• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Tansiyon problemim çıktı kızlar ya off fenalastim evde baya kötü oldum hastaneye geldik 15_10 çıktı kan değerleri flan saçma sapan :KK61:nstye bağladılar bakıyorlar smdide :KK61:
ay insallah gecicidir canim cok gecmis olsun bizide haberdar et mutlaka:(

Kurban onurum üzülme benimde 13e 8 cikti bugün doktor bisey demedi insallah düşecektir ne yedin ne içtin bisi mi cikartti
Yok kuzum bisey yemedim yatıyodum baya birden fenalastim yattığım yerde biraz kendime gelince gittim hastaneye o zman 15 10 çıktı evde kimbilir kaç olmustu :KK61: nabızda 128 çıktı üstüne kan şekeri 72 cikti :KK61:şimdi iyiyim çok şükür eve geldim bebeğin kalp atışlarında iyiydi ama yarın çağırdı polikliniğe gidicem sabah bu aralar yükseldiğini hissediyodum ama bu derece beklemiyodum çok kötü oldum karnım sertleşti sırtıma ağrı girdi flan çok korktum:KK61:

Günaydın güzel anneler ❤️
Fmfli anneler size bir sorum olacak kolşisini atak sırasında arttırıyor musunuz. Ben normalde 3 tane içiyorum ama daha fazla içebilir miyim bilemedim. şu an çok şiddetli bir atak geçiriyorum. Acilde serumlar falan filan 3 gün çekeceğiz bu durumu belli oldu 😔 Allahtan yavrum iyi dün gece ilk nst deneyimimi de yaşamış oldum. Karnımda kramplar olunca riske atmak istemediler ama bebekle ilgili bir sıkıntı yok çok şükür 🙏🏻
Canım simdi gordum cok uzuldum ben 3 taneden fazla almadim hic.
Of ya cok uzuldum umarim biran once agrilarin gecer.
Nasilsin simdi?

Yok kuzum bisey yemedim yatıyodum baya birden fenalastim yattığım yerde biraz kendime gelince gittim hastaneye o zman 15 10 çıktı evde kimbilir kaç olmustu :KK61: nabızda 128 çıktı üstüne kan şekeri 72 cikti :KK61:şimdi iyiyim çok şükür eve geldim bebeğin kalp atışlarında iyiydi ama yarın çağırdı polikliniğe gidicem sabah bu aralar yükseldiğini hissediyodum ama bu derece beklemiyodum çok kötü oldum karnım sertleşti sırtıma ağrı girdi flan çok korktum:KK61:
Doktor ne dedi dustumu ALLAH allah gizli kan şekerimi var acaba Allah korusun izne ayrildinmi sen yat dinlen kendini sürekli takip et

Bisey diyeceğim çok özür dileyerek sizinde eşleriniz sizden kaçıyor mu

Ben bana sarill dedigimde bebeğe dokunuyor

Cinsellik ben normalde hiç önemsemem hatta kaçarım şimdi haftada 1 Normal olması gereken galiba ee libidoda artti adam ayda 1 belki o_Oo_Oo_O
Benim esimde aksine daha istekli ben seni hic balik etli gormemistim diyor 🙄
Hosuna gitti adamin kilo almam 61 kilo oldum bende 53 kiloydum.
Ben senden asla uzak kalamiyorum deyip duruyor surekli onumde arkamda hep takipte pesimde dolanip duruyor.

Kızlar benim bebiş 24+3 günlük ilken 700 gr 33 cm demişti doktor sizce nasıl? Kızım çok zayıf doğdu hemen toparladı şükür de bu oğluşun durumu nasıl gidiyor merak ettim sizinkiler bu haftalarda kaçtı?

Doktor ne dedi dustumu ALLAH allah gizli kan şekerimi var acaba Allah korusun izne ayrildinmi sen yat dinlen kendini sürekli takip et
Ben daimi izindeyim zaten kuzum çalışmıyorum şuan :KK51: yarın sabah gidicem bakalm doktor tenezzül edip uğramadı yanımıza telefonla bağlandı yarın çağırdı:KK51:

Öğretmen hamiş arkadaşlarım size bir sorum olacak. İkinci dönem için ben doğum iznine ayrılacağım tam 14 şubatta 32. Haftam doluyor 15 şubatta okullar açılıyor ya cuma günü falan alsam raporu o birkaç günü sorun etmezler değil mi🤔 bir de özel hastanelerden alınan rapor geçerli oluyor mu yoksa illa devlet hastanesi mi olmalı 😬
Ben onceki gebeligimde de ozele gittim simdi de ozele gidiyorum fark etmiyor sonucta ordaki doktor rapor verme hakki var butun arkadaslarimda ozele gitti.

Gecmis olsn cnm dikkat et

Benim esimde aksine daha istekli ben seni hic balik etli gormemistim diyor 🙄
Hosuna gitti adamin kilo almam 61 kilo oldum bende 53 kiloydum.
Ben senden asla uzak kalamiyorum deyip duruyor surekli onumde arkamda hep takipte pesimde dolanip duruyor.
Waww enişteeee 😅😅 ozaman sen hep böyle kal:KK33::KK30::KK8::KK8::KK8:
Kızlar benim bebiş 24+3 günlük ilken 700 gr 33 cm demişti doktor sizce nasıl? Kızım çok zayıf doğdu hemen toparladı şükür de bu oğluşun durumu nasıl gidiyor merak ettim sizinkiler bu haftalarda kaçtı?
Mükemmel maasallahh 🧿🧿🧿 bak bizimki 1 hafta öndeyken 33 cm ve 880 grm ki erkekler inan bana daha uzun olur

Canım simdi gordum cok uzuldum ben 3 taneden fazla almadim hic.
Of ya cok uzuldum umarim biran once agrilarin gecer.
Nasilsin simdi?
Dün baya şiddetliydi ağrılarım kramplar ama bugün daha hafif parol içiyorum yine mecburen ama yarın tamamen hafifler diye umut ediyorum 🥺 dün 4 tane aldım ama doktora danışmadan da dozu yükseltmek istemedim randevu alıp gideceğim danışacağım bakalım 😔 teşekkürler canım ilgin için ❤️

Dün baya şiddetliydi ağrılarım kramplar ama bugün daha hafif parol içiyorum yine mecburen ama yarın tamamen hafifler diye umut ediyorum 🥺 dün 4 tane aldım ama doktora danışmadan da dozu yükseltmek istemedim randevu alıp gideceğim danışacağım bakalım 😔 teşekkürler canım ilgin için ❤️
Ya o agriyi o kadar iyi biliyorum ki😔
Ic bir sey olmaz paroldan bana da doktor diger hamileligimde ic bir sey olmaz demisti.
Bu hamileligimde atak gecirmedim henuz.
Rica ederim cok gecmis olsun🥰

Ya o agriyi o kadar iyi biliyorum ki😔
Ic bir sey olmaz paroldan bana da doktor diger hamileligimde ic bir sey olmaz demisti.
Bu hamileligimde atak gecirmedim henuz.
Rica ederim cok gecmis olsun🥰
İnşallah ataksız tamamlarız hamileliğimizin kalan kısmını ☺️ Valla yaşamayan anlayamaz gerçekten burda beni anlayan birilerini bulmak insana kendini iyi hissettiriyor 😍

Back
X