• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Kızlar ben daha hiç bişey almadım bebek için sadece bakıyorum. Ateş ölçer ve şampuan hariç sıfırım resmen. Şuan panik oldum nedense yetiştiremicem sanırım hiç bişeyi 😔 Kıyafet olarak kaç aylık ne kadar almam gerek bilmiyorum. Az mı alırım çok mu alırım derken hiçbirşey alamadan kaldım 🤦‍♀️ Birde bu katlanır küvetler kullanışlı mı acaba kaç aya kadar kullanılır. Normal olanlardan mı alsam bilemedim.

Kızlar ben daha hiç bişey almadım bebek için sadece bakıyorum. Ateş ölçer ve şampuan hariç sıfırım resmen. Şuan panik oldum nedense yetiştiremicem sanırım hiç bişeyi 😔 Kıyafet olarak kaç aylık ne kadar almam gerek bilmiyorum. Az mı alırım çok mu alırım derken hiçbirşey alamadan kaldım 🤦‍♀️ Birde bu katlanır küvetler kullanışlı mı acaba kaç aya kadar kullanılır. Normal olanlardan mı alsam bilemedim.
Selam ben 32.
Haftaya kadar bir sey almamistim. Olur hallolur her sey panik yok :)

Kızlar lcw den emzirme atleti veya styeni alana varmı nasıl kalitesi bide içlerinde sünger var değil mi yoksa sadece penye kumaş mi.
Ben geçen ay atlrtte südyrnde aldım, çok rahat atlet ve südyenler daraldığı için giymeyede başladım 1 aydır. Atlet çok başarılı dışarıya çıkarken üzerine bişey giyip çıkıyorum, Ayrı sütyen giymeye gerek yok. Yıkandıpındada süngeri toparlanmıylr. Sütyende yıkanın a süngeri düzeltmek lazım ama Kumaşı dokusu çok iyi. Atlet 44tl idi düşmedi hiç. Sütyen 30tlye düşüyor.

Ben beşiği ve dolabını aldım bide şifonyer alcam.halısı ve hastane çıkışını da aldım.Onun dışında ucuz buldukça beğendikce zıbın-tulum alıyorum 3 ay , 6 ay sweatshirt-tayt alıyorum.Lcw de çok güzel bebek kıyafetleri var.Ben e-bebekten bebek bakım seti aldım baby plus ın çantalı içinde tırnak makası tarak burun aspiratörü vs. şeyler var.Küveti de amazondan babyjem in normal katlanmayan banyo setini aldım 84 liraydı ama katlanan da alınabilir biraz büyük yer kaplıyor çünkü.Wheeppo diye bi site var çok güzel müslinler var ve baya ucuz ordan bikaç müslin aldım,english home dan nevresim aldım bitane , sevi bebe den reflü yatağı aldım, trendyoldan land diye bir markanın anne-bebek bakım çantasını aldım, o çanta baya kaliteli çıktı onu tavsiye ederim.Bebek arabası kraft-lima aldım e-bebekte baya indirime girmişti.Bide bikaç emzik, biberon seti ve göğüs pompası aldım mamajoo nun indirimde bulmuştum ben çalışacağım için ne olur ne olmaz diye.Şimdilik aklıma gelenler bunlar:)

Biberon emzik cogunluk avent diyo nuk ta iyi diyolar daha uygun ama bilemedim siz ne yaptiniz ne aldiniz

Ben de tam anlamıyla aynı durumdayım😊bir de bakıyorum bakıyorum ama kafamda her şey dağınık ne alacağımı bile bilmiyorum tam. Kendime alacaklarım için kilomu kestiremiyorum, bizim ev biraz küçük. Beşik, araba, küvet beğeneyim son anda alayım diyorum ama beğendiğim falan yok, kıyafet hiç almadım daha ☺️ben de bir de hep kaybetme korkusu vardı hey şey yolunda gitsin aman bir sorun çıkmasın da alınır diyordum, bu gidişle bebeği kucağıma verecekler al her şey yolunda gitti diye ama ben öyle kalakalıcam hazırlıksız 😂

Günaydın kızlar dün oluşumun odası geldi nasıl heyecan yaptım anlatamam :KK68: kurmak için boyanmasini bekliyorum tabii kutulu kutulu bekliyo öyle onlar bana bakıyo ben onlara :KK23:boyada özel bi olay var mı çocuk odası için silikonlu boya silinen boya antibakteriyel vs gbi yoksa beğendiğim rengi mi alayım direk

Daha bir çorap bile almadım.Şimdilik buradan önerilen ürünleri not alıyorum onun dışında ne alınır hiç fikrim yok 😂32.hafta bir gelsin inşallah

Günaydın kızlar dün oluşumun odası geldi nasıl heyecan yaptım anlatamam :KK68: kurmak için boyanmasini bekliyorum tabii kutulu kutulu bekliyo öyle onlar bana bakıyo ben onlara :KK23:boyada özel bi olay var mı çocuk odası için silikonlu boya silinen boya antibakteriyel vs gbi yoksa beğendiğim rengi mi alayım direk
Güle güle kullansin insallah. Ben normal boya yapmistim canim ama silinebilen varsa iyi olur cünkü sonrasinda oglum büyüdükce her yeri cizdi ve zor cikardim. Kalem gecmesin yeterki eline her yer batiyo 🤭

Güle güle kullansin insallah. Ben normal boya yapmistim canim ama silinebilen varsa iyi olur cünkü sonrasinda oglum büyüdükce her yeri cizdi ve zor cikardim. Kalem gecmesin yeterki eline her yer batiyo 🤭
Tamam kuzum ona dikkat edicem :KK68: sende bebisini gorcekmissin inşallah güzel haberlerle güzel pozlarla gel:KK68:yarında benm kontrolüm var bakalm

Ben de tam anlamıyla aynı durumdayım😊bir de bakıyorum bakıyorum ama kafamda her şey dağınık ne alacağımı bile bilmiyorum tam. Kendime alacaklarım için kilomu kestiremiyorum, bizim ev biraz küçük. Beşik, araba, küvet beğeneyim son anda alayım diyorum ama beğendiğim falan yok, kıyafet hiç almadım daha ☺️ben de bir de hep kaybetme korkusu vardı hey şey yolunda gitsin aman bir sorun çıkmasın da alınır diyordum, bu gidişle bebeği kucağıma verecekler al her şey yolunda gitti diye ama ben öyle kalakalıcam hazırlıksız 😂
Tatlım aynı korku bende de var maalesef sanırım zor elde ettiğimiz bir hamilelik olduğu için kucağıma alana kadar inanamayacak gibiyim🤣🤣

Benimde en büyük korkumdu sonradan çok üzülmek. Allah korusun bebişlerimizi. Artık korkmayalım kocaman oldular. Dün Bi haberde 25 haftalık doğmuş şimdi kocaman olmuş bebek🙏güzel şeyler oluyor. Yavaştan başladım hazırlıklara.

Arkadaşlar merhaba, 1 ay önce doğum yapan bir arkadaşımla konuştum bikaç tavsiyede bulundu🥰
Diyorki hastane için yanına en az 3 tane yeni doğan set al dedi, çok çabuk kirleniyor yanıma bebeği getirene kadar 2 kere değiştirmişler kıyafetlerini dedi. Göğsü emzirmeye çalışırken çok ağrımı aşağıdaki kremi önerdi, doğal olduğu için silmeye gerek kalmıyor çok rahatlattı beni, hatta emziremşcem diye ağladım bu krem sayesinde rahatım dedi. Bu arada bebek hergün yıkanıyormuş ben 3 4 günde 1 sanıyordum🙈 yıkamak bebeği büyütür müş iyi gelirmiş. Başka bir arkadaşım banyo için mustela önerdi ondan alıcam. Pahalı ama ilk seferde 1 şişe ondan bitiricem. Islak mendile Uni baby yeni doğan iyi diyorlar. Sleepy yeni doğan bezi birçok bebe rahatça kullanmış. Başlarda biberon Emzik vermeyin memeyi reddeder diyorlardı o yüzden çok biberon Emzik almadım. Event 2li 100tlye Kasım ayında denk gelmişti, birde 2li Emzik event e bebekte 45tl idi onları aldım bende. Bim A101e bazen bebek kıyafetleri geliyor 5 10 lira %100 pamuklu denk geldikçe aldım bende. Birde çanta hediye geldi çok beğendim onuda paylaşıyorum. Aralık ayında 84tl idi, Malesef herşeyi fiyatı artıyor.
Benim ilk bebeğim, tecrübesiz tabi, elimden geldiğince araştırıp yorumları okuyorum. Deneyimli annelerimiz de tavsiyelerde bulunursa ne güzel olur. 🙏Hepimize bolll sağlıklı günler.. ❤️
Foto gönderemedim
Krem Lanolin Nipple CREAM mor
Çanta my Valice mv8596 🥰

Back
X