• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Merhaba hanımlar..
Ne zamandır yazamadım. 10 gün kadar önce daha 55 yaşında olan babamı kaybettim.. çok ağır oldu çok .. Allah kimseye yaşatmasın. İnşallah böyle yasamayi ogrenecegiz biz de..

Bebeklerle ilgilenemiyorum hiç bu ara da ya. Bebekleri sevemedim bile bu ara :KK43: iki gündür de çok belim agriyor.. bebeği babamın vefatının 5. Günü gidip gördüm. Çok şükür iyilerdi. Hatta erkek olan 18. Haftamizda olmamıza rağmen 20 haftalık kadardı. Kız da 18+1 olarak tam haftasindaydi..

Düzelmeye ve dikkat etmeye çalışacağım..

Çok mutluyum iyiki cinsiyetleri erken öğrendim de babama da soylemis oldum.. marka söyle artık sana her geldimde bebek bezi getirmek lazım iki bebekle bez zor olur derdi. Canım babam. Mekanın cenneet olsun...
Başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah cnm.allah sabır versin size çok uzuldm :KK61:

Arkadaşlar günaydın. Üçlü tarama testinin sonucu çıkmış anlayanlar var mı aranızda acaba henüz doktordan randevu alamadım
IMG_20201110_094240.webp

Merhaba hanımlar..
Ne zamandır yazamadım. 10 gün kadar önce daha 55 yaşında olan babamı kaybettim.. çok ağır oldu çok .. Allah kimseye yaşatmasın. İnşallah böyle yasamayi ogrenecegiz biz de..

Bebeklerle ilgilenemiyorum hiç bu ara da ya. Bebekleri sevemedim bile bu ara :( iki gündür de çok belim agriyor.. bebeği babamın vefatının 5. Günü gidip gördüm. Çok şükür iyilerdi. Hatta erkek olan 18. Haftamizda olmamıza rağmen 20 haftalık kadardı. Kız da 18+1 olarak tam haftasindaydi..

Çok mutluyum iyiki cinsiyetleri erken öğrendim de babama da soylemis oldum.. marka söyle artık sana her geldimde bebek bezi getirmek lazım iki bebekle bez zor olur derdi. Canım babam. Mekanın cenneet olsun...
Başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah çok üzüldüm Allahım sabırlar versin ♥️

Merhaba hanımlar..

Bebeklerle ilgilenemiyorum hiç bu ara da ya. Bebekleri sevemedim bile bu ara :( iki gündür de çok belim agriyor.. bebeği babamın vefatının 5. Günü gidip gördüm. Çok şükür iyilerdi. Hatta erkek olan 18. Haftamizda olmamıza rağmen 20 haftalık kadardı. Kız da 18+1 olarak tam haftasindaydi..

Başınız sağolsun canım. Mekânı cennet olsun inşallah babacığının🙁

Monoceto Monoceto Başınız sağolsun canım.cok zor, hele böyle genç yaşta kaybetmek daha da acı. Ama rabbim bebeklerinin varlığıyla yardim.etmis sana. Sizlere sabir versin Rabbim, mekani cennet olsun babanin 🙏🏻🙏🏻

Merhaba hanımlar..

Bebeklerle ilgilenemiyorum hiç bu ara da ya. Bebekleri sevemedim bile bu ara :KK43: iki gündür de çok belim agriyor.. bebeği babamın vefatının 5. Günü gidip gördüm. Çok şükür iyilerdi. Hatta erkek olan 18. Haftamizda olmamıza rağmen 20 haftalık kadardı. Kız da 18+1 olarak tam haftasindaydi..

Allah rahmet eylesin 🙏🏻 Sabırlar diliyorum 🙏🏻

Canım teşekkür ederim. Doktor bir ayda çıkar demişti ama bir haftada çıktı 😀 referans değer aralıkları yazmadığı için hiç anlamadım ben de
10_150 arası afp normal diye biliyorum ben ama en iyisini doktorun s9yler tabii :KK51: banada 15 gün dediler inşallah erken çıkar :KK17:

10_150 arası afp normal diye biliyorum ben ama en iyisini doktorun s9yler tabii :KK51: banada 15 gün dediler inşallah erken çıkar :KK17:
Yarına randevu alabildim çok şükür bu merakla duramazdim . İnsan her ne kadar sonuç önemli değil desede böyle görünce duymak istiyor iyi mi değil mi diye. Rabbim sağlık ve vücut bütünlüğü versin yavrularımıza 🙏

Benim de 18 inde doktor kontrolüm var. Detaylıyı da doktorumla o zaman konuşup kararlaştıracağız 😍😍
Benim doktorum en son 17 ekimde ki randevumda 17. haftanın içindeydik , 1 ay sonra ayrıntılının sonucu ile kontrole gelirsin demişti. Birkaç doktor ismi verdi tavsiye amaçlı.. 1 ay sonra yapılacak ama şimdiden randevunu al demişti.

Benim doktorum en son 17 ekimde ki randevumda 17. haftanın içindeydik , 1 ay sonra ayrıntılının sonucu ile kontrole gelirsin demişti. Birkaç doktor ismi verdi tavsiye amaçlı.. 1 ay sonra yapılacak ama şimdiden randevunu al demişti.
Randevu bulmak sıkıntı olabiliyormuş inşallah benim bu konuda başım ağrımaz doktorumun anlaşmalı olduğu yerler varmış kendi ayarlayacak galiba randevuyu 🤔

Back
X