- 11 Kasım 2016
- 1.696
- 2.844
- 133
- Konu Sahibi KirazHanim
- #26.541
C.tesi de ben gidiyorumBenim de persembee![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
C.tesi de ben gidiyorumBenim de persembee![]()
Benim de persembee![]()
İkili mi detaylı mıben de cuma minnoşu görmeye kontrole ve ikili randevusu almaya gidiyorum :)
Tik te böyleyse daha bunun tez yazımı var savunması var daha ileride doçentliği var. Kariyerindeki stresi sana yansıtmamalıDoktora tez izleme komitesine girecek stresini benden çıkarıyo sanırım. Kendini benimle ilgili doldurmuş öncesinde, sözlerinden bunu anladım. Umarım anlar ama her olayda işler eskisi gibi olmuyo kalp kırılıyo maalesef.
Ben şeker yüklemeyi yaptırmayı düşünmüyorum ailelerde hiç şeker hastası yok, açlık kan şekerim de 72 çıkmış gerekli bişey mi ondan da çok emin değilim ama yaptırmayanlar da çok.Evet inşallah. Şeker yükleme testi vs var pek sallamıyorum onu açıkçası. Nst testi var ama onu herkese yapıyorlar mı emin değilim.
ben de cuma minnoşu görmeye kontrole ve ikili randevusu almaya gidiyorum :)
C.tesi de ben gidiyorumama detaylı diğer haftaya
Ben şeker yüklemeyi yaptırmayı düşünmüyorum ailelerde hiç şeker hastası yok, açlık kan şekerim de 72 çıkmış gerekli bişey mi ondan da çok emin değilim ama yaptırmayanlar da çok.
İyi niyetlilerse ne güzel. İnsan hamile kalmadan bu hisleri yaşamadan anlayamıyormuş gerçekten. Horman olayı işin içine girince herşey bambaşka oluyormuş. Bu işim daha lohusalığı var nasıl geçecek bilmiyoruz. Belki de biz o zaman çok kalp kırıcaz o duygularla insanları üzeceğiz. Eşine de bunları söyleyebilirsin. O zamanımız nasıl geçecek bilmeden şimdiden plan yapılması stres yaratır. Bakarsın güzel gidiyordur herşey. Sen kendini iyi hissediyorsundur, tabii ki gelsin dedeler halalar güzel vakit geçirin. Ama doğum zamanında olabildiğince rahat ve gevşemiş olmamız gerekiyormuş. Biz kendimizi kaslarımızı gerdikçe bebişlerde içeriden çıkmakta zorlanıyormuş.Ya adamın aklını çelmiş kızı ben kayınpederime de kızamıyorum çünkü tamamen iyi niyetle gelmek istediğini biliyorum ama doğum lohusalık olmaz yani eşimle konuşup uygun bir dille anlatıcaz
![]()
Çarşamba +1
Halkanın etrafını ve baş kısmını bitirdim
İkili mi detaylı mı![]()
Benim de sizden sonraki pazartesi yani 28 İ
Kız şikayetin yoksa detaylı da olmıcaksa sağlık ocağına git kalp atışını dinletsinlerya bu biraz araya denk geldi, en son ikiliden sonra 1 ay sonraya randevu vermişti doktor - hiç detaylı vs diye konuşmadık - o yüzden rutin bi kontrol yapacak bir de detaylı için şu hafta gel diyecek sanırım :)
Daha 18+1 olmuş olacak çünkü gittiğimde, bir kaç hafta sonra gel diyecek ama hiç şikayetim yok, bana gidip videoda görmek olsun :))
Canım düzenli açlık tokluk bakma seçenekleri de var. Öyle yaptırırsın.Ben şeker yüklemeyi yaptırmayı düşünmüyorum ailelerde hiç şeker hastası yok, açlık kan şekerim de 72 çıkmış gerekli bişey mi ondan da çok emin değilim ama yaptırmayanlar da çok.
Bunu öğrendiğim çok iyi oldu bana işkence gibi geliyor belki de gözümde çok büyüttüm ama yaptırmak istemiyordumCanım düzenli açlık tokluk bakma seçenekleri de var. Öyle yaptırırsın.