• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Kendimi bildim bileli enfeksiyonum var nasıl geçecek bilmiyorum yine idrarın turuncu ve bir öncekinden az ama yine var .

Çamaşır desen hepsini denedim sende bendensin Allahım şifa verin acaba corapsizliktanmk cidden ben çok usutuyorum hi c bakmam kendime
Bende de hep var hiç bitmez demek ki gebelikte olunca daha beter oluyor.

yok kuzum yok için rahat olsun onunla da alakası yok ben aslaaa çorapsız gezemeyenlerdenim şu pofidik çoraplar varya kışlık evimde her türlüsü mevcut koleksiyonum var bağımlısıyım 🤣🤣🤣

Benim maalesef bu defa idrarda protein de çıktı bıktım bu idrar testlerimin sonuçlarından asla düzelmiyor asla
Çok üzüldüm çok geçmiş olsun ben de aynı dertten muzdaribim malum ama senin değer düşük bence 1+ diyor daha detaylı takip edilirsen azalır tansiyon var mı önce onu soruyorlar genelde tansiyon yükselince kaçak oluyor benim ki gibi anormal bir durum yoksa 😅

Bende de hep var hiç bitmez demek ki gebelikte olunca daha beter oluyor.

yok kuzum yok için rahat olsun onunla da alakası yok ben aslaaa çorapsız gezemeyenlerdenim şu pofidik çoraplar varya kışlık evimde her türlüsü mevcut koleksiyonum var bağımlısıyım 🤣🤣🤣
Ozaman neymiş vücut uretiyormus😄
Çok üzüldüm çok geçmiş olsun ben de aynı dertten muzdaribim malum ama senin değer düşük bence 1+ diyor daha detaylı takip edilirsen azalır tansiyon var mı önce onu soruyorlar genelde tansiyon yükselince kaçak oluyor benim ki gibi anormal bir durum yoksa 😅
Bende ondan şüphelendim idrarda negatif cikmis demekki tansiyonum çıkmıyor iniyor Allahım sağ sağlık bu doğuraydık

Okadar kararsız kaldim kiiii

IMG-20210109-WA0006.webp
IMG-20210109-WA0005.webp
IMG-20210109-WA0004.webp
IMG-20210109-WA0003.webp
IMG-20210109-WA0000.webp

Sumu yoksa ayaklimi nisan bebesi tam haziran temmuz yaz bide evde sıcak

Eklentiler

• 6224.webp
    6224.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 55
Canım benim böbreklerinde ciddi 3.evre büyüme vardı tüp takıldı geçmedi tamamen azaldı sadece tansiyon zaten normalde de vardı bende ara ara sürekli çıkmaz oda böbreklerimden kaynaklı bi durum takipte etmiyorum açıkçası sürekli ölçünce daha da yükseliyor sanki ☹️☹️ Kafama takarsam 14 ü görünce 16 yı da görürüm hemen ardından 🤣🤣

Sumu yoksa ayaklimi nisan bebesi tam haziran temmuz yaz bide evde sıcak
Ben 3 aya kadar ayaklı aldım zaten 3 aylık kıyafetleri 2 aylık olana kadar ancak giyiyorlar sanırım bizimkiler hep ayından büyük giyiyor çünkü küçük yapıyorlar sanırım kıyafetleri biraz😊😊 dayanamadım biraz da yaz için 6 aylık aldım inşallah giydirebilirim biraz erken davrandım 6 aylıklar için sanırım 🤣🤣

Canım benim böbreklerinde ciddi 3.evre büyüme vardı tüp takıldı geçmedi tamamen azaldı sadece tansiyon zaten normalde de vardı bende ara ara sürekli çıkmaz oda böbreklerimden kaynaklı bi durum takipte etmiyorum açıkçası sürekli ölçünce daha da yükseliyor sanki ☹️☹️ Kafama takarsam 14 ü görünce 16 yı da görürüm hemen ardından 🤣🤣
Yok yok öyle düşünme sabah akşam ölç yine de şakası yok bu tansiyonun protein kaçağının benim hamilelik öncesi tansiyon ara ara çıkardı ondan korkuyordum ama böbreğim de hiç sorun yoktu bugüne kadar o patlak verdi 🤣 hamilelik bambaşka bir olay vücut acayip tepkiler veriyor anlamıyorum ki 🤦🏻‍♀️Sağlıkla bi doğsalardı da kurtulsaydık herkes karnındayken iyi rahatsın diyor ama bence tam tersi ben dışarı çıkınca rahatım bebem büyütmem hiç zor gelmiyor gözüme

Offffff bu kız kıyafetleri beni benden alıyooorrrr nasıl karar verip seçeceksin ki birini 🤣🤣🤣 birini alsam diğerinde aklım kalır 😁
Bende karar vermedim teyzesi keske secsetdin bitane🤣🤣🤣
Ben 3 aya kadar ayaklı aldım zaten 3 aylık kıyafetleri 2 aylık olana kadar ancak giyiyorlar sanırım bizimkiler hep ayından büyük giyiyor çünkü küçük yapıyorlar sanırım kıyafetleri biraz😊😊 dayanamadım biraz da yaz için 6 aylık aldım inşallah giydirebilirim biraz erken davrandım 6 aylıklar için sanırım 🤣🤣
Ya ben de varya kisligi bile almayı dusundum dur dedim aynen dediğin gibi 0-3u ilk 2 ay giyiyorlar 3-6 4.aya kadar her kıyafetin 2 ay süresi var

Canım hepsi çok güzel ama sanki en sondaki pembe beyaz bana daha çok hitap etti.Ben daha bir iğne bile almadım 12 yıl geçti nasıl alıyorduk onu bile unuttum ben zıbın almasam mi diye düşünüyorum şu çıtçıtlı badiler daha kullanışlı sanki zıbınla takımları hiç kullanmamıştım kızımda da sanırım beşli hastane çıkışı alayım diyorum iki takım 0-3 ay olur değil mi yoksa bu erkek olunca daha mu büyük almalı Kızım minnacıktı hepsi büyük geliyordu 44 cm 2100 gr doğdu buna karar veremiyorum bir türlü bir tane hediye geldi sanki çok küçük 0-3 ay kafam karıştı

Canım hepsi çok güzel ama sanki en sondaki pembe beyaz bana daha çok hitap etti.Ben daha bir iğne bile almadım 12 yıl geçti nasıl alıyorduk onu bile unuttum ben zıbın almasam mi diye düşünüyorum şu çıtçıtlı badiler daha kullanışlı sanki zıbınla takımları hiç kullanmamıştım kızımda da sanırım beşli hastane çıkışı alayım diyorum iki takım 0-3 ay olur değil mi yoksa bu erkek olunca daha mu büyük almalı Kızım minnacıktı hepsi büyük geliyordu 44 cm 2100 gr doğdu buna karar veremiyorum bir türlü bir tane hediye geldi sanki çok küçük 0-3 ay kafam karıştı
Erkek bebekler daha iri oluyor canım benim biri 52 cm biri 54 doğdu ama bu seferki minnacık gözüküyor boyu uzun dedi ama kilo az.diğerleri hep önden giderdi. Ben yeni doğan takım 2 tane alayım diyorum diğerlerini 1 3 yada 3 6 alayım diyorum

Bende şimdi 8 tane zıbın aldim bid3 şu göbek düşmeden giymek üstüne ne alsam bilmiyorum inan akılda erdiremiyorum zihinleri hep sıfır kollu yada askılı aldim cunki üstünede bisi giydircez kat kat olur ozaman. Benim kız 48 49 cm doğdu inam yeni doğan hiç giymedi 0-3 ayla başladı ondan ben badileri biraz 3 biraz 6 ay aldim. Üstünede artik bakcaz ama şu boydan citcitlilar saçma geliyor aslında yeni doğan cocuga pantolon tişört giydiremeyecegimize göre böyle düşününce de mantıklı bende çok kararsizim banada oldu 9 yil
Erkek bebekler daha iri oluyor canım benim biri 52 cm biri 54 doğdu ama bu seferki minnacık gözüküyor boyu uzun dedi ama kilo az.diğerleri hep önden giderdi. Ben yeni doğan takım 2 tane alayım diyorum diğerlerini 1 3 yada 3 6 alayım diyorum
Benimki ortalamada Allah nasip ederse giymez yeni doğan işte üst sıkıntı oy

Bunlar çok kullanışlı boydan ziyade bunu 3 aylıkken felan ayaksizina geçiyoruz

Eklentiler

• Screenshot_20210109-112747_Ebebek.webp
    Screenshot_20210109-112747_Ebebek.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 45
Kapali arkadaslar lohusa pijama takimlarini ne yaptiniz bide atesolcer markasi he bide bebis icin tarak almak istiyorum ama marka secemedim chicco var kokuyo killari dokuluyo diye yorum yazmislar

Yok yok öyle düşünme sabah akşam ölç yine de şakası yok bu tansiyonun protein kaçağının benim hamilelik öncesi tansiyon ara ara çıkardı ondan korkuyordum ama böbreğim de hiç sorun yoktu bugüne kadar o patlak verdi 🤣 hamilelik bambaşka bir olay vücut acayip tepkiler veriyor anlamıyorum ki 🤦🏻‍♀️Sağlıkla bi doğsalardı da kurtulsaydık herkes karnındayken iyi rahatsın diyor ama bence tam tersi ben dışarı çıkınca rahatım bebem büyütmem hiç zor gelmiyor gözüme
Al benden De o kadar bende öyle söylüyorum doğsaydı ben sağlıklı olayım da bebeğe bakayım yeter ki bu bir işkence çünkü benim etrafımdakiler iyi geçirdiği için hamileliği prenseslik sanıyor 🤣🤣🤣 bende öyle sanıyordum açıkçası 🤣🤣🤣

ohaaa ne kadinmis o öyle seyi metalden galiba ayyy bana 2 bile fazla gelir masallah 🤣
Biz biri bulamıyoruz:KK61::confused::KK70::KK70::KK70::KK70:
ilk bastaki beyaz benim hosuma gitti sade ve güzel. ikincisi sanki erkekler icinde olabilir gibi. Digerleride fazla cicekli kirlent gibi sanki. Ay beniim erkek oldugu icin bilmiyom 😄
Erkeklere bence daha kolay ve güzel şeyler var😄

Back
X