- 10 Temmuz 2013
- 1.331
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.823
- 333
- Konu Sahibi turuncu_girl
5 in altı negatif diyorlar canım maalesefKan verdim negatif değil mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 in altı negatif diyorlar canım maalesefKan verdim negatif değil mi ?
Belli olmaz değerin artabilir canım daha erken biraz daha bekleyip tekrar kan ver hakkında hayırlısı dualarım seninle sizlerleKan verdim negatif değil mi ?
hayırlısı sağolun 2. Aşılamam yine olmadı nasipBelli olmaz değerin artabilir canım daha erken biraz daha bekleyip tekrar kan ver hakkında hayırlısı dualarım seninle sizlerle![]()
Kaçıncı günündü canım. Umudunu kesme hemen artadabirKan verdim negatif değil mi ?
11. Gün aşılamadanKaçıncı günündü canım. Umudunu kesme hemen artadabir![]()
Ewt canım bayağı erken olmuşsun.3 Mayıs’ta oldum. Bugün 11. günü çok erken degil mi? İlk defa bu kadar erken oldum. Döngünün 24. günü normalde 27-28 gunde bir oluyorum. Dr.uma ulasmaya çalışıyorum ama tatil diye bölüm kapalı.
Bnce daha erken 14. Gün test tekrarlamalısın bence11. Gün aşılamadan
Bnm de 9. Günüm sabah test yaptım hayali çizgi vardı yine zor gözüken cinsten evirdim çevirdim ışığa tuttum anca hayali çizgiyi gördüm. Bnm aşılama olduktan sonra regl ağrılarım başladı halen de devam ediyo. Bacaklarım da ağrır adet olacağım zaman. Belimde ağrıyo hatta bel ağrısı arttı. Birde uçuk çıktı bnde boğazlarımda acıyoBenim bugün 11. Günüm testim aşırı silik hayali çizgi vardı iğnenin son etkisi kalmış sanırım. Zaten regl olacak gibi karnım ağrıyor inşallah sizlerin pozitif olur
cok ilginc canim ozamn seninkisi igne etkisi miSelam herkese ben regl oldum bu sabah. Tabiki hemen deney için test yaptımTestte hala hayalet çizgi var
giderek koyulasmayan cizgileri dikkate almayin derim.
bnce cok erken canim ya3 Mayıs’ta oldum. Bugün 11. günü çok erken degil mi? İlk defa bu kadar erken oldum. Döngünün 24. günü normalde 27-28 gunde bir oluyorum. Dr.uma ulasmaya çalışıyorum ama tatil diye bölüm kapalı.
canim dun bnimde 9. gunumdu bnde sifir hic bisry gorunmedi ins bebis vardir sende oyuzden gorunuyodur hayirlisi ins bnde trsti yarin tekrar yapicamBnm de 9. Günüm sabah test yaptım hayali çizgi vardı yine zor gözüken cinsten evirdim çevirdim ışığa tuttum anca hayali çizgiyi gördüm. Bnm aşılama olduktan sonra regl ağrılarım başladı halen de devam ediyo. Bacaklarım da ağrır adet olacağım zaman. Belimde ağrıyo hatta bel ağrısı arttı. Birde uçuk çıktı bnde boğazlarımda acıyo
Değerin artabilir canım 11.gün daha erken 14den önce kanda çıkmazhayırlısı sağolun 2. Aşılamam yine olmadı nasip
Bende ilk aşılamamda 11.gün adet olmuştum daha 3 4 gün vardı olmama erken olmuştumEwt canım bayağı erken olmuşsun.
Ewt 11. Gün bayağı erken. Yumurtladıktan 14 gün sonra adet olunur diye söyleniyo ya şaşırdımBende ilk aşılamamda 11.gün adet olmuştum daha 3 4 gün vardı olmama erken olmuştum
Bu aşılamada değişik iğne etkisi vs hiç belli olmuyo adet olana kadar umut varkizlar dun 9. gunumdu test yaptim negatif ama dunden beri goguslerimde balon ertkisi var aci hassasiyet yok baya slikon yaptirmisim gibi sisiyolar normalde gasta olcagim zaman aci ve hassasiyet olurdu ve bnde goguslerde igne erkisi olmamisti ins adet bekirtisi degildir dunki negatif beni uzsede bugun yeniden umudum artti![]()
Bnm de 9. Günüm sabah test yaptım hayali çizgi vardı yine zor gözüken cinsten evirdim çevirdim ışığa tuttum anca hayali çizgiyi gördüm. Bnm aşılama olduktan sonra regl ağrılarım başladı halen de devam ediyo. Bacaklarım da ağrır adet olacağım zaman. Belimde ağrıyo hatta bel ağrısı arttı. Birde uçuk çıktı bnde boğazlarımda acıyo
bnce cok erken canim ya
Degil mi çok erken… dr.a ulaştım regl yoğunlaşınca haberleşelim testi erteleyelim dedi. Pzt randevu aldım sonraki sürece karar vermek için. Sizler için umutluyum haberlerinizi bekliyorumEwt 11. Gün bayağı erken. Yumurtladıktan 14 gün sonra adet olunur diye söyleniyo ya şaşırdım
Evet sanırım öyle, bunyeden bunyeye farklı demek benim vücudum atamadi 12-13 günde. Mutlaka kan testine güvenin regl olmadikca da olmadi demeyin⁹
cok ilginc canim ozamn seninkisi igne etkisi mi