• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Kızlar sizin de kalbiniz aşırı hızlı atıyor mu? Çarpıntı dedikleri sanırım bu oluyor. Sadece nevresim değiştirdim yarım saattir oturuyorum geçmiyor da aşırı hızlı atıyor nefesimi bile net alamıyorum sanki. Hamileliğin başında vardı geçmişti sonradan. Kullandığım vitaminler mi yapıyor acaba dedim ama kullanmadım yne oldu
Bu kansızlıktan olabiliyormuş. Doktor bana demir ilacı kullan dedi. Kalbin hızlı atar demişti

bursada çok meşhurdur 6 ay kınası :) küçük bindallı giydiriliyor şuan hatta bebeğe hanımlar kendi aralarında önce dua sonra göbek atmaca :D ben 40 mevlütüne özeniyordum ama sanırım onu bile yapmayacağım
Neden 6 ay peki kim çıkarmış🫣 Benim kuzen her yeni aya girince kutluyor 😁 Onun ki cok abartı tabi

Selam kızlar doğum olarak sezaryen mi normalmi düşünüyorsunuz yada hangisini istiyorsunuz veya doktor ne uygun görürse onumu olacaksınız merak ettim
ben vajinal doğum o kadar çok istiyordum ki gerçekten bir şeyi de bu kadar çok istememek lazımmış. kolestazdan dolayı 37. haftayı geçirmeyeceğiz dedi doktorum kısmetse. bu yüzden çok yüksel ihtimalle sezercik olacağım :) ama öyle bir şey ki kızım sağlıkla gelsin gerisi umrumda değil

Kızlar sizin de kalbiniz aşırı hızlı atıyor mu? Çarpıntı dedikleri sanırım bu oluyor. Sadece nevresim değiştirdim yarım saattir oturuyorum geçmiyor da aşırı hızlı atıyor nefesimi bile net alamıyorum sanki. Hamileliğin başında vardı geçmişti sonradan. Kullandığım vitaminler mi yapıyor acaba dedim ama kullanmadım yne oldu
ben özellikle sabahları çok yaşıyorum doktorum çok normal olduğunu, kalbime ekstra yük bindiğini bunları yaşayacağımı söyledi. vitaminlerden midir bilmiyorum ama bana doktorum multıvitamini bıraktırdı yine de arada oluyor o yüzden sanmam

Selam kızlar doğum olarak sezaryen mi normalmi düşünüyorsunuz yada hangisini istiyorsunuz veya doktor ne uygun görürse onumu olacaksınız merak ettim
Doktor ne uygun görürse onu istiyorum. Devlette olursa zaten kolay kolay sezeryan gerekmedikçe yapmaz diye düşünüyorum normal olsa sevinirim tabi ama sağlık olsun🥰

Neden 6 ay peki kim çıkarmış🫣 Benim kuzen her yeni aya girince kutluyor 😁 Onun ki cok abartı tabi
her yeni ayda ben de çekim yapacağım kendim evde sonra birleştireceğim o videoları instagramda görüyorum çok tatlı oluyor. cupcake tarzı bir şey alıp mum da üflüyorlar. tabi sadece kızım ben ve eşim olarak bu çekimler:) 6 ay neden hiç bilmiyorum ama 25 sene öncesi kardeşime bile yapmıştık baya eski bir şey öyle herkes gelmiyor zaten en yakınlarla eğlence gibi ama kesin bunu da abartanlar vardır

Doktor ne uygun görürse onu istiyorum. Devlette olursa zaten kolay kolay sezeryan gerekmedikçe yapmaz diye düşünüyorum normal olsa sevinirim tabi ama sağlık olsun🥰
siz kesin vajinal doğurursunuz :) böyle yaklaşanlar genelde öyle doğuruyor benim gözlemlediğim. benim gibi tutturanlarda sezeryan :D bunu bildiğim halde kendimi durduramadım hay çeneme :)

siz kesin vajinal doğurursunuz :) böyle yaklaşanlar genelde öyle doğuruyor benim gözlemlediğim. benim gibi tutturanlarda sezeryan :D bunu bildiğim halde kendimi durduramadım hay çeneme :)
Ara ara normal doğum fikri düşündürmuyor değil ama o kadar kişi doğuruyor ben de doğururum heralde diyorum mecbur bı şekilde doğacak 😄 bakalım bebek nasıl isteyecek bı de o var ters mi duracak düz mü 🤭😅

Çok iyi sizinki. Şanslısınız ☺️ Hep doğum oranını artırıyoruz hem para ödüyoruz 😒😆
Malesef öyle. Doğum sonrası SGK’ya müracaat edildiğinde özel hastaneler bizden aldıkları doğum ücretinin bir kısmını geri ödüyormuş bununla ilgili çok fazla video var. Araştırmak gerek

ben vajinal doğum o kadar çok istiyordum ki gerçekten bir şeyi de bu kadar çok istememek lazımmış. kolestazdan dolayı 37. haftayı geçirmeyeceğiz dedi doktorum kısmetse. bu yüzden çok yüksel ihtimalle sezercik olacağım :) ama öyle bir şey ki kızım sağlıkla gelsin gerisi umrumda değil
Bende aynı şekilde vajinal doğumu çok ama çok istedim hatta doktorlarımı bile buna göre seçtim. Benim de plasenta previadan dolayı maks 37. haftada sezaryen olacağı söylendi

Ara ara normal doğum fikri düşündürmuyor değil ama o kadar kişi doğuruyor ben de doğururum heralde diyorum mecbur bı şekilde doğacak 😄 bakalım bebek nasıl isteyecek bı de o var ters mi duracak düz mü 🤭😅
allah hayırlısıyla ve kolaylıkla doğurmayı nasip etsin inş hepımıze sağlıkla gelsin kuzularımız

Bende aynı şekilde vajinal doğumu çok ama çok istedim hatta doktorlarımı bile buna göre seçtim. Benim de plasenta previadan dolayı maks 37. haftada sezaryen olacağı söylendi
hiç mi sekmez ya :) benim ilk teşhis konuldu ben hala kafamda plan yapıyorum belki 37de kendi gelir gerek kalmaz şöyle olur böyle olur:) o kadar kızıyorum ki kendime anlatamam ama durduramıyorum da. sağlıkla gelsinler inşallah geri kalan cok önemsiz ama gönül dinlemiyor

Kızlar az önce haziran anneleri 2026 grubuna denk geldim. Duygulandım sayfaya ilk girdiğimde şubat anneleri yeni açılmıştı 😀
Buraya kadar maşallah ne günler atlatarak geldik hepimiz. Yolu yarıladık. İnşallah şubat ayına da gelir sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız. 🌸🥰

Kızlar az önce haziran anneleri 2026 grubuna denk geldim. Duygulandım sayfaya ilk girdiğimde şubat anneleri yeni açılmıştı 😀
Buraya kadar maşallah ne günler atlatarak geldik hepimiz. Yolu yarıladık. İnşallah şubat ayına da gelir sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız. 🌸🥰
aminnn inşallah gerçekten yarısını geçtik bile:) benim ocak 19 gozukuyor allah nasip ederse doğurdummm her şey yolunda yazmak nasip olsun

Back
X