- 26 Eylül 2014
- 4.536
- 9.919
- 358
Sevindim canım normal biliyorum ama sizden duymak iyi geliyoCanım ben 7+2 yim kalp atışını da duydum ama adet sancılarım bir türlü bitmedi ama sağlıklı ilerliyor çok şükür insan panik olmuyor değil ama normal diyorlar
Yaa canım gördün mü bak evham yapma diyoruz sana Rabbim büyük hayırlısıyla saglıkla gelecekler inşaallahAğlıyorum şu an sevinçten....Herşey yolunda...çok mutluyum...
Canım inşaallah sende hayırlı güzel haberler alırsın en kısa zamanda cok dua et dokuz ay boyunca kanaması olup gayet saglıklı bebegi olanda birsürü insan var sen içini ferah tut yeterki
ben maalesef emzirmiyorum Kızım 5 aylıkken sütüm kesildi sizin çok iyi beslenmeniz gerek yüksek kalori ihtiyacınız olucak hem emzirme hem hamilelik yoksa yüzünüz çökerOyy maşallah
Benim kızım da 16 aylık.
Siz emziriyor musunuz
Ben emzirmeye devam ediyorum, inşallah tandem emzirme yapabilirim çok istiyorum.
Ama hem gebelik hem emzirme inanılmaz acıkıyorum
Yok canm bende sendenim yalnız deilsin
Hoşgeldin canım tarihlerimiz aynı görünüyor gerçi benim ikiz muhtemelen geri gelecek baya da bakalım hayırlısıyla saglıkla alalım inşaallahmerhaba kızlar Allah nasip ederse bende nisan annesi olcagım
hoşbulduk canım evet hemde günü gününe rabbim saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallahHoşgeldin canım tarihlerimiz aynı görünüyor gerçi benim ikiz muhtemelen geri gelecek baya da bakalım hayırlısıyla saglıkla alalım inşaallah
Canım git neden sabrediyosun kan kaybediyosunKanama artık su gibi gitmeye başladıson 2.5 saat daha sabredip acile gidicem
Senin adına çok çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallahÇok şükür duydum kalbini..herşey güzeldi. 6+2 şükür
Bu şekildeyken bekleme benceKanama artık su gibi gitmeye başladıson 2.5 saat daha sabredip acile gidicem
Neden acili bekliyorsun ki sehir hastanelerin kadın doğum acil bölümü zaten var ayriyeten böyle bi durum var desem bakarlar zaten yada özelse zaten direk bakarlar bencede bekleme en azından noluyo bilirsinKanama artık su gibi gitmeye başladıson 2.5 saat daha sabredip acile gidicem
Eşimi bekliyorum canım tek başına gidemem şehir hastaneleri bana zaten uzak çevremde yürüme mesafesinde 5-6 tane özel hastane var evime yakınlarNeden acili bekliyorsun ki sehir hastanelerin kadın doğum acil bölümü zaten var ayriyeten böyle bi durum var desem bakarlar zaten yada özelse zaten direk bakarlar bencede bekleme en azından noluyo bilirsin
İmkanın varsa bir arkadasın kuzenin komsun bişey varsa al hemen özele git canım bekleme benceEşimi bekliyorum canım tek başına gidemem şehir hastaneleri bana zaten uzak çevremde yürüme mesafesinde 5-6 tane özel hastane var evime yakınlar
Yaa canım gördün mü bak evham yapma diyoruz sana Rabbim büyük hayırlısıyla saglıkla gelecekler inşaallahgerçekten cok zor giriyorum okumaya calısıyorum ama seni bekliyordum çok sevindim inan kaç gündür neler dedin yaa kendini üzdün hep çok şükür
Ayy zaten kızımın peşinde koşturmaktan iyice çökmüştümben maalesef emzirmiyorum Kızım 5 aylıkken sütüm kesildi sizin çok iyi beslenmeniz gerek yüksek kalori ihtiyacınız olucak hem emzirme hem hamilelik yoksa yüzünüz çöker
Canım benim allah yardımcın olsunKanama artık su gibi gitmeye başladıson 2.5 saat daha sabredip acile gidicem
Amin canım aminSenin adına çok çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?