Aşılama 2021 Mayıs ayı aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba 1 mayısta aşılama iğnelerine başladım eş faktörü olunca doktor normal yolla zor direk aşılama önerdi. Sizler de aşılama sebeplerinizi ve yöntemlerinizi yazabilir misiniz yol gösterici olması amacıyla.

Merhabalar, 4 yıllık evliyiz, 2 senedir korunmuyoruz uzunca bir süredir de yumurtlama testleri vs ile deniyoruz olmuyor. Doğal yolla olması için elimizden geleni yaptığımıza karar verdik ve Nisan ayı sonunda aşılama veya tüp bebek düşüncesi ile doktora gittik. Doktorumuz sebepsiz infertilite nedeniyle aşılamayı önerdi. 8 gündür 50ml'lik gonal f 450 oluyorum. Dün gece 3 adet iğne çatlatma iğnesi vuruldum (otrivalle - gonapeptyl). 1 adet yumurttum gelişmiş patates gibi :) Yarın büyük gün, aşılama olacağız. Açıkçası hafif gerginim ama içim umutla dolu :)) şimdi gerginlikten buraya sardım, olumlu sonuçlara bakıp seviniyorum. Umarım buralar heeep bebek dolar, Mayıs ayı bize uğurlu gelir.
tedavin hayırlı olsun inşallah olumlu sonuç alırsın rahat ol stres yapma Rabbim gönlüne göre versin inşallah bu ay hepimiz güzel haberler alırız 😊

Merhaba 1 mayısta aşılama iğnelerine başladım eş faktörü olunca doktor normal yolla zor direk aşılama önerdi. Sizler de aşılama sebeplerinizi ve yöntemlerinizi yazabilir misiniz yol gösterici olması amacıyla.
Tedavin hayırlı olsun canım benim ilk aşılamam negatif sonuçlandı nasipse 2. Aşılamam tahmini bu ay olucak Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah 🤲😊

Teşekkür ederim. Sen ilk aşılamanı ne için yapmıştın? Genelde ilk aşılama tutmazmış
4 senelik evliyim 1 sene dolmadan testlerimizi yaptıralım dedik hersey temiz çıktı bi sorun yoktu olmaması için sonra olmayınca doktorumuz aşılama yapalım dedi yaşımdan dolayı çok beklemek istemedik nasip ilki tutmadı inşallah 2.de güzel haberi alırım bende

Biz evliligimizin 6. Ayında gittik doktora bi sıkıntı varsa ona göre davranalım diye bu zaman zarfında korunuyorduk doktorumuz 1 sene deneyin olmazsa bakarız dedi ama biz beklemek istemedik baştan testler tahliller yapılsın istedik rahim filmi hormon testleri eşimin testleri iyi çıktı sonra korunmayı bıraktık olmayınca tekrar doktora gittik ve aşılama deneyelim dedi doktorumuz 2 tane güzel yumurtam oldu doktorumuz çok umutluydu olur diye bizde ama nasip vakti zamanı değilmiş demekki erken adet oldum aşılamanın 11. Günü ve negatif sonuçlandı 2 sene önce ilk aşılamam yapıldı araya pandemi girdi bizde biraz oluruna bıraktık mucizemiz gelmeyince tekrar tedaviye başladık ilki özel hastanede olmuştu şimdi ise şehir hastanesine gidiyorum memnunum çok şükür tekrar testler tahliller yapılıyor bakalım nasipse 2.ye bu sefer çok umutluyum olmazsa artık tüp bebeğe gecicez Rabbim inşallah ol der ve gerek kalmaz Rabbim kimseyi aratmasin tez vakitte hayırlısı ile bizlerede nasip etsin inşallah biraz uzun oldu hakkınızı helal edin yol arkadaşlarım inşallah mayıs ayı uğurlu gelir bize 🤲🤲🤗🤗🌼🌼🌹

Merhaba ben sonuncu ignemi yaptim bugün yarin kontrol var ilk asilamam olucak inşallah benim 1 oğlum var ağustosta 8 yaş olucak ama ondan sonra bir düşük hatta dusukten sonrasi pıhtı olayi filan oluştu o hastanelik oldum asiri kanamadan kürtaj bu kadar zor geçmemişti benim icin dusukte icerde parca kalmis sanirim. Sonra 1 sene gecti hamile kalamayinca doktora gittim 2 yada 3 kere filan klomen kullandim ve 1 catlatma iğnesi ama adet oldum doktora gitmeyi de biraktim yumurtlama doneminde kanamam olunca dis gebelik oldugu anlaşıldı cok şükür erken farkkettik 2 doz igne ile sonlandırıldı dis gebelik ve bir buçuk sene gecti arada tabi capayada gittim pandemi baslayinca biraktik baktim artik olmuyor bir tüp bebek merkezi ile görüştük asilamaya karar verildi ınsallah hepimizin tutar asilamasi bütün arkadaslarimin 2. çocukları oldu bu surecte yada hamile insan daha da cok hevesleniyor oğlum da iyice kardes istemeye basladi

Merhaba ben sonuncu ignemi yaptim bugün yarin kontrol var ilk asilamam olucak inşallah benim 1 oğlum var ağustosta 8 yaş olucak ama ondan sonra bir düşük hatta dusukten sonrasi pıhtı olayi filan oluştu o hastanelik oldum asiri kanamadan kürtaj bu kadar zor geçmemişti benim icin dusukte icerde parca kalmis sanirim. Sonra 1 sene gecti hamile kalamayinca doktora gittim 2 yada 3 kere filan klomen kullandim ve 1 catlatma iğnesi ama adet oldum doktora gitmeyi de biraktim yumurtlama doneminde kanamam olunca dis gebelik oldugu anlaşıldı cok şükür erken farkkettik 2 doz igne ile sonlandırıldı dis gebelik ve bir buçuk sene gecti arada tabi capayada gittim pandemi baslayinca biraktik baktim artik olmuyor bir tüp bebek merkezi ile görüştük asilamaya karar verildi ınsallah hepimizin tutar asilamasi bütün arkadaslarimin 2. çocukları oldu bu surecte yada hamile insan daha da cok hevesleniyor oğlum da iyice kardes istemeye basladi
Maşallah büyümüş çocuğunuz tam kardeş sevme vakti gelmiş😊 bizim daha ilki olacak bir yandan çok heveslenmemek adına aşılama başarı oranı düşük bir tedavi diyorum beklentiye girmiyorum ama bir yandan da mayıs ayı uğurlu gelecek inanıyorum 😊

4 senelik evliyim 1 sene dolmadan testlerimizi yaptıralım dedik hersey temiz çıktı bi sorun yoktu olmaması için sonra olmayınca doktorumuz aşılama yapalım dedi yaşımdan dolayı çok beklemek istemedik nasip ilki tutmadı inşallah 2.de güzel haberi alırım bende
Her şey temiz bir sorun da yok tutar inşallah bu defa güzel haber gelir🙏🏻 Bizim biraz zor gibi sorun var çünkü ama mayısın da uğurlu geleceğine inanıyorum 😊

Maşallah büyümüş çocuğunuz tam kardeş sevme vakti gelmiş😊 bizim daha ilki olacak bir yandan çok heveslenmemek adına aşılama başarı oranı düşük bir tedavi diyorum beklentiye girmiyorum ama bir yandan da mayıs ayı uğurlu gelecek inanıyorum 😊
Evt bende cok heveslenmek istemiyorum gercekten ama bi umutta hep var bu ara özellikle ilk asilama tutanlari cok okudum burda 😊 inşallah sizde isteyen herkes kavuşsun bebislerine🤗

Her şey temiz bir sorun da yok tutar inşallah bu defa güzel haber gelir🙏🏻 Bizim biraz zor gibi sorun var çünkü ama mayısın da uğurlu geleceğine inanıyorum 😊
Allah razı olsun inşallah hepimiz güzel haberler veririz Rabbim büyük bizide sevindiricek bu ay şans getirsin hepimize bu mübarek günlerde inşallah gönlümüzden geçen olur 🤲😊

Maşallah çok şükür ki annelik duygusunu yaşamışsınız inşallah hayırlı haberler alırsınız Rabbim gönlünüze göre versin inşallah 🤗

Maşallah büyümüş çocuğunuz tam kardeş sevme vakti gelmiş😊 bizim daha ilki olacak bir yandan çok heveslenmemek adına aşılama başarı oranı düşük bir tedavi diyorum beklentiye girmiyorum ama bir yandan da mayıs ayı uğurlu gelecek inanıyoruikincidem

Maşallah çok şükür ki annelik duygusunu yaşamışsınız inşallah hayırlı haberler alırsınız Rabbim gönlünüze göre versin inşallah 🤗
Çok şükür cnm insallah rabbim sizlere de tattirsin tabiki ikinci kez banada😁 rabbim hayirlisi sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşallah 🤲

Çok şükür cnm insallah rabbim sizlere de tattirsin tabiki ikinci kez banada😁 rabbim hayirlisi sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşallah 🤲
Aminnn umarım çok beklemeden o duyguyu yaşatır Allah’ım🤲🏻 İnanıyorum olacak elbet ama beklemek heveslenmek hayal kırıklığı yıpratıcı süreçler.

Back
X