• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Kız eşimi mobilinden aldim wifi bile degil neyse whatsapdan yazdı kazen amca karakız3834 üyeliğini napalim eşim diyor hah gordunmu :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Esime dedim bidaha emniyetten al:KK70::KK70:
🤣🤣🤣 Ya sabah sabah güldürdün beni nasılda anlamışlar hemen bravo valla😁 neyse geçmiş olsun

Cokkk güzel bir duygu kuzum böyle karnina icten minnak vuruslar kiprasmalar oluyor az cok ne yaptigini hissedebiliyorsun. Ben bu down sendromu stresi falan üzüntüden hic böyle hissedemiyorum neden falan diyordum ama bugün farkli birsey oldu ve ilk defa karnimi oksayip konustum ve abisiyle tanistirdim, oglumda bugun ilk defa kardesinin ismini söyleyip ben abi falan dedi cok duygulandigim bir anda icerdeki sipe tak diye vurdu aa tekme dedim ilk hamileligimden bildigim icin uzandim hemen abisiyle 1 saat boyunca minnaki takip ettik tabiki karnimin üstünden net belli olmadigi icin ben cok hissettim kipir kipir dolu dolu güzel 1 saatti darisi basiniza insallah en kisa zamanda 🥰 insan asil böyle seylerle hamile oldugunu anliyor. Sende zayifsan sanada az kalmistir 🥰
Keşke zayıf olaydım ama malesef 10-12 kilo kadar fazlam var hiç hoş deil :kızgın: bende istiyom yaaa bananeee :KK61::KK68:

Dua edin bana birazdan muayene için çıkıcaz bakalım benim sıpacık nasılmış 😍

Hayırlı haberlerle gel kuzumm🥰🥰🥰
Gitme kız yaban ellere kal buralarda sen gidince ceza alıyon :KK70: hoşgeldin :KK76:
Yav varya forumda okudum bunlar dedim çok alışmış gitmeme🤣🤣🤣🤣hosbulful canimmm🥰🥰🥰😘

Iyi oldu bi buzdolabın silincek mutfak dolapları perde cam mutfağı güzel hallettim🤣🤣🤣🤣

Hayırlı haberlerle gel kuzumm🥰🥰🥰

Yav varya forumda okudum bunlar dedim çok alışmış gitmeme🤣🤣🤣🤣hosbulful canimmm🥰🥰🥰😘

Iyi oldu bi buzdolabın silincek mutfak dolapları perde cam mutfağı güzel hallettim🤣🤣🤣🤣
Banlanmana alıştık valla bi bakiyoz siyah yazı :KK70: haber vermeden yok olma gitmek istediğin zman ban ye öyle git :KK70:iyi işler yapmışsın ben bi mutfak topluyo ne bel kaliyo ne kalça yamuluyom anında :KK70:

Kızlar 13+2 haftalık hamileyim. Devlet ultrasonu ile özel hastane ultrasonu arasında fark var mı. Geçen hafta başka doktor erkek gibi dedi bu hafta net olmamakla birlikte kız gibi dedi. Yanılma olabiliyor mu. Net göremedi doktor bir de hiçbir usg görüntüsü ney değildi dün de istemeyi unuttum. Başlasam mı hazırlıklara

Banlanmana alıştık valla bi bakiyoz siyah yazı :KK70: haber vermeden yok olma gitmek istediğin zman ban ye öyle git :KK70:iyi işler yapmışsın ben bi mutfak topluyo ne bel kaliyo ne kalça yamuluyom anında :KK70:
Mutfak hallolunca heryer halloluyo4 camlarımın kenarları tahta ondan silmesi çok kolay bide kcuuk perdeler sorun neyse onuda hallederim zaten haftaya kaymakamlar geliyor😄😄😄

Bu arada ben sosyal.medya kullanmıyorum şu uygulamayı beğeniyorum orda istediğini sorabiliyorsun orda daha banlanmadim🤣🤣🤣🤣🤣

Eklentiler

• Screenshot_20201017-085001_Gn Gn Gebelik.webp
    Screenshot_20201017-085001_Gn Gn Gebelik.webp
    37 KB · Görüntüleme: 41
Kızlar 13+2 haftalık hamileyim. Devlet ultrasonu ile özel hastane ultrasonu arasında fark var mı. Geçen hafta başka doktor erkek gibi dedi bu hafta net olmamakla birlikte kız gibi dedi. Yanılma olabiliyor mu. Net göremedi doktor bir de hiçbir usg görüntüsü ney değildi dün de istemeyi unuttum. Başlasam mı hazırlıklara
Cok erken canim devlet yerine göre değişir 3.doktorla teyitle ben sehir hastanesine gittim ayrıntılı için gün aldim mesela cihazı ozellerde yoktu

Back
X