- Konu Sahibi turuncu_girl
Teşekkür ederim canım inşallah güzel haber verirsinEvet verdim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım inşallah güzel haber verirsinEvet verdim
İnş canım hoşgeldin. Bnimde bugün kontrolüm vardı. Yarın tekrar gidicem ve salı aşılama olucam. Hayırlısı olsun. Sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza almak nasip olur inşMerhaba arkadaşlar herkesin tedavisi hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz hayırlısı ile annelik duygusunu yaşarız nasipse bende bu ay 2. Aşılamamı olucam gerekli testleri yaptırıyorum inşallah bu ay pozitifi görürüz hepimiz ve burdan ilerlememizi takip eder birbirimize destek oluruz Rabbim herkesin yardımcısı olsun emeklerimiz boşa gitmesin inşallah hayırlı akşamlar![]()
Hangi hormonlara bakıldı. Dr um da baktırdı e2 LH ve progestereno.Evet verdim
Inşallah canım hepimiz güzel haberler veririzTeşekkür ederim canım inşallah güzel haber verirsin![]()
Hoşbuldum canım inşallah herşey yolundadır Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah hakkında hayırlısı canımİnş canım hoşgeldin. Bnimde bugün kontrolüm vardı. Yarın tekrar gidicem ve salı aşılama olucam. Hayırlısı olsun. Sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza almak nasip olur inş![]()
Amin inş canımHoşbuldum canım inşallah herşey yolundadır Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah hakkında hayırlısı canım![]()
Fsh amh tsh e2 prolaktin bu haftada progesteron pap smear falan yapılıcak canım geçen haftada ofis histerokopi yapıldıHangi hormonlara bakıldı. Dr um da baktırdı e2 LH ve progestereno.
Nerde yaptırıyorsun ozelmi devletmi canımAmin inş canım![]()
Insallah gebe kalırsın cnm yaz yine burdan gelişmeleri cnmİnş canım hoşgeldin. Bnimde bugün kontrolüm vardı. Yarın tekrar gidicem ve salı aşılama olucam. Hayırlısı olsun. Sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza almak nasip olur inş![]()
Merhaba . Ben de 1.5 yıllık evliyim. Evliliğin başından beri çoçuk istiyoruz. Bende pko var ama adet sorunum çok yok. Yani en azından ilaçsız adet oluyorum, hiç ilaç kullanamadım adet olmak için ve son 6 aydır da 25 günde bir oluyorum. Çapa tıp fakültesinde tedavi oluyorum. Ocaktan beri evraktı randevuydu hastane ile ev arasında mekik dokuyorum. İnşaAllah değer bunlara. Bir haftadır merional iğne kullanıyorum. Çarşamba (28Nisan) günü gittik kontrole herşey olması gerektiği gibi dedi Cumartesi yani 01 mayısta ovitrelle çatlatma iğnesini olacağım hayırlısı ile 03.05 2021 tarihinde aşılamam yapılacak. Birbirimize dua edelim. Rabbim yardım etsin.Merhaba arkadaşlar,
Bu ay aşılamaya başladık. Yarın iğne kullanmaya başlıcam. Pazartesi dr a kontrole gidicem. Geçen ay kimysal gebelik yaşadım. Ondan önce boş gebelik. 2 yıl öncede 2 aylıkken bebeğimin kalbi durmuştu. Daha önce klomen kullandım. İlk kez aşılama yapılacak. Çok heyecanlayım. Bu ay aşılamaya başlayacaklar gelin burda topalanıp heyacanımızı burda paylaşalım. Bilgi alışverişinde bulunalım![]()
Rabbim kolaylık versin hayırlı olsun yol arkadaşım inşallah güzel haberler verirsin dua eder dua beklerimMerhaba . Ben de 1.5 yıllık evliyim. Evliliğin başından beri çoçuk istiyoruz. Bende pko var ama adet sorunum çok yok. Yani en azından ilaçsız adet oluyorum, hiç ilaç kullanamadım adet olmak için ve son 6 aydır da 25 günde bir oluyorum. Çapa tıp fakültesinde tedavi oluyorum. Ocaktan beri evraktı randevuydu hastane ile ev arasında mekik dokuyorum. İnşaAllah değer bunlara. Bir haftadır merional iğne kullanıyorum. Çarşamba (28Nisan) günü gittik kontrole herşey olması gerektiği gibi dedi Cumartesi yani 01 mayısta ovitrelle çatlatma iğnesini olacağım hayırlısı ile 03.05 2021 tarihinde aşılamam yapılacak. Birbirimize dua edelim. Rabbim yardım etsin.
Insallah hayirlisiyla gebe kalırsıniz.bende 1,5 sene önce capaya baslamistim ama devam edemedik biz sonra pandemi oldu filan derken 1,5 sene oyle gecti bu sefer de evimize yakin olan hem üniversitesi hastanesi hem özel olan bir yere basladik .tup bebek merkezi olan bir yer .aslinda benim 8 yasinda bir oglum var ama sonrasi düşük disi gebelik saglikli bir gebelik olmadi yani pazartesi benimde kontrolüm var merional 150 mg kullanıyorum çarşambadan beri toplamda 5 igne kullanmis olucamMerhaba . Ben de 1.5 yıllık evliyim. Evliliğin başından beri çoçuk istiyoruz. Bende pko var ama adet sorunum çok yok. Yani en azından ilaçsız adet oluyorum, hiç ilaç kullanamadım adet olmak için ve son 6 aydır da 25 günde bir oluyorum. Çapa tıp fakültesinde tedavi oluyorum. Ocaktan beri evraktı randevuydu hastane ile ev arasında mekik dokuyorum. İnşaAllah değer bunlara. Bir haftadır merional iğne kullanıyorum. Çarşamba (28Nisan) günü gittik kontrole herşey olması gerektiği gibi dedi Cumartesi yani 01 mayısta ovitrelle çatlatma iğnesini olacağım hayırlısı ile 03.05 2021 tarihinde aşılamam yapılacak. Birbirimize dua edelim. Rabbim yardım etsin.
Canım haklısın bn de öyle sürekli hastaneye gidip ultrasyona giriyorum. Bnde bıgün evrakları teslim ettim. Pazartesi yine gidicem meselaMerhaba . Ben de 1.5 yıllık evliyim. Evliliğin başından beri çoçuk istiyoruz. Bende pko var ama adet sorunum çok yok. Yani en azından ilaçsız adet oluyorum, hiç ilaç kullanamadım adet olmak için ve son 6 aydır da 25 günde bir oluyorum. Çapa tıp fakültesinde tedavi oluyorum. Ocaktan beri evraktı randevuydu hastane ile ev arasında mekik dokuyorum. İnşaAllah değer bunlara. Bir haftadır merional iğne kullanıyorum. Çarşamba (28Nisan) günü gittik kontrole herşey olması gerektiği gibi dedi Cumartesi yani 01 mayısta ovitrelle çatlatma iğnesini olacağım hayırlısı ile 03.05 2021 tarihinde aşılamam yapılacak. Birbirimize dua edelim. Rabbim yardım etsin.
Yazarım tabi canım. İnş hepimiz sağlıklı gebelik geçirip sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alırızInsallah gebe kalırsın cnm yaz yine burdan gelişmeleri cnm
Bn de e2 , lh be progesteron baktırcam pazartesi tekrarFsh amh tsh e2 prolaktin bu haftada progesteron pap smear falan yapılıcak canım geçen haftada ofis histerokopi yapıldı
Özel hastane de canımNerde yaptırıyorsun ozelmi devletmi canım
Hayırlısı olsun inşallah canım Hayırlı haberler alırız inşallahBn de e2 , lh be progesteron baktırcam pazartesi tekrar
Ben ilk aşılamamı özelde yaptırmıştım şimdi şehir hastanesine başladım çok memnunum şimdilikÖzel hastane de canım
Insallah hepimiz için hayırlısı olur. Benimde yarın kontrolüm var 5 adet merional 150 mg kullandim insallah büyümüştür yumurtalar benimde ilk asilamam olucakMerhabalar, 4 yıllık evliyiz, 2 senedir korunmuyoruz uzunca bir süredir de yumurtlama testleri vs ile deniyoruz olmuyor. Doğal yolla olması için elimizden geleni yaptığımıza karar verdik ve Nisan ayı sonunda aşılama veya tüp bebek düşüncesi ile doktora gittik. Doktorumuz sebepsiz infertilite nedeniyle aşılamayı önerdi. 8 gündür 50ml'lik gonal f 450 oluyorum. Dün gece 3 adet iğne çatlatma iğnesi vuruldum (otrivalle - gonapeptyl). 1 adet yumurttum gelişmiş patates gibi :) Yarın büyük gün, aşılama olacağız. Açıkçası hafif gerginim ama içim umutla dolu :)) şimdi gerginlikten buraya sardım, olumlu sonuçlara bakıp seviniyorum. Umarım buralar heeep bebek dolar, Mayıs ayı bize uğurlu gelir.