2021 Nisan Anneleri

Canım cok gecmis olsun ya cok uzuldum.
Ama zaturre cok onemli emzirmeye ara vermek zorunda kalabilirsin

İnşallah güzel sonuçlar alırsın çok geçmiş olsun tekrar

Bizimkide tatlı olan hiç bir şeyi sevmez
Bu arada bizim tekrar eden hastaliğimiz var bebeklere hastanolunca neler yaptınız acaba ek gida verdinizmi

Büyük geçmiş olsun Allah acil şifalar versin korktuğuna uğratmasın. Benim de meme ucumda bir sivilce gibi şey çıktı canım öyle yanıyordu ki enfeksiyonmuş 7 gün antibiyotik tedavisi aldım.

Bizimkide tatlı olan hiç bir şeyi sevmez
Bu arada bizim tekrar eden hastaliğimiz var bebeklere hastanolunca neler yaptınız acaba ek gida verdinizmi
Pek hasta olmadı kızım şükür fakat bir ay içinde açık kalp ameliyatı olacak, ameliyat sonrası ne nasıl verilecek o konu hakkında da pek bilgim yok doktorları yönlendirecek. Siz bir doktora gorundunuz mu tavsiye aldınız mı bu konuda?

2.doz biontec sonrası 3 gündür perişanım ateşim 39larda halsizlik hat safhada.. mastit oldum sanırım bebeğim masallah emmeye düşkün ama nasıl canım yanıyor Allah biliyor .. ek gıda sürecide yarım yamalak gidiyor daha çok beni emiyor . Rabbim hepimize sağlık sıhhat versin. Anneyken halsiz ateşli olmak çok zormuş

Canım cok gecmis olsun ya cok uzuldum.
Ama zaturre cok onemli emzirmeye ara vermek zorunda kalabilirsin
Degilmisim ki zaturre rontgende oyle cikmis tomografi temiz cikti ben o kdr maskeli yattigimla kaldim.Viral yada bakteriyel olmasinangore dgsiomus bulas ama her halukarda emziriliomus sadece ilac olayindan belki emzirme sorun olurdu alerjimden dolayi normal emzirene de ilac varmis sute gecmeyen.

Kızlar meyveleri nasıl veriyorsunuz bide hangi meyveler
Muzu çatalla ezip anne sütüyle açarak elmayı cam rendede rendeleyip
Çok geçmiş olsun inşallah kötü hiç bi şey çıkmaz iyi haberler verirsin bize

Biz çok doktora gittik kilo alimi filan ek gidayla toparladi iyiyiz çok şükür
İştahida yerindeydi gribi atlatmak üzereydik tekrar faranjit başladi istiyorsa ver çok zorlama diyorlar doktorlar. Daha yoğurda yumurtaya başlamadık. Hırıltısı çok öğürüyor bi kaç gündür çok zorlamıyorum

Büyük geçmiş olsun Allah acil şifalar versin korktuğuna uğratmasın. Benim de meme ucumda bir sivilce gibi şey çıktı canım öyle yanıyordu ki enfeksiyonmuş 7 gün antibiyotik tedavisi aldım.
Bende ağrı sızı yanma şişlik yok falan yok canım sadece kızarıklık var çok tedirgin oluyorum

Ay sevindim o zaman.
Tabii alerji ilaclarindan kullanilanlar var bebeklere de kullaniyiruz zaten bende 1 aydir kullaniyirum alerji icin ilac.
Cok gecmis olsun tekrar.

Ay sevindim o zaman.
Tabii alerji ilaclarindan kullanilanlar var bebeklere de kullaniyiruz zaten bende 1 aydir kullaniyirum alerji icin ilac.
Cok gecmis olsun tekrar.
Valla bende cok sevindim geciricem birinediye cok korktum.penisilin harika bir bulus ve ben kullanamiyorum beni komaya sokuyor ve cogu etkili ilacta var cok uzucu.Adam a diorm peki ne olcak kendi kendine atlaticaksin vucudum prrsisan oldu ucuk ladi tum dudaklarim artik vuxudmda yoruldu.

Cocuk olunca hasta olmak cok zor.
Hasta olunca cok uzuluyorum hem kendime hem onlara bende cok hasta oldum oglumdan gecti muhtemelen ve ikisine de bakamadim perisan olduk kimsemde yok allah butun annelere sağlık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…