- 8 Ocak 2021
- 83
- 74
- 8
- Konu Sahibi turuncu_girl
-
Bana da cumartesi dedi 14. gün oluyor yarın konuşacağım daha erken test yapmak için tabii regl olmazsamDoktor cumartesi yani 13.günü baktır dedi ama ben adet olmazsam pazartesiyi beklicem çünkü adet olacakmış gibi hissediyorum sen ne zaman yaptırmayı düşünüyorsun?
Canim tekrar test yaptinmi varmi bi gelismeYaaa bende 10.gunum eşim test almış bende yaptım dayanamadım ilk idrarı beklemedimnegatif....
İnşallah olmazsın bence kritik evreyi geçirdin bence senin olmuştur inşallah yakında test sonucunu da görürüzBana da cumartesi dedi 14. gün oluyor yarın konuşacağım daha erken test yapmak için tabii regl olmazsam
Hepimizin pozitiflerini goruruz insallah canimİnşallah olmazsın bence kritik evreyi geçirdin bence senin olmuştur inşallah yakında test sonucunu da görürüz
Naptın canım test yapabildin mi senin bence çıkar yapsan artıkHepimizin pozitiflerini goruruz insallah canim
Geçen sefer çok yaptım bu sefer bakmak gelmiyor içimden çok değişik :)) sen yaptın mı?Naptın canım test yapabildin mi senin bence çıkar yapsan artık
Ben adet oldum sanırım canım hayırlısı inşallah yine test günümü bile bulamadım anlamadım hiç neden böyle olduğunu ikisinde de erken oldum.Geçen sefer çok yaptım bu sefer bakmak gelmiyor içimden çok değişik :)) sen yaptın mı?
Ben de bu sabah oldum canim 29. gün bugun gununde oldum bu sefer. 2 defa ard arda asilama denedik simdi tup bebek olcak galiba dr ile gorusup karar vericez…umudu yitirmek yok haberleselimBen adet oldum sanırım canım hayırlısı inşallah yine test günümü bile bulamadım anlamadım hiç neden böyle olduğunu ikisinde de erken oldum.
Yaşamadım canım ben. Bence dra bir sor devam ediyorsa.Bu ay 2. aşılamam oldu bugün 12. Günüm aşılama sonrası ve yumurtalığımda hareketimi kısıtlıycak kadar bir ağrı başladı endişeleniyorum bir sorun mu var diye tam da bu ay yumurtalar sağda oluşmuştu ağrı direk orda oturup kalkarken bile sancım var dururken var anlam veremiyorum aranızda bunu yaşayan oldu mu
Hayırlısı olsun canım hakkımızda ben biraz ara vericem artık yaz tatilinde biraz kafamı rahatlatıp ondan sonra başlamayı düşünüyorum maşallah enerjine haberleşelim tabi hep pozitifsin ne güzelBen de bu sabah oldum canim 29. gün bugun gununde oldum bu sefer. 2 defa ard arda asilama denedik simdi tup bebek olcak galiba dr ile gorusup karar vericez…umudu yitirmek yok haberleselim
Super, hadi bakalim bu sefer olacakBende adet oldum 3. Asilamayi yapicaz.
Evet bugun gittim kontrol etti kan filan verdim hcg degerine bakti ustune gorme filan olabilir die,herangi bir sorun yoktu işte bu sefer iğneli tedaviye kaar verdi bakalim hayirlisi olsun.Super, hadi bakalim bu sefer olacakGittin mi doktora nasil karar verdiniz?
Test yapsaniz cikar aslindaMerhaba kızlar benimde 13. Günüm asilamada benimde kasiklarimda ağrı oluyor aceba adet belirtisimidir
Adet oldunuz mu bugün 14. Gününüz12.gun de yaptım idrar testi ama negatif çıktı erkenmi 12.gun aceba
Hayır olmadım göğüslerim ağrımaya başladı asilamadan 4 gün sonra ama dün oda geçti ağrımıyor belki yarın olurum testte yapmadım 12. Gun cikmayincaAdet oldunuz mu bugün 14. Gününüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?