• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Hahaha çok enterasan sonra kardeşlerimden deneyim😂 üç olup olmayacağını bana bıraktı sanırım🤣🤣🤣 ilk yaptığımda üç döndü ikinci denediğimde duraksadı çünnkü😂
üst üste yapinca benimde kafayi yiyordu ama ilk yaptigim tuttu hep

Normal doğum mu olmuştu
Hayir canim pozisyonundan dolayi ve suyum cok aktigi icin acil sezeryana alindim. ilk dogumumdu ve o günü dr da kontrolümüz vardi aslinda dr 2 hafta garanti verdi dogmayacak diye aksama kalmadan suyum patladi hersey aniden olunca o streste oglumu kucagimda buldum hicbirsey anlamadan 😄

Hayir canim pozisyonundan dolayi ve suyum cok aktigi icin acil sezeryana alindim. ilk dogumumdu ve o günü dr da kontrolümüz vardi aslinda dr 2 hafta garanti verdi dogmayacak diye aksama kalmadan suyum patladi hersey aniden olunca o streste oglumu kucagimda buldum hicbirsey anlamadan 😄
Stressiz olup bitmiş :) sezeryan zor mu sence ? Herkes inşallah normal doğum yaparsın felan diyo.

Benim kizda 5 yasinda ilk zamanlar babaciydi aglardi hep arkasinda en fazla 2 yasina kadar surdu simdi anneci felaket hemde anne yukari anne asagi hani bazen kaliyor bazen degisiyor işte.mesela biz 3kiz kardesiz hepimiz babacıyiz ozellikle ben kizlar boyle işte 😂
Benim oglum 2 yasini gecti ayy degissin ya valla üzülüyorum veletim beni görsünnnn artik 😄

Ayyy çoğunluk erkek dedi 😻 benimde hissin o nasip hayırlısı instagramda bir kaç tahmin sayfasına yaptırdım kız demişlerdi hatta biri %10yanılma oluyor demişti 😂 Çin’de döllenme zamanına göre kız diyor😂 bakalım nasip 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Bende yaptırdım insatagramda kız cıktı yüzde 10 yanılma payı sanırım aynı yere yaptırdık. Cogunlukla yanılmam dedi bana ama burdada ikra meyra var oda yanılmıyo sanırım erkek dedi ama bet değil dedi😁

Selam ben epidural normal yaptım kızlar kızımı nasipmiş 20dk sürdü ki ben iğneden korkan kan verirken gözlerimi kapatan biriyim 😁
Aaa bende epidural normal yaptım anamdan emdigim süt burnumdan geldi üstelik 2 kez iğne vurdular uyuşmadı Allahin cezalariii

Bende yaptırdım insatagramda kız cıktı yüzde 10 yanılma payı sanırım aynı yere yaptırdık. Cogunlukla yanılmam dedi bana ama burdada ikra meyra var oda yanılmıyo sanırım erkek dedi ama bet değil dedi😁
Hahah büyük ihtimal aynı yer zaten kesin yazıyor sayfasında😂 banada aynı şeyleri dedi 🤭 ama ikra meyra erkek dedi ve birçok kişi😁 yüzük de öle diyor😆

Aaa bende epidural normal yaptım anamdan emdigim süt burnumdan geldi üstelik 2 kez iğne vurdular uyuşmadı Allahin cezalariii
Aaa nasip ya canım bende çok kolay oldu hatta suni verdi doktor suni bende işlemedi tüm sancıyı kesti durdurdu çıkardı suniyi sabaya kadar açılma tamamlanmazsa dedi alcam sezeryana benm doktor kıldı ve sezeryancıydı sonra sabaha kadar ben atla zıpla çömel😂 sabaha sancı başladı 12ye kdr açıldı su geldi bekliyor doktor keyfi yetmedi HOCAM dedim gelmezseniz ben doğuruyom kafa hissediyorum dedim ıkınıyorum dedim geldi hemen bana trip attı çık çatala soğur bakalım kolaymıymış dedi ona inat çıktım 20dk doğurdum bana diyoki beklemediğim bir performans gösterdin sağolsun inatlaşmasa benle doğuramazdım herhal🤣🤣🤣

Erkek bebekleri olanlar inşallah benim
Oğlum şuan 5 yaşına girecek ekim ayında 4 yaşından sonra bana aşırı düşkün oldu o zamandan önce yemek ve uyumak istediğinde benim yanıma gelirdi oyunlari babasiyla oynardi ama 1 senedir babayı gözü görmüyor 😊 Bu sıra sürekli öpüyor herkesten kıskanıyor o benim annem diyor benim başkasıyla konuşmamı kıskanıyor bazen abartıp milleti evden göndermeye çalışıyor sadece onunla oynayayım diye 😂
ayy böyle seyler yazin bacim mutlu oluyorum okuyunca darisi basimaaaaa insallahhh. Benimkide ayni sadece meme istediginde bana geliyo süt diye ne olarak görüyosa artik 😄

Aaa nasip ya canım bende çok kolay oldu hatta suni verdi doktor suni bende işlemedi tüm sancıyı kesti durdurdu çıkardı suniyi sabaya kadar açılma tamamlanmazsa dedi alcam sezeryana benm doktor kıldı ve sezeryancıydı sonra sabaha kadar ben atla zıpla çömel😂 sabaha sancı başladı 12ye kdr açıldı su geldi bekliyor doktor keyfi yetmedi HOCAM dedim gelmezseniz ben doğuruyom kafa hissediyorum dedim ıkınıyorum dedim geldi hemen bana trip attı çık çatala soğur bakalım kolaymıymış dedi ona inat çıktım 20dk doğurdum bana diyoki beklemediğim bir performans gösterdin sağolsun inatlaşmasa benle doğuramazdım herhal🤣🤣🤣
Bazen insan sancidan gozu görmez ya bitane geçirir 😆😆😅😅🤣🤣😅😅🤣 şiddete karsiyiz:63:

Benide prenses doğum yaptırmak için pislikler kendi halime bıraktı gelen giden doğurdu banada açıklığa bakcam diye geberttiler şancı cekiyorum ikidebir diyorlar gelin sizi prenses doğuralım lan 4 cm acilmam olmus doğurmazdım dahada çocuğum kalp atışları yavaslamisti

Back
X