- 14 Mayıs 2020
- 2.121
- 4.148
- 83
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kuzum tam tersi gayet iyiydim arkadaşım bendeydi sohbet flan ediyoduk birden yamuldumKuzum çok geçmiş olsun iyisindir inşallah ani birşeye üzülüp stres yapmadın değil mi
Ne güzel maşallah canım şekerin de çıkmaz inşallah iyi olmanıza sevindimGlukoz içtim bekliyorum şeker yüklediler banabebekte skinti gormedi şükür tansiyonda 1 hafta ölç dedi ona gire takip edecekmisler tosun 963 gr çıktı maşallah
açlıktan fenalık geçirmem inşallah
Günaydin güzel haberler alirsin insallah cani.Günaydın kızlar geldim hastaneye bakalm ne yapacaklar ne diyecekler çok gerginim inşallah güzel haberler alirim![]()
canim demek istedimGünaydın kızlar geldim hastaneye bakalm ne yapacaklar ne diyecekler çok gerginim inşallah güzel haberler alirim![]()
Kesinlikle katılıyorum, dün 2 market gezdik yürüyüş yaparken adaletsizlik bu diyorum eşime hamileyken böyle olması, ama şakası yok işte cokta zarar veriyor bebeğe yüksek seker. Eşimde bisey alamıyor diye özür diliyor kıyamam sonra dedim senlik bir durum yok yani üzülmeYa kızlar diyet yapmak cok kotu bisey hamilesin ve korkuyosun bisey yemeye şekerden dolayi![]()
aynen öyle canim ben ilk hamileligimdede bundada sekerle savasiyorum. Allahtan tatliyla aram yok. Esim bu diyettir, seker yüzünden minnacik cocuklarimiz oluyor beslenemiyorlar diyorYa kızlar diyet yapmak cok kotu bisey hamilesin ve korkuyosun bisey yemeye şekerden dolayi![]()
Ya valla aynen ama kendime balla tatli yaptim bitter cikolatali falan dayanamiyorum dunde esim pasta almis dogum gunum icin 2 catal birak dedim biraz aldim ustunden sonra pisman oldum biraktim diyetle bebekte kucuk olur gercekten napicaz bilmiyorum sabahta erken kalkiyorun kahvaltimi yapiyorum 9 da sonra uyuyorum 12 de kalkiyorum ogle yemegi yiyorum diyetisyenin dedigi saatlerdeaynen öyle canim ben ilk hamileligimdede bundada sekerle savasiyorum. Allahtan tatliyla aram yok. Esim bu diyettir, seker yüzünden minnacik cocuklarimiz oluyor beslenemiyorlar diyorneyseki az kaldi buda gececek. Saglikla gelsinler
![]()
SendemiKesinlikle katılıyorum, dün 2 market gezdik yürüyüş yaparken adaletsizlik bu diyorum eşime hamileyken böyle olması, ama şakası yok işte cokta zarar veriyor bebeğe yüksek seker. Eşimde bisey alamıyor diye özür diliyor kıyamam sonra dedim senlik bir durum yok yani üzülme![]()
Yakinlarda varsa bi tansiyonuna bak canim belki cikti kanadi sonra birden dustuBenim burnum hala kanıyor damla damla ve tansiyonum ciktimi dustumu deprem oluyor gibi hissettim ve sonra burnum kanadi
Ben bunun için nereye gideyim canim artik bayağı oldu normal degilYakinlarda varsa bi tansiyonuna bak canim belki cikti kanadi sonra birden dustu
Benim ilk hamileliğimde yüksek tansiyon ve şeker vardı çok sıkı diyet yapmıştım çok zor kesinlikle hiç kimse hamileliğini böyle geçirmemeliYa valla aynen ama kendime balla tatli yaptim bitter cikolatali falan dayanamiyorum dunde esim pasta almis dogum gunum icin 2 catal birak dedim biraz aldim ustunden sonra pisman oldum biraktim diyetle bebekte kucuk olur gercekten napicaz bilmiyorum sabahta erken kalkiyorun kahvaltimi yapiyorum 9 da sonra uyuyorum 12 de kalkiyorum ogle yemegi yiyorum diyetisyenin dedigi saatlerde![]()
Evde tansiyon aletin yoksa sağlık ocağına git burun kanaması tansiyon yüksekliğinden olabilir ama hamilelikte kan miktarı da artıyor kan sulanıyor o sebeple de olabilirBen bunun için nereye gideyim canim artik bayağı oldu normal degil
Dogar canim o alacagini aliyodur senin depolarindan gercekten sukrediyorum bebek saglikli en azindan diye napalim boyle olmasi gerekiyomus insallah seninde bebisin cok guzel bi kiloyla dogacak rahat ol dua edelim bol bolBenim ilk hamileliğimde yüksek tansiyon ve şeker vardı çok sıkı diyet yapmıştım çok zor kesinlikle hiç kimse hamileliğini böyle geçirmemeliBebek küçük doğuyor ama diyetinize uyarsanız çok sağlıklı oluyorlar çünkü aslında sağlıklı besleniyorsunuz öyle düşünün
2. Hamileliğim ve beterin beteri var emin olun bunda tansiyonum yok şeker için de pazartesi tahlil vereceğim bakalım bu protein kaçağı yüzünden düşük protein diyeti çok ama çok zor şeker hiç bir şeymiş inanın keşke yine şeker diyeti olsaydı yoğurdumu sütü rahatça yerdim et tüketirdim kuruyemiş vs şimdi bunlar yok sağlıklı beslenemiyorum kaşlarımın eridiğini hissediyorum ama dayanmak zorundayım bebeğim bu kadar eksikle nasıl doğacak bilmiyorum
sadece dua ediyorum
Dahiliye bakar buna canim tansiyonla alakaliya eger tabi ama gitmeden bence tansiyon takibi yap oyle git ona gore degerlendirir en azindan bide gebelikle burun kuruluguda oluyo belki ondan dolayi kaniyodurBen bunun için nereye gideyim canim artik bayağı oldu normal degil
32 den sonra diye biliyorum artik takipler sıklasir doguma yakin ondan oyle demistirNst kaçıncı haftada çekilir kızlar ? Doktor 29+2 haftalıkken 20 gün sonra tekrar gel dedi. Nst için çağırmış olabilir mi?
Sona yaklasıyoz sanırım yavas yavas32 den sonra diye biliyorum artik takipler sıklasir doguma yakin ondan oyle demistir