Bnde keseyi gördüm test felan verdi bi sure gitmeyi düşünmüyorum biraz büyüsün canım yavrumGaliba ben de Nisan annesi olacağım Allah nasip ederse hayırlısıylakeseyi gördük kalp atışı için haftaya gidicem ya da yarın her an gidebilirim bu endişeler varken
Gözün aydın canım gerçekten çok sevindimKızlarrrr duyduk kalp atısını 7 haftalık dedi allahım şok oldumbunu yazmayı hiç düşünmüyodum
Bende yaBen de niye kalp atışını videoya çekmedim diye kendime kızıyorum9 eylüle kadar nasıl bekleyeceğim
Biz aslında eşimle çekecektik ama karından görünmeyip alttan bakınca video falan çekemedimBende yaama inan o an onu bile düşünemedim tsh yüzünden. Neyse yeter ki sağlıklı olsun da bu eksik olsun napim
Olsun canım canını sıkma hic yeter ki herşey yolunda gitsinBiz aslında eşimle çekecektik ama karından görünmeyip alttan bakınca video falan çekemedimSağlıkla büyüsünler kalpleri atmaya devam etsin de biz varsın bekleyelim
Aynen canım cok güzel bi duygu ya allahım herkes yaşasın biz cok uğraştık gercekten inşallah sağ salim kucagımıza alırızyaaaa kuzuumm gördünn mü bakk. Sen boş gebelik derken bebeginn sana supriz yapmış. Çok sevindim sağlıklı ilerlesin inşallah ❤
Valla bende cok sevindim ağladım cokGözün aydın canım gerçekten çok sevindim
Ayyy çok sevindim gözün aydın.. Sağlıkla gelsinler inan tüylerim ürperdi..Kızlarrrr duyduk kalp atısını 7 haftalık dedi allahım şok oldumbunu yazmayı hiç düşünmüyodum
Sağolun canlarAyyy çok sevindim gözün aydın.. Sağlıkla gelsinler inan tüylerim ürperdi..
Sen nasılsın kuzum? Doktor ne dedi sana?Ya valla ne düşüneceğimi bilmiyorum artık. Kendimi kandıracak cümlem bile kalmadı.Hayırlısı diyorum sadece bi mucize olarak geldi en stresli en berbat dönemimde ve elimden bişey gelmiyor.
Senin umudun yine var bence sadece biraz daha bekliceksin. Herşey yoluna bir girse de bu kadar boşa ağlamışım desem keşke
amiin canım inşallah ❤Aynen canım cok güzel bi duygu ya allahım herkes yaşasın biz cok uğraştık gercekten inşallah sağ salim kucagımıza alırız
Hayırlı olsunnnnKızlarrrr duyduk kalp atısını 7 haftalık dedi allahım şok oldumbunu yazmayı hiç düşünmüyodum
Ben ağlayınca eşim doktoru arayıp sonucumu söylemiş oda bi sıkıntı yok çok kusması ağrısı yoksa endişe etmeyin Çarşamba gelin kontrole artması güzel bişey demişSen nasılsın kuzum? Doktor ne dedi sana?
Nasıldı değerlerin? Ne güzel konuşmuş bak inşallah dediği gibi olur canım benim....Ben ağlayınca eşim doktoru arayıp sonucumu söylemiş oda bi sıkıntı yok çok kusması ağrısı yoksa endişe etmeyin Çarşamba gelin kontrole artması güzel bişey demiş
Nerden anladın keseden miErkek bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?