2021 Nisan Anneleri

Glukoz içtim bekliyorum şeker yüklediler bana bebekte skinti gormedi şükür tansiyonda 1 hafta ölç dedi ona gire takip edecekmisler tosun 963 gr çıktı maşallah açlıktan fenalık geçirmem inşallah
Ne güzel maşallah canım şekerin de çıkmaz inşallah iyi olmanıza sevindim

Ya kızlar diyet yapmak cok kotu bisey hamilesin ve korkuyosun bisey yemeye şekerden dolayi
Kesinlikle katılıyorum, dün 2 market gezdik yürüyüş yaparken adaletsizlik bu diyorum eşime hamileyken böyle olması, ama şakası yok işte cokta zarar veriyor bebeğe yüksek seker. Eşimde bisey alamıyor diye özür diliyor kıyamam sonra dedim senlik bir durum yok yani üzülme

Ya kızlar diyet yapmak cok kotu bisey hamilesin ve korkuyosun bisey yemeye şekerden dolayi
aynen öyle canim ben ilk hamileligimdede bundada sekerle savasiyorum. Allahtan tatliyla aram yok. Esim bu diyettir, seker yüzünden minnacik cocuklarimiz oluyor beslenemiyorlar diyor neyseki az kaldi buda gececek. Saglikla gelsinler

aynen öyle canim ben ilk hamileligimdede bundada sekerle savasiyorum. Allahtan tatliyla aram yok. Esim bu diyettir, seker yüzünden minnacik cocuklarimiz oluyor beslenemiyorlar diyor neyseki az kaldi buda gececek. Saglikla gelsinler
Ya valla aynen ama kendime balla tatli yaptim bitter cikolatali falan dayanamiyorum dunde esim pasta almis dogum gunum icin 2 catal birak dedim biraz aldim ustunden sonra pisman oldum biraktim diyetle bebekte kucuk olur gercekten napicaz bilmiyorum sabahta erken kalkiyorun kahvaltimi yapiyorum 9 da sonra uyuyorum 12 de kalkiyorum ogle yemegi yiyorum diyetisyenin dedigi saatlerde

Sendemi kacamak yapmiyomusunuz ya mesela ben diyetisyenin yazdigi gramla peynir ekmek 5 zeytin sebze ceviz yiyorum 1.saat 145 cikti anlamadim

Benim burnum hala kanıyor damla damla ve tansiyonum ciktimi dustumu deprem oluyor gibi hissettim ve sonra burnum kanadi
Yakinlarda varsa bi tansiyonuna bak canim belki cikti kanadi sonra birden dustu

Benim ilk hamileliğimde yüksek tansiyon ve şeker vardı çok sıkı diyet yapmıştım çok zor kesinlikle hiç kimse hamileliğini böyle geçirmemeli Bebek küçük doğuyor ama diyetinize uyarsanız çok sağlıklı oluyorlar çünkü aslında sağlıklı besleniyorsunuz öyle düşünün 2. Hamileliğim ve beterin beteri var emin olun bunda tansiyonum yok şeker için de pazartesi tahlil vereceğim bakalım bu protein kaçağı yüzünden düşük protein diyeti çok ama çok zor şeker hiç bir şeymiş inanın keşke yine şeker diyeti olsaydı yoğurdumu sütü rahatça yerdim et tüketirdim kuruyemiş vs şimdi bunlar yok sağlıklı beslenemiyorum kaşlarımın eridiğini hissediyorum ama dayanmak zorundayım bebeğim bu kadar eksikle nasıl doğacak bilmiyorum sadece dua ediyorum

Nst kaçıncı haftada çekilir kızlar ? Doktor 29+2 haftalıkken 20 gün sonra tekrar gel dedi. Nst için çağırmış olabilir mi?

Dogar canim o alacagini aliyodur senin depolarindan gercekten sukrediyorum bebek saglikli en azindan diye napalim boyle olmasi gerekiyomus insallah seninde bebisin cok guzel bi kiloyla dogacak rahat ol dua edelim bol bol

Ben bunun için nereye gideyim canim artik bayağı oldu normal degil
Dahiliye bakar buna canim tansiyonla alakaliya eger tabi ama gitmeden bence tansiyon takibi yap oyle git ona gore degerlendirir en azindan bide gebelikle burun kuruluguda oluyo belki ondan dolayi kaniyodur

Nst kaçıncı haftada çekilir kızlar ? Doktor 29+2 haftalıkken 20 gün sonra tekrar gel dedi. Nst için çağırmış olabilir mi?
32 den sonra diye biliyorum artik takipler sıklasir doguma yakin ondan oyle demistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…