- 3 Mayıs 2019
- 833
- 1.327
- 63
Ayva çekirdeğini ben de yapacağım.. Bir ayvanın çekirdeğini yarım çay bardağı suya geceden koyuyorsun sabaha jel bir kıvam alıyor. Onu daha önce bir arkadaşıma da tavsiye etmiştim. İyi geldi.Ben ayva çekirdeğini çok duydum canım bi dene istersen bir araştırdım ki ayva çekirdeği baya mucizevi bir şeymiş.
Ben bu markadan bu renk gecelik aldimRengi çok hoşuma hittide kumaştan hiç anlamam acaba üstüne yapisyormi
Ya hamileliğin başından beri alsam mı almasam mı diye düşünürken 27. Haftaya geldimgünaydın kızlar geçtiğimiz hafta ebebekten hamile yastığı aldım ve allahım keşke daha önce alsaydım dedim. Uyandıktan sonra sırt, bel ağrınız varsa hiç düşünmeden alın. Emzirme yastığı, oturma yastığı olarak da kullanılıyormuş mesela.
Bende sen gibi dusunmekden 26.haftaya geldimYa hamileliğin başından beri alsam mı almasam mı diye düşünürken 27. Haftaya geldimalsam mı acaba iyi diyorsunuz yani
Kuzum kilosu iyi geldi bana bir hafta öndeyim ben senden benim 981 gr çıktı boyu da 34Günaydın hanımlar hastanedeyiz kontrolümüz var kızım iyi kilosu düşük tabi 822 gr 33 cm olmuş haftasına göre 4-5 gün geriden geliyor ama bariz bir gerilik değil dedi doktorumuz içim rahatladı hedefimiz 30. Haftaya ulaşmak kısa kısa hedefler koyarak ilerleyeceğiz kontrollerim sıklaştı artık şimdi şeker yüklemesi yaptık bakalım protein kaçağım ne durumda karaciğer böbrek nasıl çok merak ediyorum dua edin ne olur
Benim genetik degil ama cikti bende diyet yapiyorum dayanicaz malesefBana yine diyetisyen yolları göründü şekerim 171 çıkmışIlk gebeligimde de çıkmıştı şeker 3 ay diyet yaptım 3.5 kilo ile doğuma gitmiştim bu sefer de toplam 3 kilo aldım dikkkat etmeye çalıştım tatlı pek tuketmeyeye çalıştım tam buğday ekmeği yedim 3 aydır ama babam şeker hastası olunca genetik sanırım şeker cıktı yine
Doktorun verdiği programla ac kalınmıyor Allahtan 6 öğünlük bir program vermişti bana o zaman ve 200 çıkmıştı o zaman şuan 171 belki dikkat ermesem yine o kadar yüksek çıkardı tek dikkat etmedigim şey pirinç pilavından kasmadım yedim 3 ay onu da çıkarıcam hayatımdan babam yıllardır pilav yiyemez yediği zaman hastanelik oluyorBenim genetik degil ama cikti bende diyet yapiyorum dayanicaz malesef
Aynen beyaz un pirinc cok yukseltiyo ondan yeme bencede bende listeye uyuyorum arada kacamak oluyo tatliya dayanamiyorum ama yapacak bisey yokDoktorun verdiği programla ac kalınmıyor Allahtan 6 öğünlük bir program vermişti bana o zaman ve 200 çıkmıştı o zaman şuan 171 belki dikkat ermesem yine o kadar yüksek çıkardı tek dikkat etmedigim şey pirinç pilavından kasmadım yedim 3 ay onu da çıkarıcam hayatımdan babam yıllardır pilav yiyemez yediği zaman hastanelik oluyor
Aa tamam canim, hazir evde ayva varken deneyeyim. Cok tesekkurlerBen ayva çekirdeğini çok duydum canım bi dene istersen bir araştırdım ki ayva çekirdeği baya mucizevi bir şeymiş.
Ohh missSlmlar kızlar 15gündür ev tadilatı temizliği içindeyim, bakamadım buralara, şükür bitti evde kırklamadığım yer şey kalmadı poşet poşet gereksiz eşya çıktı dağıttım hep ev nefes aldı çok şükür bende atlatmış oldum artık bebeğime alışverişe başlayabilirim yemin ettim fazla bişi almayacağım, az ama öz alacağım, yalnız şunu farkettim kızlar 15gün önce günlük işlerimi yapıyordum ama aşırı ağrım vardı kemiklerim batıyordu resmen yürürken penguen gibiydim işlere başlayınca yok cam sil kapı sil yer sil derken ana bi baktım tüm ağrılarım özellikle kasık ağrılarım bitti gitti çok rahat hareket ediyorum ve bu ay hiç kilo almadım 8kiloyla 28.hafta bitiyor doktorumda kilo almadan gel demişti iyi oldu, şimdi temiz temiz bekleyebilirim doğumumu, benden tavsiye bol hareket edin açılıyor eklemler şuan çok rahatım enteresan bir şekilde
Yaa Allah yardımcın olsun canım.. Çok zor öyle de .. Ben hiç yaşamadım ama yükleme testinin sonucunu korku ile bekledim bana yemek kıs diyecekler diye ödüm koptu.Şeker çıktı yineilk hamileliğimde de vardı diyetle çözmüştüm ama bu sefer nereden ne kısacağımı bilmiyorum zaten tatlı, hamur işi tüketmiyorum günde 3 dilim kepek ekmek yiyorum meyve bile çeyrek elma 1 dilim portakal 1 dilim kivi bir tane yerli muz tek tatlım günde 1 kare %80 bitter çikolata idi o da magnezyum için zaten süt vs süt ürünleri yok bakliyat yok beyaz kırmızı et yok ben ne yiyeceğim bittim tükendim artık dayanamıyorum vücudumdan nefret ediyorum hep yarı yolda bırakıyor beni gebelik zehirlenmesi moduna bir şekilde uyum sağlamıştım kabullenmiştim ama şimdi köşeye sıkıştım tercih edeceğim hiç bir şey kalmadı
cok güzel haberlerle gel insallaah canim insallah sonuclar iyi cikar bebisinde hizla toparlanip doguma hazirlanir zamaninda gelir. Dualarim sizinleGünaydın hanımlar hastanedeyiz kontrolümüz var kızım iyi kilosu düşük tabi 822 gr 33 cm olmuş haftasına göre 4-5 gün geriden geliyor ama bariz bir gerilik değil dedi doktorumuz içim rahatladı hedefimiz 30. Haftaya ulaşmak kısa kısa hedefler koyarak ilerleyeceğiz kontrollerim sıklaştı artık şimdi şeker yüklemesi yaptık bakalım protein kaçağım ne durumda karaciğer böbrek nasıl çok merak ediyorum dua edin ne olur
Normal hareketler azalacak ve daha güclü vuracaklar. Büyüdükce yerleri daraliyor ve eskisi gibi hareket edemiyorlar. Korma zaten hic hareketsiz degil ama hareketleri aazaldi diyorsun normal.Kızlar bi haftadır bebeğin hareketi ve vurma şiddeti azaldı gibi yani arada sert vuruyor ama çnceden daha çoktu bi de sayısı da azaldı yatınca pek durmuyordu şimdi öyle değil cuma aile hekimliğinde kalp sesini dinledik sorun yok dediler ama hala eskisi gibi değil aranızda bnm gibi olan var mı çok tedirginim doktoruma da bi sorun mu bu die mesaj attım tedirginseniz acilde bi baksınlar demiş sadece normal ya da anormal dememiş iki hafta var diğer kontrole
Benimde aynen sebze agirlikli beslenecegiz az kaldi. Benim 2 hamileligimdede cikinca diyetisyene sordum ve normaldede sekere yakalanma riskim yüksekmisBana yine diyetisyen yolları göründü şekerim 171 çıkmışIlk gebeligimde de çıkmıştı şeker 3 ay diyet yaptım 3.5 kilo ile doğuma gitmiştim bu sefer de toplam 3 kilo aldım dikkkat etmeye çalıştım tatlı pek tuketmeyeye çalıştım tam buğday ekmeği yedim 3 aydır ama babam şeker hastası olunca genetik sanırım şeker cıktı yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?