Aşılama 2021 Mayıs ayı aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bana doktorum özellikle söylemisti cnm hatta süt yogurttq yeme dedi sende dikkat et cnm soğuk şeylerde gaz yapar. Dedigin gibi yara varsa sızlama yapabilir cnm ben daha önce dis gebelikmisim meğer haftasonu test yapmistim kanamam var diye alttan kullqnmistim fitili o zaman yan etki yapmamıştı bana.zaten sonra hemen anladık dış gebelik oldugunu sonlardilmisti 2,seneden fazla oldu oda
Teşekkür ederim canım 🙏🏻 Hepimiz için dua ediyorum daha gebelik haberi almadık sanırım umarım arka arkaya gebelik haberlerimizi paylaşırız bu grupta

Bu çektiğimiz şeylere değer umarım yavrularımıza kavuşuruz sağlıkla inşallah en kısa zamanda müjdeli haberler alırız o günleri görürüz. Hiç bir belirtim olmadığı için ümitlenmiyorum ama acaba mı sorusu da aklımdan çıkmıyor çok zor işimiz. Benim adetlerim de hiç belirti vermez hiç anlamam bile umarım bu da onun için belirti vermemiştir ve gebelik oluşmuştur.
Canım illa belirti olcak diye bisey yok benimde belirtim olmaz 1 kacgun önce adetten 1, 2 sabah bel agrim olur o kadar aslinda kasık ağrım bile olmaz benim adetim geçince gebelik varsa halsizlik böyle bi hasta gibi olurum oda adetim gecince yqni

Canım illa belirti olcak diye bisey yok benimde belirtim olmaz 1 kacgun önce adetten 1, 2 sabah bel agrim olur o kadar aslinda kasık ağrım bile olmaz benim adetim geçince gebelik varsa halsizlik böyle bi hasta gibi olurum oda adetim gecince yqni
İnşallah benim de öyledir belirti vermeden sessizce ilerliyordur 😇

Merhaba kızlar, sabah kan verdim aramalarını bekliyorum. Ev dönerken kaset test aldım dayanamayıp, en azından gelecek telefona hazır olayım diye

Umutlanmak istemiyorum ama

Eklentiler

• 16212407696113398296004850179506.webp
    16212407696113398296004850179506.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 69
Dün 13. Günümdü test yaptım negatif çıktı inşallah siz pozitifi görürsünüz kızlar

Back
X