Aşılama 2021 Mayıs ayı aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yani herşeyi iyi hoşta çapa tıp da yaşadığım kadar hiç bir hastanede sorun yaşamadım. İlaç yazarlar reçete onaylamazlar. Rapor yazarlar yanlış tarih atarlar. Doktoru ararsın ne yapabilirim der. Sekreter dosyanı kaybeder bir de sana fırça atar. Doğru düzgün bilgi verem yok

Yani herşeyi iyi hoşta çapa tıp da yaşadığım kadar hiç bir hastanede sorun yaşamadım. İlaç yazarlar reçete onaylamazlar. Rapor yazarlar yanlış tarih atarlar. Doktoru ararsın ne yapabilirim der. Sekreter dosyanı kaybeder bir de sana fırça atar. Doğru düzgün bilgi verem yok
Evt malesef capa cok karisik bir sey yapmak için on yere gidiyosun bende herseyi sora sora mahvolmustum ama siz cok şükür olmussunuz aşılamanızi hayirli haberler alirsiniz inşallah 🤗

Merhabq arkadaşlar benimde bugün kontrolüm vardi 5 adet merional 150 mg igne kullanmistim yumurtalar büyümeye başlamış 3 adet daha verdi igne persembe tekrar gidicem hersey yolunda giderse cumartesi olabilirim asilama insallah🤗🤲

Aşılama olan arkadaşlar hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah 🤲😊 darısı biz olucaklara benim daha bu ay belli değil yarın son tahlilleri yaptırıcam adet olunca gel derse bayram haftasına denk geliyor bakalım nasip Rabbim hepimizi sevindirsin ilk mutlu haberi kim vericek bakalım 🤗🌼🌼

Herkese merhaba,
Benmde aşılama yapılacak günüm belli oldu. Çarşamba yapılacak. Sağlıklı bebiş ve sağlıklı bir hamilelik geçiririm inş🙏🏻Kayıplardan sonra insan ettiği dualara bile dikkat ediyo🙈

merhaba kizlar 3 buçuk yılllık evliyim eş sebebli olmadi gebelik.31 martta rahim filmi cektirdim sorun yok cok sukur bu ay asilama yapilacak 19 nisan adet tarihim klomen kullandim 5 gun 30 nisanda ontrokde 2 yumurtam olusmustu ve simdi yaslasik 5-6 saat snra ilk asilamam yapilacak urda asilama tarihi birbirine yakin yok kisi var ard ardayiz hepimiz sabah ins hersey yolunda gider sonunsa hepimiz pozitifleri goruruz ins🤲🥰😍

merhaba kizlar 3 buçuk yılllık evliyim eş sebebli olmadi gebelik.31 martta rahim filmi cektirdim sorun yok cok sukur bu ay asilama yapilacak 19 nisan adet tarihim klomen kullandim 5 gun 30 nisanda ontrokde 2 yumurtam olusmustu ve simdi yaslasik 5-6 saat snra ilk asilamam yapilacak urda asilama tarihi birbirine yakin yok kisi var ard ardayiz hepimiz sabah ins hersey yolunda gider sonunsa hepimiz pozitifleri goruruz ins🤲🥰😍
İnşallah canım hakkında hayırlısı olsun güzel haberler bekliyoruz 🥰

Evt hepimizin asilama günleri cok yakin ınsallah hepimiz hayırlı sonuclar aliriz.gelismeleride yazalim birbirimize fikirde vermis oluruz ben bide baya heyecanliyim🤲🤗

Back
X