- 20 Haziran 2020
- 346
- 538
- 33
Oo cok iyi ya bebisler iyi olsunda biz zaten iyiz bogazimizi tutariz artik napalim benimki nasil bakalim 18 inde gidicem insallah iyi olsunda
Aynen öyle aminn ınsallah, güzel haberler getirin bize

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oo cok iyi ya bebisler iyi olsunda biz zaten iyiz bogazimizi tutariz artik napalim benimki nasil bakalim 18 inde gidicem insallah iyi olsunda
Aynen valla yasakya cekici geliyo gercekten bide ilk zamanlar yiyemiyodum oyle mide yanmasi vs izne ciktim dedim pastalar borekler yaparim ama husranİnsana yasak olunca daha çok yiyesi geliyo![]()
Benim ilk hamileligimde burnum isnistasiz hergun kanardi ozellikle banyoda ama tansiyonum hep cok dusuktu 8-4 bu hamileligimde de oyle 7-4 cok dusuyor bayilacakmis gibiyim.Tansiyon aleti bakıyorum netten alcam . Sizlerde var mi bukadar uzun sürmezdi diye düşünüyorum. Kadın doğum sanki başında savıyor dahiliye ye de bi randevu alayim haftaya ayrıntılı tekrar kan vereyimde
Kızlar hepijize ayrı ayrı teşekkür ederim doktor bisey dememistiBenim ilk hamileligimde burnum isnistasiz hergun kanardi ozellikle banyoda ama tansiyonum hep cok dusuktu 8-4 bu hamileligimde de oyle 7-4 cok dusuyor bayilacakmis gibiyim.
Yani benim tansiyondan degildi doktor hamilelikte normal bu burun kanamalari demisti hamilelik bitince gecti.
Bu hamileligimde burnum kanamadi hic.
Ya ama belki tansiyonun vardir.Kızlar hepijize ayrı ayrı teşekkür ederim doktor bisey dememisti
Yasemin galiba dediğin doğru diğer çocuğunda böyle olmamıştı demirimde düşük ya ondan olabjlir
Ondandir canim bizim kadar rahat olamiyolar bosver daha iyi cocugu dusunuyo sonucda. Sen dogumdn sonrasini dusun artikTabikide değildi ilk 3 ay hatta sorun yok ne olduysa çocuk oynamaya başladıktan sonra oldu
Gecede kokuştum çocuğa zarar gelecek diye korkuyorum diyor ikincisi karnin kocaman çocuk oynuyor diyor hassasım diyor bende dedim ben bilmem artık benim başım agriyor![]()
![]()
Düşüklüğü mu yüksekliğini bilemiyorum ama baktırcam canim sgolYa ama belki tansiyonun vardir.
Lutfen baktır ihmal etme.
Benimde demirim suan cok dusuk demirle ilgili degil kan basıncı artıyor hamileyken o yuzden.
Ama senin sanki tansiyon yuksekligi belirtin de var.
Ybenim banyo zaten küçücük bende istemem sigamiyorum ama kendimi çok tuhaf hissediyorum buda benden kaçtıkça çıldırıyorum yoksa bana dese gel yapak asla hayır derimOndandir canim bizim kadar rahat olamiyolar bosver daha iyi cocugu dusunuyo sonucda. Sen dogumdn sonrasini dusun artikbenimkide yaptikdan sonra bin pisman oluyo iki gun kicimdan ayrilmiyo oynuyomu bi sıkinti varmi. Keske yapmasaydik
daha artik gina geldi. Yapsa bi dert yapmasa bi dert bu surecde boyle
![]()
Tugbis bana sormuyorsun demi bacım ben meryem ana aha yine dertlendimKızlar biraz özel olacak ama size sormak istiyorum ne yapacağımı şaşırdım ilişkiden sonra güüüüün boyu bacak aramdan sol baldırımın arkasına kadar şiddetli ağrı kasılma oluyor kesinlikle her ilişkiden sonra aralıksız oluyor ve saatlerce sürüyor üstüne basamıyorum deliricem sebebini düşünmekten zaten 4 ay ilişki yasaktı şu 2 aydır da aralıksız böyle gidiyor![]()
Benim maalesef bu defa idrarda protein de çıktı bıktım bu idrar testlerimin sonuçlarından asla düzelmiyor aslaKuzum sağlık ocağında bi baktirsana hem idrarda baksınlar protein kaçağı olunca sıkıntıymış tansiyonda bende netten bakıyorum alet alicam takip etmek için
Yaaaaaa alemsin sen vallahi bizim oldu da ne oldu ki acı çekiyoruzTugbis bana sormuyorsun demi bacım ben meryem ana aha yine dertlendim![]()
Yok safları siklastirin bisey olmazYaaaaaa alemsin sen vallahi bizim oldu da ne oldu ki acı çekiyoruzartık korkuyoruz kaçıyoruz birbirimizden
![]()
Düşüklüğü mu yüksekliğini bilemiyorum ama baktırcam canim sgol
Ybenim banyo zaten küçücük bende istemem sigamiyorum ama kendimi çok tuhaf hissediyorum buda benden kaçtıkça çıldırıyorum yoksa bana dese gel yapak asla hayır derim
Yapsın dert olacağına öyle dert olur aybak ya ben gidemde yatam
![]()
Neyy neyyyy gecelik mi hayatta giymedim de onu hamileykende giyen varmıdır acabacanim yaaa aksam aksam guldur dun beni. Sen bi git yat bakem. Şoyle fantazi geceligini giyde adamin gonlu acilsin ondan sonra yoku sen cekersin
Ayy bende giyemiyorum ne yalan soylim cok giyerdim ama hamilelikdede bi degisik oluyoNeyy neyyyy gecelik mi hayatta giymedim de onu hamileykende giyen varmıdır acaba![]()
Temizlikle pek ilgilisi olduğunu düşünmüyorum bende ya öyle olsa elbet geçer bitmeyen bir enfeksiyon resmen delirtiyor insanıYok safları siklastirin bisey olmaz
O değilde geçen benim dedim idrar yol enf var hastanede kadın demesinmi.temizligine özen göster ozaman bende dedim.hayirfir neyi gordum kadın şok ki ben titizlikle geberiyorum
Bu idrar yolu enf nasıl bir.illletse geçmiyor bence.buda genetik
Kendimi bildim bileli enfeksiyonum var nasıl geçecek bilmiyorum yine idrarın turuncu ve bir öncekinden az ama yine var .Temizlikle pek ilgilisi olduğunu düşünmüyorum bende ya öyle olsa elbet geçer bitmeyen bir enfeksiyon resmen delirtiyor insanı