• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar daha önce fetal DNA yaptıran var mı? 10 -12. Haftalarda oluyormuş sanırım.
Ben de araştırıyorum canim, 10 haftadan sonra oluyormuş. Yüzde 99 down sendromu doğruluk payı varmış diğer hastalıklar 95 96 doğruluk payı varmış, cinsiyet öğreniliyormuş ve özel laboratuvarlar yapıyormuş. Doktoruma soracağım bakalım haftaya

Kızlar dün sabah aile sagligi merkezinde genel kan ve idrar verdim ama sadece hemogram ve idrar testi sonuclanmis, demir tsh değerleri falan başka hiçbir şey cikmamis, sağlık ocağında yapılmıyor mu yoksa geç mi cikiyor biliyor musunuz? Doktor 24saat içinde çıkar dedi ama diğer sonuçları hiçbiri çıkmamış anlamadım sizin hemen sonuclandi mi
Benimde sistemde görünmüyordu ama doktorda görünüyordu taa 5 gün sonra girmişlerdi sisteme :D

Kızlar dün sabah aile sagligi merkezinde genel kan ve idrar verdim ama sadece hemogram ve idrar testi sonuclanmis, demir tsh değerleri falan başka hiçbir şey cikmamis, sağlık ocağında yapılmıyor mu yoksa geç mi cikiyor biliyor musunuz? Doktor 24saat içinde çıkar dedi ama diğer sonuçları hiçbiri çıkmamış anlamadım sizin hemen sonuclandi mi
Verdikten sonraki gün öğleden sonra çıkmış oluyor genelde sonuçlar. D vitaminine bakılmıyor diye biliyorum sadece genel kontrol de

Verdikten sonraki gün öğleden sonra çıkmış oluyor genelde sonuçlar. D vitaminine bakılmıyor diye biliyorum sadece genel kontrol de
Evet onu özelde yaptıracağım ama bekliyorum başka bakmadıkları şey varsa doktorum söylesin de ona göre tek kan verip kalanına baktırayım dedim ama hala çıkmadı sonuclar

Hiçbiri mi gorunmuyordu bende idrar ve hemogram görünüyor ama diğerleri görünmüyor acaba diğerlerini mi girmediler sisteme ya anlamadım 😅
Aslında sonuçlarım çıkmıştı ama beta hcg m yoktu doktorda arkadaşım mesaj attım betam yokkk diye :D oda sistemden baktı söylemişti , çok sonra sisteme düştü 5 gün olmuştur mesela :D

Aslında sonuçlarım çıkmıştı ama beta hcg m yoktu doktorda arkadaşım mesaj attım betam yokkk diye :D oda sistemden baktı söylemişti , çok sonra sisteme düştü 5 gün olmuştur mesela :D
Aa öyle mi o zaman ben yarın bi uğrayayım doktora belli ki bende de öyle bir karışıklık oldu😅 çok teşekkürler 💕

Ben de de aynı şekilde önce idrar testleri sonuçlandı en son tsh bir sonraki gün düştü e nabıza

Benim de 7+4 bugün çok ayakta kaldım kasiklarimda ve belimde ağrı oldu, dinlenince hafifledi ama hala devam ediyor, yorgunluğa bağlıyorum siz de öyle bir gün geçirdiyseniz ondan olabilir
Benim sabah uyandığımdandır var. Masabaşı çalışıyorum yoğun bir gündü ayağı kalkıp pek gezemedim öyle de belki geçmemiş olabilir . Umarım ikimizin de hemen geçer 🌸

Ben de araştırıyorum canim, 10 haftadan sonra oluyormuş. Yüzde 99 down sendromu doğruluk payı varmış diğer hastalıklar 95 96 doğruluk payı varmış, cinsiyet öğreniliyormuş ve özel laboratuvarlar yapıyormuş. Doktoruma soracağım bakalım haftaya
Evet büyük şehirlerde varms ama bazı şehirlerde kan alınıp gonderyrmus

Herkese selam heniden mesajları çok aktif yenileniyor çok yetişemiyorum. Mide bulantınızı soracaktım benim bugun çok midem bulanıyo 5+6. Kalp atışını gördük ama duyamadık inşallah sorun yoktur. Ve çok yorgun hissediyorum bu zamanlarınızda olmuş muydu sizlerinde ?

Back
X