2021 Nisan Anneleri

Ben dün temizlik yaptim cam sildim süpürge falan kalcam tutuldu et kesti cok kötü oldum. Simdi hem kis hem pandemi cok hareketsiz kaldik

Canim benim moralini bozma diyetisyene git hemen o versin sana liste o daha iyi bilir ne yiyip ne icecegini az kaldi sabredelim benimde seker var gercekten bazen moralim bozuluyo ama yapacagimiz bisey yok bebisler bi sekilde kilo aliyo zaten

Kızlar şeker testi için giderken birşey yememek gerekiyor onu biliyorum ama peki su da mı içmiyoruz.Su içsem sıkıntı olur mu?

Kızlar şeker testi için giderken birşey yememek gerekiyor onu biliyorum ama peki su da mı içmiyoruz.Su içsem sıkıntı olur mu?
Aç gitmek gerekiyomuş ama ben bilmediğim için sabah bişeyler atıştırmıştım

10-12 saatlik açlık gerekiyor canım. Sabah sadece çok için yandıysa birkaç yudum su içebilirsin. Ve akşamında tatlı yememiş ol yoksa yanıltıcı oluyor şekerin var gibi çıkıyor. İlk gebeliğimde bilmiyordum sabah şeker bakılacağını akşamdan çok fazla tatlı yemiştim 3 farklı çeşit tabiki çok yüksek çıkmıştı şekerim. Geçen hafta baktırdım bende açlık toktuk son 2 gün tatlı bile yemedim normal çıktı çok şükür

Ah demi ya valla her attığım poşette yemin ettim almayacağım bişi diye eşimede beni uyar yer var mı alıyorsun de dedim hatta temizlik yaparken anne yanı beşiği alacaktım vazgeçtim ya beşik zaten var anneyanı neymiş hele doğsun büyür gider bi beşik daha çıkmasın başıma dedim vazgeçtim, büyük kızımın kıyafetlerini ayıklarken gereksiz herşeyi attım ne alıp almayacağım netleşti sadece iç zıbın alcam oda idrar kaka kaçakları için onun dışında 5-6takım yeter kurutma makinesi almıştım yıka kurut giydir eşimde diyor iyi oldu bu temizlik herşeyden vazgeçtin bebek arabasındanda vazgeçip o paraya kurutma makinesi almıştım iyiki öyle yapmışım ikinci gebelikte insana baya bir rahatlık çöküyormuş gerçekten

Korkma cnm benimde o haftalar öleydi hareket ettiğimden beridir bebişde hareketlendi sanki yada ben yorgunluktan daha çok hisseder oldum ama takmıyorum kafaya hatta bi ara iki üç gün hareket etmediği oldu ağlıcaktım bi ara hatta aman dedim Allah’a emanet takıntı yapma şimdi daha iyi değişiyor günden güne yani Günde bir kere kıpırdasa şükür

Ben dün temizlik yaptim cam sildim süpürge falan kalcam tutuldu et kesti cok kötü oldum. Simdi hem kis hem pandemi cok hareketsiz kaldik
Sorma ya resmen sokağı unuttum 15günü geçmiştir çıkmadım kendimi çıkarsam kaybolcakmışım gibi hissediyorum karmankarışık kafalar

Kesinlikle benimde aşırı hareketli çocuğum şiddeti eskisi gibi değil uyku saatleri felan normal bebeğe doğru gidiyorlar.... ama yinede ihmal etme takipte kal

Ben de sadece ben mi böyleyim diye düşünüyordum.. İlk çocuk hevesi ile her şeyi al doldur aman en iyisi olsun aman en güzeli olsun .. Şimdi ikincide hiç bir şey almama gerek yok.. Park beşik var kuzenden gelecek anne yanı mobilya beşikte var ki olmasa nolur çocuk koltuk, yatak bulduğu yerde uyuyor.. Kıyafet ben de eleyeceğim kızımınkilerden büyük ihtimal iç zıbın alacağım birkaç parça.. Çıplak kalmayacak yani ..Öyle ya da böyle büyüyüp gidecek yavrucak önemli olan sağlık diyorum.. Kiii ben bile böyle diyorsam ilk çocukta kitap anneliği yaptık bunda alaylı olacağım..

Kilosunun maşallahı var daha ne olacak aramızda bir hafta var 100 gr var aramızda daha ne olsun

Canım hareketini hissediyorsan bir sorun yok diyor doktorlar her zaman aynı şiddette hissetmeyebilirsin ve her çocuğun hareketin aynı olmazmış tabi bide artık 3.trimestere girdik yerleri daralıyor gittikçe

Kesinlikle insan bazen düşünüyor fazla mı rahatım hevessizmiyim yoksa diye suçlama çabasına giriyor klasik anne kafasıyla ama sonra diyorum su akıp yolunu bulmadımı buldu al biri 5yaşına girdi neyden mahrum kaldı beşikte çok mu yattı sanki genelde yanımdaydı dediğin gibi dünyayıda alsan büyüyorlar almasanda sadece tecrübenin rahatlığı bizdeki kasmaya gerek yok o özensizmiyimki ya kafasınada gerek yok az ama öz giysin büyüsün birikmesin kullanılmayan onca ıvır zıvır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…