- 14 Mayıs 2020
- 2.121
- 4.148
- 83
- 33
Maşallah prensese25+5 günlük tam 33 cm 840 gram dedi ayakları midemde başı aşağıda
Suyum yine fazla cikti

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah prensese25+5 günlük tam 33 cm 840 gram dedi ayakları midemde başı aşağıda
Suyum yine fazla cikti
Ben hicbirsey almadim canim ama gecen oglumun ilk kiyyafetlerine baktim ayyy simdi bi bacagi kadarmis dogdugundaBenimde haftaya cumartesi kontörlüm en son detyalıda görmüştümbanada öyle geliyor canım yine aynı zamanlarda doğurucaz ya yenidoğan kıyafetleri aldım minnacıklar unutmuşum resmen bu kadar küçük mü oluyorlardı diyorum kaldı ki kızımda da aynı kıyafetlerden aldım bazıları ilk zamanlar büyük bile gelmişti
kızımda sorup duruyor artık kardeşimi ne zaman alıcaz hastaneden diye biraz kıyafetleri görünce benim olsun ben giyeyim falan diyor sonra kardeşine giydiricez onlar çok küçük falan diyince kıyamıyor yengeç burcu ne de olsa çok duygusal merhametli kuzum
Ahh ahhhamile olduğumu öğrendiğimden beri iki yabancı gibi yatıp kalkıyoruz
riskli gebelik olunca yasak bizimde korkudan yanaşmaya kalksada geri vites yapıyor garibim bende aynı şekilde adamı kudurtmamak adına uzak durmaya çalışıyorum sarılıp öpüşüp koklaşıp duruyoruz
gün sayıyor ama doğurunca da lohusalığı var bunun şuan onu hesap etmiyor
![]()
Masallah tosuna yaa çok tombik olmuşYeni doktora gittim maşallah diyeyim içim ısındı yani. Sohbet ettik detaylı inceledi bilgilendirdi.. Şükürler olsun her şey yolunda 10 kg almışım sadece porsiyonları küçült dedi1250 gr olmuş 38 cm de boyu dedi galiba.. Şimdi 1 ay sonra gideceğim 32 hafta olacak inşallah çalışabilir raporu alabilirsem devam.
Çok haklısın canım Allah’ın izniyle sağlıkla gelsinler inşallahBen hep sey düsünüyorum hani Allah korusun erken gelirse suanki yasama sansi nekaadar diye. Cok sükür büyüdüler ve suan bile dogsa yasama sanslari cok yüksek ayrica teknoloji ilerledi ciger gelistirici igneler falan varya o yüzden icimde korku kalmiyor. insallah zamaninda ve saglikla kucagimiza aliriz. Mucizelerimiz cok güclü sende umutsuz olma Allahin izniyle zamaninda saglikla dogacaklar![]()
Evet normal zamanında doğarsa kapanır da ablası gibi erken doğarsa diye endişeleniyorum açıkçası bir de ben öğrencilerimi azıcık fazla seviyorum galiba kıyamıyorum sanki sağlığım el verirse şartlar uygun olursa devam ederim diye düşünüyorumCanım bence çalışabilir izni olmadan da doğum izniyle dönem kapanır senin
Bende 24. Haftalardayım ileriyi göremiyorum 25 nisan görünüyor ınsallah guzel zamanda dogum yaparız birlikte çok yakın dogum tarihlerimizBende riskliyim üzülme normalde nisan 18 doğum zamanı ama ben Mart başını görürsem şanslıyım demektir ilk zamanlar bugünleri göreceğimi bile düşünmüyordum ama şimdi 26. Haftaya geldik her geçen gün bebeğimin yaşama şansı artıyor inşallah her şey yolunda gidecek
Canım beni süt ve süt ürünleri konusunda çok net uyardı, öncesinde benim beslenme düzenimin yarısını peynir, yoğurt, ayran, kefir oluşturuyordu, onları tüketemiyorum diye hızlı kilo aldım hamilelik döneminde ama çok dikkat ediyorum. Şarküteri ürünlerinin de sıkıntılı olduğunu biliyorsundur zaten, işlenmiş hiç bir ürün yemeyeceksin dedi. Kırmızı et yerine beyaz et, balık tercih et, kırmızı et yerken yanında boş yeşillik tüket dedi. Sonrasında hem yerim hem atağa katlanırımBeslenmeyle alakalı bir şey söylememişti aslında ama 6 haftada bu ikinci atağım ne tetikledi bilmiyorum ama romatoloğa gideceğim haftaya soracağım bakalımkendim için dert değil ama ataklar erken doğuma sebep olur diye korkuyorum inşallah olmaz bir daha
Teşekkürler canım güzel duaların için
![]()
Altına imzamı atıyorum kesinlikle adamlar kotunkotu fimlini bile çekmiş tövbe estafurullah adam diyor yokYaaa sorma kendimi kızgınlık dönemindeki dişi kedi gibi hissettim geçen gün.. Dedim eşime hayırdır ya ters giden birşeymi var normalde azcık ara versek asker arkadaşım derdi bana şimdi kendisi yanaşmıyor. Dediki korkuyorum bir şey olcak diye :)) netten ona yazılar attım bak olmuyo diye ama yok yani rahat edemiyor.. Bende kendimi yedim acaba tipimi mi beğenmiyor adama o duyguyu bu görüntüyle nasıl vereyim diye.
Aynen bacım hahaha bu adamların ortası yokmuuuu biri çok biri hicSevgisizzzz sevgiden yoksunn bacim bizim adamlar. Benimki ilk hamileligimde öyleydi uzak duruyordu ama bunda pek bi rahat elinden gelse hergün ister calismadigi icin bunalima girdi galiba ama bizimkide ne sarilma ne ne güzel bir kelime yok. Ogluna sarilir öper ona iltifatlar eder bana birsey kalmiyo![]()
SaGol canim yok valla dediki suyunu yine bol iç onla alakası yok ama erken dogabilirMasallahSuyun cok olmasi neyden kaynaklaniyormus canim? Az olmasi kötü ama cok olmasinda bir sorun varmiymis?
Sağol kuzum yok şekerim ama dedi erken dogabilirMaşallah prensesesuyun niye fazla çıkıyomış bisey dedi mi doktor sende şeker yoktu bildiğim kadarıyla
Süt ürünleri benim de bütün yediğim sanırım peynir olmadan asla modundayım ama dikkat edeceğim mutlakaCanım beni süt ve süt ürünleri konusunda çok net uyardı, öncesinde benim beslenme düzenimin yarısını peynir, yoğurt, ayran, kefir oluşturuyordu, onları tüketemiyorum diye hızlı kilo aldım hamilelik döneminde ama çok dikkat ediyorum. Şarküteri ürünlerinin de sıkıntılı olduğunu biliyorsundur zaten, işlenmiş hiç bir ürün yemeyeceksin dedi. Kırmızı et yerine beyaz et, balık tercih et, kırmızı et yerken yanında boş yeşillik tüket dedi. Sonrasında hem yerim hem atağa katlanırımama hamilelik döneminde dikkat etmeye çalışıyorum. Tavsiye ederim canım işe yarıyor gerçekten, ben biraz rahatladım.
Ben de kilosunu merak ediyorum salı günü randevum en son randevumuzda karın bölgesi küçük kaldığından 710 gr olabilmişti yavrum inşallah bu sefer toparlamıştır kiloya ulaştığını görürüz biz deMasallah tosuna yaa çok tombik olmuşbenmde haftaya kontrol çok merak ediyorum ne kadar olduğunu
kilo problemi bndede var aldım bi 10luk sanırım toplam
![]()
Canım ben de prego impala alayım diyordum ama herkes puseti çok küçük bebek içinde iki büklüm oluyor diye yazdığından vazgeçtim. Bebek arabası konusunda benim de hiçbir fikrim yok kullandığı aldığı üründen memnun olanlar varsa fikirlere açığımKızlar bebek arabası ne aldınız yada ne almayı düşünüyosunuz?Ben kraft lima yı beğenmiştim katlandığında küçücük kalıyor bagaja da sığması açısından çok iyi ama fiyatı sürekli artıyor.Çocuğun max. 2-3 sene kullanacağı birşeye de okadar paralar vermek istemem.İkinci elde de çok temizlerini neredeyse hiç kullanılmamışlarını buldum ama alınırmı bilemedim.Birde bugaboo lar var biliyorsunuzdur normalde 10000 lira fln travel setleri ama onun da acayip bir 2. el piyasası var.2000-2500 liralara bugaboolar var.Çok kararsız kaldım 2. el alma konusunda
Kraft lima katlandığında okadar küçülüyor ki neredeyse as omzuna çanta gibi taşı.Hatchbag arabası olanlar için çok çok ideal.Diğer arabalar okadar büyük ki tekerlekleri vs. ben birkaçını denedim bagaja koydum tüm bagajı kapladı, tatile fln gitmek istesen mümkün değil yanına bavul veya başka eşya koyamazsın.Açıkcası bebek arabasını da sadece evin yakınında dolaştırmak için istemem, arabaya atıp istediğim yere götürmem lazım.Canım ben de prego impala alayım diyordum ama herkes puseti çok küçük bebek içinde iki büklüm oluyor diye yazdığından vazgeçtim. Bebek arabası konusunda benim de hiçbir fikrim yok kullandığı aldığı üründen memnun olanlar varsa fikirlere açığım![]()
Aretin kocişlere garezi var sanırımCanım bana da yok dedi, diğer doktor hiç engel yok rahat olun dediBen yine de cesaret edemedim o yok diyince ama bence çok garantici olduğu için izin vermiyor
Sizin ne gibi riskleriniz varBende 24. Haftalardayım ileriyi göremiyorum 25 nisan görünüyor ınsallah guzel zamanda dogum yaparız birlikte çok yakın dogum tarihlerimiz![]()
Maşallah canım seninki kız mıydı?25+5 günlük tam 33 cm 840 gram dedi ayakları midemde başı aşağıda
Suyum yine fazla cikti
Çok mantıklı bence de canım ben de kayınvalidemlere falan da gittiğimde kullanmak isterim bütün bagajı araba kaplayacaksa yolculuk yapılmaz zatenKraft lima katlandığında okadar küçülüyor ki neredeyse as omzuna çanta gibi taşı.Hatchbag arabası olanlar için çok çok ideal.Diğer arabalar okadar büyük ki tekerlekleri vs. ben birkaçını denedim bagaja koydum tüm bagajı kapladı, tatile fln gitmek istesen mümkün değil yanına bavul veya başka eşya koyamazsın.Açıkcası bebek arabasını da sadece evin yakınında dolaştırmak için istemem, arabaya atıp istediğim yere götürmem lazım.
Aynen canim kiz 2.kizim nasipseMaşallah canım seninki kız mıydı?
Nerden yaptın kuzum? Ben de bir şeyler almak istiyorum da ne alacağım nerden alacağım ekrana bön bön bakıyorum almadan çıkıyorum sitelerden :) neden böyle elim gitmiyor hiç alışverişe anlamadım.. Aybaşı gelsin,kartın ekstresi kesilsin, aman daha var diye diye son dakka kalakalıcam...Teyzoslari 2 aylık alışveriş yaptım hdjd