanırım ama biraz kafamda oturtmaya çalışıyorum.

Seninki daha fonksiyonlu bişeydi sanırım yanlış hatırlamıyorsam, benimki normal düz beşik 😁 yatak odasına yatak yanına alınabiliyor, tekerlekli, kapılardan falan rahat geçiyormuş. Zaten bebek odasıyla yatak odası karşılıklı olacak ordan geçiririm 😄 fotoğraftaki benim aldıgım.

Evet benim ki beyaz buyuyenlerden di 😁 evet senin bir daha almana gerek yok bence bu gayet guzel 🥰

Çiş kaçar gaz kaçar hepsi olur 😀
Bir film vardı, kadın hamile, markette gezerken gaz kaçırmıştı kocasının yanında 😂

Haha ay ben kacarak uzaklasirim heralde boyle seylerden utaniyorum cok 😁 en kotu ihtimal ben yapmadim ki diyip kosarim 😁

peki park yatakta üstten alta ne zaman geçtiniz? çok soru sordum sanırım ama biraz kafamda oturtmaya çalışıyorum.
Sor tabi canım ne olacak :)
O biraz bebeğe göre değişir, bebek tutunup kalkmaya başladığında üst kademe tehlikeli oluyor.
Genelde 5-6 aylık olunca alt kademeye geçiliyor.
alt kademeye yatırıp almak benim için zor oluyordu, boyum kısa diye olabilir.
Ama uykusu düzenli bir bebekse sorun olmaz rahat kullanılır.

Biz genelde sabaha karşı koyuyorduk, o erken uyanıp kendi kendine yatakta oynarken biz de biraz daha uyuyorduk

Haha ay ben kacarak uzaklasirim heralde boyle seylerden utaniyorum cok 😁 en kotu ihtimal ben yapmadim ki diyip kosarim 😁
Ben de ilk zamanlar utanıyordum ama sonra alıştım 🙈
Eşim de dalga geçiyor benle.
Ama gerçekten bazen öyle bir an oluyor ki istesen de tutamıyorsun 🙈

Arkadaşlar bi yatak beğendim minnoşuma ama emin değilim tabii kullanışlılığından.. acaba gören bilen varsa bi fikir beyan etse.

Eki Görüntüle 2741937
Youtube da bebek alışverişi tarzı videolarda görmüştüm alanlar fotoğrafta göründüğünden daha büyük, çok kullanışlı olacak vs diyorlardı.

Bugün ufak bir kaza daha geçirdik artık ne desem bilemedim 🙄 doktora yazdım sağlık ocağına git bebeğin kalp atışına baksınlar dedi gittim karnıma bastırmadı ama kalp atışını alıncaya kadar uğraştı hemşire ilk başta duyamadık ama çok şükür iyi miniğim 🥰
Geçmiş olsun canım. Rabbim beterinden korusun, bir daha yaşatmasın.

mantıklı valla, benim yatağımın yanında o büyük park yatakları koyacak kadar bir genişlik yok - öyle bir alan varsa bence de direkt büyüklerden almak daha mantıklı :)
Benim de yatağımın yanında ki alanım dar. Ancak anne yanı yatakları sığabiliyor. En azından 6 ay anne yanını kullanabilirsem sonra bir çaresine bakarız diye düşünüyorum.

Back
X