- 20 Aralık 2020
- 336
- 300
- 23
- Konu Sahibi Elifyusuf2344
-
Merhaba canım bende estrofem e başlayalı 5 gün oldu günde kaç tane içiyosun oruç tutabiliyomusunz transver tarhiniz ne zamanoo sen transfere başlamadan oncedemi vitamin ve igne kullaniyorsun canim
Bende opudan snra 1 ay dinlendim nisan adetiyle basladik estrofeme4 gün oldu kullanmaya baslayali pzt gunu kontrol var ama günler geçmiyorduuuuuu
Galiba aynı gün transver olucakmışız canım18. Gune denk geliyor canim 7 mayis .
Allah yardimcin olsun inşallahpozitifleeri paylaaxamiz gunde gelir elbet
Ilk 1 hafta orucumu tuttum gunde 2 kere iciyordum. Ama bugun gunde 3 kereye cikti malesef biri oğlene geliyor o yüzden tutamicamMerhaba canım bende estrofem e başlayalı 5 gün oldu günde kaç tane içiyosun oruç tutabiliyomusunz transver tarhiniz ne zaman
Bizim hastane 10.gun yapiuor testi o zamana bayram tatili bitmez ki kizzzzzzGaliba aynı gün transver olucakmışız canımbir aksilik çıkmazsa inşallah bayrama öğrenirmiyiz sonuçları acaba
Estrofemmi 3 tane içiyosun canım bende bu haftadan itibaren tutamıyorum saatleri ayarlamak zor birde bol su içmemi söledi doktormIlk 1 hafta orucumu tuttum gunde 2 kere iciyordum. Ama bugun gunde 3 kereye cikti malesef biri oğlene geliyor o yüzden tutamicam7 mayis
Evet canim gunde 3 kere oldu . Bana dr solemedi ama icmeye ozen gosteriyorum canmEstrofemmi 3 tane içiyosun canım bende bu haftadan itibaren tutamıyorum saatleri ayarlamak zor birde bol su içmemi söledi doktorm
Canım çok çok çok geçmiş olsun Rabbim bir daha göstermesinBende 33 yaşındayım, Tedavim Maslak Acıbademde oldu. Ben hiç kendimi muayene etmedim kitle kontrolü gibi. Göğsümün altı tamamen çukurlaşmıştı öyle fark ettm usg da zaten direk belli oldu sonra da mr, biyopsi teşhis koyuldu. Agresif dişi 3. Evre. Komple göğsüm alındı koltuk altım alındı kemoterapi,radyoterapi gördüm. Hala 3 ayda 1 kontrol oluyorum
Yaa canım tam kapanma söz konusu tedavimizde herhangi iptal olmaz dimi kafam karıştıEvet canim gunde 3 kere oldu . Bana dr solemedi ama icmeye ozen gosteriyorum canm
Yaa canım tam kapanma söz konusu tedavimizde herhangi iptal olmaz dimi kafam karıştı
Selam canım beni 4. Ve 10. Günler çağırdıKızlar selam estrofeme başladıktan kaçıncı günler de kontrole çağırdı drnuz?
Yok canim istisnai durumlar yasaktan etkilenmicek yazi cikti sıkıntı yokYaa canım tam kapanma söz konusu tedavimizde herhangi iptal olmaz dimi kafam karıştı
5 ve 10 sanirimKızlar selam estrofeme başladıktan kaçıncı günler de kontrole çağırdı drnuz?
Evet canım şimdi doktordan geliyorum yasaklarda sıkıntı olmucak izin kağıdı vericekler. Estrofemi 3 e çıkardı benimde cnm prosgestron verdi brdeYok canim istisnai durumlar yasaktan etkilenmicek yazi cikti sıkıntı yok
Benimde ayni 3 cikardi 2 agiz yoluyla 1 kerede alttan .Evet canım şimdi doktordan geliyorum yasaklarda sıkıntı olmucak izin kağıdı vericekler. Estrofemi 3 e çıkardı benimde cnm prosgestron verdi brde
Progestronu alttan verdi pazar günü başlıcam ona ama estrofm günde 3 canım cuma günü dimi seninde nasip olursa aynı günüzBenimde ayni 3 cikardi 2 agiz yoluyla 1 kerede alttan .
Ama prosgestron vermedi
Estrofemi saatli mi verdilr canim yoksa sen kendin kafana gore mi iciyorsun. Bu cuma kontrol var 7sinde de transferProgestronu alttan verdi pazar günü başlıcam ona ama estrofm günde 3 canım cuma günü dimi seninde nasip olursa aynı günüz
Saatlerini sölemedi canım günde 3 dedi sen nasıl yapıyodum saatleri bende ayarlıyım canmEstrofemi saatli mi verdilr canim yoksa sen kendin kafana gore mi iciyorsun. Bu cuma kontrol var 7sinde de transfer
Bana hemşireler 12 saate bir al dediler mesela 11.30da iciyorum aksamda 11:30da iciyorum.Saatlerini sölemedi canım günde 3 dedi sen nasıl yapıyodum saatleri bende ayarlıyım canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?