2021 Nisan Anneleri

Ben de sütüm yetmedi için ek gıdaya biraz erken başlayayım dedim ama malesef bebeğim verdiğim şeyleri doymak için değil tatmak için yedi mecburen bebek ya da devam sütü takviyesi yaptık. Sütle beslenen, beslenme konusunda daha hiç bir şey bilmeyen bir bebeğe hadi bakalım süt yok şimdi bu kaşıkla verdiğim şeyi yiyip doyacaksın dediğinizde affalayabiliyor. Kızım daha yeni yeni alışıyor 1 buçuk ay oldu biz de başlayalı. Bunu bir göz önüne alın bence ve doktorunuza danışın.

niyetim günde bir kere bi ölçek falan vermek zaten. Anne sütünü bırakma gibi niyetim yok. Sadece fotmül mama almıyor hiç biberon kullanmadığı için. Bari yavaştan ona mı başlasam diye düşünmüştüm

Yok tabi kastettigim sütü bıraktırmak değil, nihayetinde takviye edip doyurmak benim demek istediğim. Ben kendi bebegimden örnek verdim tabi hepsi böyle olacak diye bir şey yok ama doktorlar da genelde süt yetmezse devam sütünü tavsiye ediyorlar ek gıdaya alışana kadar.

Regl görememek şişkinlik yapar mı? Yoksa ben mi kilo alıyorum

Ins oyledir basinctan acilmis olabilir.Oglumunda tikaliydi damla atip serum fizyolojikle tekizletiyordu hemen acilmisti.Yoksa capak oluyordu cok.Oyle anlamistik.

Regl görememek şişkinlik yapar mı? Yoksa ben mi kilo alıyorum
Ben adet olana kdr 2.iceride unuttular sandim normal dogumda hic boyle bi sorun olmamisti ama bu sez da yeminle gobegim resmen duruyordu sonra adet oldum bitince inmeye basladi.

Ben adet olana kdr 2.iceride unuttular sandim normal dogumda hic boyle bi sorun olmamisti ama bu sez da yeminle gobegim resmen duruyordu sonra adet oldum bitince inmeye basladi.
Hadi inşallah ama sanki son zamanlarda daha bi belli olduda yada regl olcam da ondan mı oluyor anlamadımm

Bende suan o raddeye geldim.Ek gida yiyor ama tabi ne kdr yicek.Sut ona yetmiyor emekliyor ve artik siraliykr enerji duzeyi artti.Acikiyor emiyor ama belliki daha tok tutacak bireeye ihtiyaci var bende gece yatma donemi icin acaba mama versem mi bilemedim.Ona pozitif bakiyotum karar vericem ona gore alicam.

Hadi inşallah ama sanki son zamanlarda daha bi belli olduda yada regl olcam da ondan mı oluyor anlamadımm
Yani kilo almiyorsan beslenmene bir bak bakalim kilo.aldircak bisi avrmi sen diyetbyapiosn yicek biside yok elinde siskinliktir muhtemelen.

Yani kilo almiyorsan beslenmene bir bak bakalim kilo.aldircak bisi avrmi sen diyetbyapiosn yicek biside yok elinde siskinliktir muhtemelen.
Oğlumla çok hareketli geçiyor günler aslında zaten yakında bir taşınma telaşımız olcak bakalım bu bebeyle nasıl olcak :)

Ayyy o kadar huzursuz o kadar huzursuz ki anlatamam. Gece uykuları yok sürekli uyanıyor çıklık atıyor. Atak da bitti bu ne şimdi ya offfff

Oğlumla çok hareketli geçiyor günler aslında zaten yakında bir taşınma telaşımız olcak bakalım bu bebeyle nasıl olcak :)
Ben ogluk 6 aylik tasinmistim oda duz duvara tirmanan cinsten ama ben annemde kaldim esim tasidi ben koliledim tabi de gece fln yaptim yerlestrmeyide uyurken yaptim ins kolay gecer.

Ben geçen yaptım günlük 2 bardak süte ev yapımı yoğurttan 2 kaşık koydum, birkaç damla limon sıktım kesildi..Tülbentte süzdüm lor peyniri gibi oldu.. Şimdi bende labne deneyeceğim.
Sütü ısıtıp mı yaptınız yoksa direkt soğuk süte mi koydunuz

Biz de geçen hafta taşındık daha doğrusu aldığımız evdekiler daha çıkmadı annemgilde kalıyoruz şuan eşyalarımız depoya kalktı.Zor oldu valla bebekle düzen değiştirmek.Gerçi eşyalar için anlaştığımız firma baya profesyoneldi ben özel eşyalarımızı alıp bebekle sabah evden çıktım onlar 7.30 da geldiler herşeyi mutfak eşyaları dahil kolileyip kaldırdılar öğlene bitmişti.

Aynen öyle ben de çok istedim, zorladım corbayla vs doyması için ama yarım fincanı geçmiyor pek o yüzden mecbur mama takviyesi yapıyorum onu da zorla içiyor ama içmezse iyice kilo verecek çok fazla hareketlendiler

Ben ogluk 6 aylik tasinmistim oda duz duvara tirmanan cinsten ama ben annemde kaldim esim tasidi ben koliledim tabi de gece fln yaptim yerlestrmeyide uyurken yaptim ins kolay gecer.
Benimki de tırmanabilse tırmanacakta inşallah bende misafir yemek takımlarını felan koliledim eşimle. Pazar günlerini öyle değerlendiriyoruz
Aa süper ben kendim koliliyorum yani daha bi yerle anlaşmadık ama bildiğim kadarıyla onlar mobilya beyaz eşya vs onları söküp hazırlıyolar. O yüzden tabak bardak kıyafetler onlar bizde bende o gün anneme geçerim büyük ihtimal bu bebeyle diğer türlü zor Ev mi aldınıZ hayırlı oldun bu arada bizde satın aldık kiracılsrın çıkmasını bekliyoruz

Bizim kendi evimizdi ama üst kattakilerle aşırı sorun yaşadık gece yarılarına kadar sandalye çekme yürüme koşturma, çocuğun evde scootera binme seslerinden iyice sinirimiz bozuldu artık biz de tavana vurmaya başladık sonra biz tavana vuruyoruz diye geldi kapımızı tekmeledi beni hamileyken tehdit etti o çocuk doğunca sen görceksin kan çıkacak fln diye.Mahkemeye verdim hakim ses kayıtları olmasına rağmen kişilerin lekelenmemesi adına kovuşturmaya yer olmadığına karar verdi.Bu ülkede kapı tekmelemek, insanları tehdit etmek suç değil bu arada bizim de öyle yapmamız gerekiyodu belkide.Zaten ses yaptıklarını da kabul etmiyorlardı.Huzur kalmamıştı evde çok sevdiğimiz evimizi sattık çok daha güzel müstakil başka ev aldık çok şükür kurtulduk. Sattığımız kişi hemen geçmek zorundaydı beğendiğimiz evin sahibi de 2,5 ay içinde çıkarız dedi kaçırmayalım diye aldık biz şimdi 2 aylık bir göçebe hayatı yaşıyoruz.Sizin de hayırlı olsun güle güle oturun, Allah komşularınızın da hayırlısını versin.

En çok korktuğum şeylerden biri bu oturduğum apartmanda böyle sıkıntılar yaşamadım insanın kendi evinde yaşaması daha kötü kiracı değilsin kendi evin umarım iyi insanlarla karşılaşırım zaten bu ülke de ne suç ben çok merak ediyorum. Gerçekten canımızın da kıymeti yok artık ne acı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…