- 20 Aralık 2020
- 336
- 300
- 23
- Konu Sahibi Elifyusuf2344
-
Allttn progrstrona pazar günü başlamamı söledi sen başladınmı ona cnmBana hemşireler 12 saate bir al dediler mesela 11.30da iciyorum aksamda 11:30da iciyorum.
Alttan koymayida 16:00dan 16:00 koyuyorum
Bna vermedi cuma kontrole gidince verebilirAllttn progrstrona pazar günü başlamamı söledi sen başladınmı ona cnm
Merhabalar bende bugün kontrol oldum ayın 12 sinde transfer dedi doktor arefe günü hepimizin sonuçları pozitif olur inşallah benimki böyleAdet oldum kızlar demek ki opudan sonra erken adet oldm 5 gün hemde .....pazartesi kontrole gidicem bakalm nasıl ilaçlar vercek rabim hayırlısını nasip etsin .. herşey yolunda giderse bayram öncesi transfer olur deil mi .. adetten kac gun sonraya transfere gün verdiler size umarım bayram da calisiodur doktor
Bende 3 aşılamadan sonra tüp bebek yöntemine geçtim önümüzdeki ay ilk tedaviye basliyacaz bizi neler bekliyor bulunduğum ilde tüp bebek merkezi yok şehir dışında yaptrcam süreç nasıl ilerliyor kaç muayene gerekiyor detaylı cevap verecek tum arkadaşlara şimdiden teşekkürlerBi kac ayi dahil ederek konu açılms ama çok kapsamlı olduğu için en azından mayis ayını bekleyen anne adayları için hep beraber dertleserek aklımıza takılanları birbirimize sorabilmek için mayis ayı için başlık açmak istedm
Oncelikle rabbim hayirli etsin insallah guzel sonuclar alirsin ...Adetin 2 veya 3 gunu doktora gidiosun alttan muayene edio.. kontrollerden sonra bna iğne verdi 5 gün sonra yine çağırdı kontrol edip tekrar iğne verdi bu iğneler yumurtlamayı arttırmak için.. adetten sonra yaklaşık 10 gün iğne kullandm son kontrolumde yumurta toplamak için gün verdi iğnelere ek bide hap verdi yumurta toplamadan 36 saat once vurmam icin çatlatma ignesi de ilave edildi ve yumurta toplama günü aç karnına sabah narkoz altında yumurtalar toplandı bn çok korkuyodmn ama çok kolay bi işlemdi sadece sonrasında ufak şancı ve kanamaların oldu normal olduğu söylendi 1 ay rahim dinlendirme kararı verildi bu au gittiğimde kist oluştuğunu öğrendm VE diğer aya ertelendi transfer... yumurtalar toplandiktan sonra merkez hergun arayıp kaçının boş kaçının dolu olduğunu ve kaçının dönlendiği hakkında bilgi verdi öyle bi surecten gectm bn heryerde ayni midir bilmiykrum adetle birlikte yaklasik 4 5 kez doktora gitmwn gerekiuor eger taze transfer olursa zatrn yumurta toplandiktan sonra rahim kalinliginda istenilen duzeydeyse ve hormonlar normal ise 3 ila 5 gun icinde de transfer gerceklesio(kaçıncı gün embriyosu transfer edilecekse ona göre belirlenio) ..transferden 12 gun sonrada gebelik olusmus mu die test yapiosun bnm bildiklerim boyleBende 3 aşılamadan sonra tüp bebek yöntemine geçtim önümüzdeki ay ilk tedaviye basliyacaz bizi neler bekliyor bulunduğum ilde tüp bebek merkezi yok şehir dışında yaptrcam süreç nasıl ilerliyor kaç muayene gerekiyor detaylı cevap verecek tum arkadaşlara şimdiden teşekkürler
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunOncelikle rabbim hayirli etsin insallah guzel sonuclar alirsin ...Adetin 2 veya 3 gunu doktora gidiosun alttan muayene edio.. kontrollerden sonra bna iğne verdi 5 gün sonra yine çağırdı kontrol edip tekrar iğne verdi bu iğneler yumurtlamayı arttırmak için.. adetten sonra yaklaşık 10 gün iğne kullandm son kontrolumde yumurta toplamak için gün verdi iğnelere ek bide hap verdi yumurta toplamadan 36 saat once vurmam icin çatlatma ignesi de ilave edildi ve yumurta toplama günü aç karnına sabah narkoz altında yumurtalar toplandı bn çok korkuyodmn ama çok kolay bi işlemdi sadece sonrasında ufak şancı ve kanamaların oldu normal olduğu söylendi 1 ay rahim dinlendirme kararı verildi bu au gittiğimde kist oluştuğunu öğrendm VE diğer aya ertelendi transfer... yumurtalar toplandiktan sonra merkez hergun arayıp kaçının boş kaçının dolu olduğunu ve kaçının dönlendiği hakkında bilgi verdi öyle bi surecten gectm bn heryerde ayni midir bilmiykrum adetle birlikte yaklasik 4 5 kez doktora gitmwn gerekiuor eger taze transfer olursa zatrn yumurta toplandiktan sonra rahim kalinliginda istenilen duzeydeyse ve hormonlar normal ise 3 ila 5 gun icinde de transfer gerceklesio(kaçıncı gün embriyosu transfer edilecekse ona göre belirlenio) ..transferden 12 gun sonrada gebelik olusmus mu die test yapiosun bnm bildiklerim boyle
Nasıl yani kuzum yumurtalık mi büyümüş benm de iptal edildi kist yüzünden hayırlısı buymuş diyebiliyorumBenim transfer iptal arkadaşlardiğer döngüyü bekleyeceğim Estrofem kullanırken aynı zamanda yumurtam büyümüş
Yok, 3 tane yumurtam oluşmuş canım halbuki estrofemi kullanırken baskılanması ve oluşmaması gerekiyormuş doz yeterli gelmemiş doğru ilaç değilmiş benim içinNasıl yani kuzum yumurtalık mi büyümüş benm de iptal edildi kist yüzünden hayırlısı buymuş diyebiliyorum
Canım merhaba başıma gelmedi böyle birşey ama hormonal ilaçlar olduğu için gecikme normaldir diye yorum yapabiliyorum sadeceMerhabalar.
Benim geçen ay rahim yeterince kalınlaşmadığı için transferim iptal oldu,estrofermi bıraktım.2 hafta içerisinde adet görürsün dediler ama olmadım.muayeneye gel dediler.başına böyle birşey gelen var mı,acaba kist mi oluştu diye düşünüyorum.kist gecik me yapar mı..
Ben de öyle düşünüyorum,bütün dengeler altüstCanım merhaba başıma gelmedi böyle birşey ama hormonal ilaçlar olduğu için gecikme normaldir diye yorum yapabiliyorum sadece
Ah ne diyeyim emeklerimiz yaşadıklarımız boşa çıkmasın inşBen de öyle düşünüyorum,bütün dengeler altüstdüzenli olan bir adet dönemlerim kalmıştı onu da bozdular..
Ben de öyle düşünüyorum,bütün dengeler altüstdüzenli olan bir adet dönemlerim kalmıştı onu da bozdular..
Amin hepimizin,sabırla bekliyoruz :)Ah ne diyeyim emeklerimiz yaşadıklarımız boşa çıkmasın inşBana da estrofemi bırakınca erkende gelebilir gecikedebilir ön göremiyoruz dediler
Uzun zamandır transfer bekliyorum,her gittiğimde birşey çıkıyor,şimdi bir ay da şunu kullan diycek,ne yapalım sonu hayırlı olsun hepimiz için..İlaçlardan olmuştur muayeneye gidin mutlaka çözülür. Ama tüp bebek tedavileri benim de adet düzenimi bozdu ki çok düzenliydi. Yani elbette hormon ilaçları kullandığım dönem tabi değişecekti ama sonraki dinlenme ayında da uzadı. Hep 28 günde 1 iken 31-32 güne çıktı. Bence de düzeni bozuyor bu tedavi
Burdan okuduklarım kadarıyla yapar diye biliyorum cunku dengeleri bozuyo kullandigimiz ilaclar olursun yakinda sıkma canını hemen ...ayrıca kistten supheleniosun ya herkes de ayni midir bilmem ama mesela bn vücudumda farketmiştim bi değişiklik olduğunu akintim sariydi VE normalde adete yakın kesilirdi akıntı ama kesilmemisti nadir de olsa kist oluşan tarafta kasığımda yani bi sızı hissediodum..enfeksiyon sandm ama doktor kiste bağladı bu durumuMerhabalar.
Benim geçen ay rahim yeterince kalınlaşmadığı için transferim iptal oldu,estrofermi bıraktım.2 hafta içerisinde adet görürsün dediler ama olmadım.muayeneye gel dediler.başına böyle birşey gelen var mı,acaba kist mi oluştu diye düşünüyorum.kist gecik me yapar mı..
Uzme kendini hemen ayrıca bna ilaç vermedi hiç opudan sonra karşılaşabilioruz arkadan gelen yumurta zamansız büyüdüğü için catlamio kistlesio adet zmaani inşallah atar vücut ddiUzun zamandır transfer bekliyorum,her gittiğimde birşey çıkıyor,şimdi bir ay da şunu kullan diycek,ne yapalım sonu hayırlı olsun hepimiz için..
Transfer öncesi lucrin kullanmıştım normalde yumurtlamayı bastırırmış ama bende tam tersine çok yumurta oluşmuş,bakalım bu haft belli olurBurdan okuduklarım kadarıyla yapar diye biliyorum cunku dengeleri bozuyo kullandigimiz ilaclar olursun yakinda sıkma canını hemen ...ayrıca kistten supheleniosun ya herkes de ayni midir bilmem ama mesela bn vücudumda farketmiştim bi değişiklik olduğunu akintim sariydi VE normalde adete yakın kesilirdi akıntı ama kesilmemisti nadir de olsa kist oluşan tarafta kasığımda yani bi sızı hissediodum..enfeksiyon sandm ama doktor kiste bağladı bu durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?