Gayet doğal yolla kaldım demekki kalabiliyomuşum bu bile yetti bana şükretmeme. Hayırlısı artık tutunamadıysa yapcak bişey yok hepsi Allah'tanHiç bişey sağlıgından önemli değil sağlıklı olmassak cocugun bi önemi kalmıyo ne olursa olsun her zaman hamile kalma şansın var bunu unutma
Amin canım inşallahHayırlısı olsun canım inşaallah
ah o 10 günler geçmek bilmiyo gerçekten kalbi duydum yine 4 eylüldeki kontrolü bekliyorum 4 gözleMerhaba kızlar
Keseyi gördüm çok şükür
Ama başka bişey göremedik henüz. 10 gün sonraya tekrar çağırdı kalp atışı için.
En azından dış gebelik ihtimali kalktıAma yine de 10 gün nasıl sabredeceğim bilmiyorum
Aynen canım kesemiz büyüyo ondan rahmimiz çalısıyo şükür☺
Ağlıyorum şu an sevinçten....Herşey yolunda...çok mutluyum...
Eylül sonu balayı ayına giriyoruzşu mide bulantıları olmasa daha güzel olurdu da neyse bir aya geçer insaallah
Yaaa ben ne dedimmmmmmmmmAğlıyorum şu an sevinçten....Herşey yolunda...çok mutluyum...
Kız adın da gözüyor haberin olsunAğlıyorum şu an sevinçten....Herşey yolunda...çok mutluyum...
ah o 10 günler geçmek bilmiyo gerçekten kalbi duydum yine 4 eylüldeki kontrolü bekliyorum 4 gözle
Merhaba kızlar
Keseyi gördüm çok şükür
Ama başka bişey göremedik henüz. 10 gün sonraya tekrar çağırdı kalp atışı için.
En azından dış gebelik ihtimali kalktıAma yine de 10 gün nasıl sabredeceğim bilmiyorum
Aynı günmüş inşallah minnoşlarımızı büyümüş görücezBenim de 4 eylül kontrolüm.. Gün sayıyorum resmen heyecanla..
Ohhhh çok şükür canım gözün aydın, vallahi benimde gözlerim dolu dolu şu an çok sevindim. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasib etsin insaallahAğlıyorum şu an sevinçten....Herşey yolunda...çok mutluyum...
Iyyy bende de aynı esimide yaklastirmiyorum o da kokuyor, duşa girip geliyor nafile o koku hep varEylül sonu balayı ayına giriyoruzbulantı bende var vucut kokumdan nefret ettim yaaaa
Kız adın da gözüyor haberin olsunçok güzel allah
sen yine de özelden söyleseydin iyiydiKız adın da gözüyor haberin olsunçok güzel allah tamamına erdirsin
Olsun yabancı yoksen yine de özelden söyleseydin iyiydikimlik bilgisi gizledim ama bilemedim şimdi...teşekkürler☺
Canım çok sağolMaşallah .. Gözün aydın canım,çok sevindim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?