- Konu Sahibi turuncu_girl
-
Aleyküm selam. Cnm senin akıntın nasıl peki normalde de olur mu adet öncesi yoksa akıntı farklı mı bu seferSelam herkese, benim de 11. gün biraz akıntı var. Belim ağrımaya başladı, göğüslerim sızlıyor. Kasıklarım çok hafif ağrıyor, regl olacakmışım gibi hissediyorum. Beklemek çok zormuş…
Evet canim 29. Mayista asilama yapildi, bana da gec geldi biraz. Aynen yapma bosver benim ilk asilamada yanlis cikmisti hep igneden dolayi, yakinmis test tarihin zaten, belki persembe kan vermeye ben de giderim regl olmazsam.Ben perşembe. Seninde 11.gün değilmiydi bana 10 haziran denildi bende idrar yapma ya korkuyorum sonra insanın hepten morali bozuluyor
İnşallah cnm güzel haberler almak nasip olur senin sorun varmıydı benim hipo hipoEvet canim 29. Mayista asilama yapildi, bana da gec geldi biraz. Aynen yapma bosver benim ilk asilamada yanlis cikmisti hep igneden dolayi, yakinmis test tarihin zaten, belki persembe kan vermeye ben de giderim regl olmazsam.
Bilmiyorum ki forumlarda okudugum kadariyla akinti oluyormus ama arkadasim hamile şuan belirtilerini sordum hic bir belirtim yoktu dedi 2 ay sonra başlamış belirtileri.Çok erken uzerine dusuyor olabiliiriz ya ama benim adete yakin akinti olmuyor normal zamanlarda akinti oluyor o zaman anliyorum adet olacagimi herkesin bunyesi farklidir kendini sitrese sokma insallah bebegin seninledir.Ol
İnşallah Rabbim hayırlı kapılar açar. Benimde akıntım yok diye biraz stresim normlda olması mı lazım
Amin inşallahİnşallah cnm güzel haberler almak nasip olur senin sorun varmıydı benim hipo hipo
İnşallah cnm Rabbim razı olsun inşallah hepimizin bebeği bizimledir Rabbim isteyen herkese versin inşallahBilmiyorum ki forumlarda okudugum kadariyla akinti oluyormus ama arkadasim hamile şuan belirtilerini sordum hic bir belirtim yoktu dedi 2 ay sonra başlamış belirtileri.Çok erken uzerine dusuyor olabiliiriz ya ama benim adete yakin akinti olmuyor normal zamanlarda akinti oluyor o zaman anliyorum adet olacagimi herkesin bunyesi farklidir kendini sitrese sokma insallah bebegin seninledir.
Evet beyin üretmiyor yumurtanın büyümesini bizimde iğne yapılıyor sonra çatlatma oluyor diğer herşey aynı öyleAmin inşallahBizim bi sebep bulunamadı, 1,5 yıldır bebis istiyoruz. Bu ikinci asilama denemesi, olmazsa tüp bebek niyetindeyim. Hipofiz beziyle mi alakali? Nasil tedavi oluyorsun?
Benimde 31 mayısta yapıldı aşılamam bugün adet belirtilerim var sizde herhangi bir şey var mı acaba? Adet olacağım gibi hissediyorumEvet canim 29. Mayista asilama yapildi, bana da gec geldi biraz. Aynen yapma bosver benim ilk asilamada yanlis cikmisti hep igneden dolayi, yakinmis test tarihin zaten, belki persembe kan vermeye ben de giderim regl olmazsam.
Ben de öyle hissediyorum… Göğüs hassiyeti cok fazla cidden canim aciyor gece saga sola donerken artik ne olcaksa olsun diyorumBenimde 31 mayısta yapıldı aşılamam bugün adet belirtilerim var sizde herhangi bir şey var mı acaba? Adet olacağım gibi hissediyorum
Ben ilk aşılamam da 11.gün olmuştum canım bu ikinci aşılamam 10. Gün ben de adet olacakmışım gibi hissediyorum umarım seninki yerleşme kanamasıdırkizlar 11. gun ve hasta oldum erken degil mi ya 11. gun hasta olan var mi dr aradim tutunma olabilir adetle benzer olur 2 gun bkle kesilirse hamilesin dedi ama yani baya hasta gibiyim
Ben de çok üzüldüm dün geceden beni uyuyamadım sürekli lavaboya gidip kontrol ediyorum. Önceki aşılamamda da 11. Gün adet olmuştum o yüzden benim için kritik günler inşallah senin olmuştur göğüs hassasiyeti genelde hamilelik belirtisi içinde geçiyo canım dikkat et kendineBen de öyle hissediyorum… Göğüs hassiyeti cok fazla cidden canim aciyor gece saga sola donerken artik ne olcaksa olsun diyorum
Erken canim, ben de geçen sefer 11. gün regl olmuştum ama nedenini anlayamadık ama ben yumurtaların tahminden erken çatlamasına bagladim okuduklarim sonucu. Bu sefer dr beni 2 gunde 1 gordu, cok sıkı takip etti yani ve daha hafif ilaclar verdi yumurta buyumesi icin.kizlar 11. gun ve hasta oldum erken degil mi ya 11. gun hasta olan var mi dr aradim tutunma olabilir adetle benzer olur 2 gun bkle kesilirse hamilesin dedi ama yani baya hasta gibiyim
Aynı durumdayımBen de çok üzüldüm dün geceden beni uyuyamadım sürekli lavaboya gidip kontrol ediyorum. Önceki aşılamamda da 11. Gün adet olmuştum o yüzden benim için kritik günler inşallah senin olmuştur göğüs hassasiyeti genelde hamilelik belirtisi içinde geçiyo canım dikkat et kendine
Doktor cumartesi yani 13.günü baktır dedi ama ben adet olmazsam pazartesiyi beklicem çünkü adet olacakmış gibi hissediyorum sen ne zaman yaptırmayı düşünüyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?