Canım cok gecmis olsun ya cok uzuldum.1 haftayö geçti cok kotuyum.Sirtim tutuldu belim, usume titreme istifra el titremesi kademe kademe beni yataga dusurdu.Ben cok direncli bir insanimdir sirtimdan yataktan cikamadim.Donme yok kalkma yok.
Ortopediye sira aldigim gun atesimde artnca hemen acile gittm covid icin test yapildi negatif doktor rontgen isledi dedi zaturre tutulumlari var fenalasirsan gel. Ilac yazicam dedi dedim penisilin alerjim var emziriyorum hicbiri yazamam dedi.
Eve gittik ertesi gun gogus hast randevu aldim gittim dediler tomografi cekcez cektirdim dedi zaturre deil.
Ama bence covidsin 2.testi ver 2 negatif yoksa yok diyemeyiz verdim.
Dedi sana antibiyotik yazicam dedim penisilin alerjim var ve emziriyorum o zman hicbisi yazamam. Penisilin olmayanalr sute gecer idare et gecene kdr.
Test cikti oda negatif.
Benim sorunumu bulana kdr ben bugun azda olsa iyilestim.
En azindna bisiler yedim.
Bu nasil bir sene ya.Covid miyim derdi bitmio uzerine heryer hastalik salgin evden cikmiyorum yine buluyor.Isten okuldan tasiniyor.Valla cok yoruldum Rabbim beterinden korusun ama cidden herkesncok korktu kimse benden alisik deil boyle aglayayim,dayanamiorm diyeyim fln.Cocugumu kucagma alip emziremedim.Zaturre dediler die maskeyle uyudum uykulu emzirriim die.Bazi cesitleri bulasici oluyor diye.
Allahim bizinbu donguden kurtarsin ama Dsö dioki bitmiycem valla yildim.
İnşallah güzel sonuçlar alırsın çok geçmiş olsun tekrarSağol canım daha önce bahsettim mi hatırlamıyorum. Sağ meme ucumda ve bebeğin ağzına aldığı kısımda 2aydır geçmeyen bir kızarıklık var. Birçok çeşit krem kullanmama rağmen geçmedi. En son biyopsi yapıldı. Dua istiyorum bebeğim daha çok küçük. Kötü birşey olmasın inşallah
Rendeleyip direkt veriyotuz değil miBir tek simdiye kdr muz alerji yapti bize.Acayip pisik yapti.
Elma, armut veriyorum cam rende de rendepeyip
Seftali verdim rendeleyip.
Bizimkide tatlı olan hiç bir şeyi sevmezŞu biraz etli olanlardan aldım cinsi Medjoul falandı. Sıcak suda bekletip kabuğunu soydum ezip sulandırıp süzgeçten geçirdim sade çok tatlı oluyor diye yarısını pirinç unlu muhallebiyle karıştırdım o bile hayli tatlı oldu o yüzden heralde çok sevdi. Bakmıştım 6. Aydan sonra verilebilir diye bir deneyim dedim, alerji olunca bebe bisküvisi falan veremiyoruZ bari bunu deniyim dedim belki evde yaptığım bisküvilere falan da eklerim
Büyük geçmiş olsun Allah acil şifalar versin korktuğuna uğratmasın. Benim de meme ucumda bir sivilce gibi şey çıktı canım öyle yanıyordu ki enfeksiyonmuş 7 gün antibiyotik tedavisi aldım.Sağol canım daha önce bahsettim mi hatırlamıyorum. Sağ meme ucumda ve bebeğin ağzına aldığı kısımda 2aydır geçmeyen bir kızarıklık var. Birçok çeşit krem kullanmama rağmen geçmedi. En son biyopsi yapıldı. Dua istiyorum bebeğim daha çok küçük. Kötü birşey olmasın inşallah
Pek hasta olmadı kızım şükür fakat bir ay içinde açık kalp ameliyatı olacak, ameliyat sonrası ne nasıl verilecek o konu hakkında da pek bilgim yok doktorları yönlendirecek. Siz bir doktora gorundunuz mu tavsiye aldınız mı bu konuda?Bizimkide tatlı olan hiç bir şeyi sevmez
Bu arada bizim tekrar eden hastaliğimiz var bebeklere hastanolunca neler yaptınız acaba ek gida verdinizmi
Degilmisim ki zaturre rontgende oyle cikmis tomografi temiz cikti ben o kdr maskeli yattigimla kaldim.Viral yada bakteriyel olmasinangore dgsiomus bulas ama her halukarda emziriliomus sadece ilac olayindan belki emzirme sorun olurdu alerjimden dolayi normal emzirene de ilac varmis sute gecmeyen.Canım cok gecmis olsun ya cok uzuldum.
Ama zaturre cok onemli emzirmeye ara vermek zorunda kalabilirsin
Muzu çatalla ezip anne sütüyle açarak elmayı cam rendede rendeleyipKızlar meyveleri nasıl veriyorsunuz bide hangi meyveler
Çok geçmiş olsun inşallah kötü hiç bi şey çıkmazKızlar dua edin göğüsümde birşey çıkmasın. Biyopsi yapıldı meme ucumdan. Dikişim var canım çok yanıyor yana yakıla emziriyorum. Ama temiz çıksın yeterki ben razıyım acıya. Dua edin benim için
Biz çok doktora gittik kilo alimi filan ek gidayla toparladi iyiyiz çok şükürPek hasta olmadı kızım şükür fakat bir ay içinde açık kalp ameliyatı olacak, ameliyat sonrası ne nasıl verilecek o konu hakkında da pek bilgim yok doktorları yönlendirecek. Siz bir doktora gorundunuz mu tavsiye aldınız mı bu konuda?
Sağol canım dua et benim içinCanım cok gecmis olsun okuyorum uzun zamandir yazmıyorum gecmis olsun demek istedim.
Bende ağrı sızı yanma şişlik yok falan yok canım sadece kızarıklık var çok tedirgin oluyorumBüyük geçmiş olsun Allah acil şifalar versin korktuğuna uğratmasın. Benim de meme ucumda bir sivilce gibi şey çıktı canım öyle yanıyordu ki enfeksiyonmuş 7 gün antibiyotik tedavisi aldım.
İnşAllah canım dua et benim içinMuzu çatalla ezip anne sütüyle açarak elmayı cam rendede rendeleyip
Çok geçmiş olsun inşallah kötü hiç bi şey çıkmaziyi haberler verirsin bize
Dualarimdasin insallah tertemiz cıkacak❤Sağol canım dua et benim için
Ay sevindim o zaman.Degilmisim ki zaturre rontgende oyle cikmis tomografi temiz cikti ben o kdr maskeli yattigimla kaldim.Viral yada bakteriyel olmasinangore dgsiomus bulas ama her halukarda emziriliomus sadece ilac olayindan belki emzirme sorun olurdu alerjimden dolayi normal emzirene de ilac varmis sute gecmeyen.
Valla bende cok sevindim geciricem birinediye cok korktum.penisilin harika bir bulus ve ben kullanamiyorum beni komaya sokuyor ve cogu etkili ilacta var cok uzucu.Adam a diorm peki ne olcak kendi kendine atlaticaksin vucudum prrsisan oldu ucuk ladi tum dudaklarim artik vuxudmda yoruldu.Ay sevindim o zaman.
Tabii alerji ilaclarindan kullanilanlar var bebeklere de kullaniyiruz zaten bende 1 aydir kullaniyirum alerji icin ilac.
Cok gecmis olsun tekrar.
Cocuk olunca hasta olmak cok zor.Valla bende cok sevindim geciricem birinediye cok korktum.penisilin harika bir bulus ve ben kullanamiyorum beni komaya sokuyor ve cogu etkili ilacta var cok uzucu.Adam a diorm peki ne olcak kendi kendine atlaticaksin vucudum prrsisan oldu ucuk ladi tum dudaklarim artik vuxudmda yoruldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?