• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Tatlım aynı korku bende de var maalesef sanırım zor elde ettiğimiz bir hamilelik olduğu için kucağıma alana kadar inanamayacak gibiyim🤣🤣
Evet ya😂önceki hamilelğimde, eşim haberi aldığı gün üzerinde anne bebek olan bir kolye almıştı, bir tek o vardı ona bakıp bakıp ağlıyordum🙊 o yüzden epey bir bekledim😁Allah korusun hepimizin bebeklerini inşallah 🙏

Benimde en büyük korkumdu sonradan çok üzülmek. Allah korusun bebişlerimizi. Artık korkmayalım kocaman oldular. Dün Bi haberde 25 haftalık doğmuş şimdi kocaman olmuş bebek🙏güzel şeyler oluyor. Yavaştan başladım hazırlıklara.
Evet ya çok şükür riskli dönemleri geçtik sonunda. Happy mom uygulamasında da bebeğiniz yaşam sınırına ulaştı diyor, İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız 🙏benim arkadaşımın 23.haftada plesantası yerinden çıktı, çocuğu o şekilde neredeyse susuz halde 1,5 ay daha tuttular anne karnında, çok çekti ama maşallah çok sağlıklı bir kızı var şu anda.

Evet ya😂önceki hamilelğimde, eşim haberi aldığı gün üzerinde anne bebek olan bir kolye almıştı, bir tek o vardı ona bakıp bakıp ağlıyordum🙊 o yüzden epey bir bekledim😁Allah korusun hepimizin bebeklerini inşallah 🙏
Amin canım inşallah iyi şeyler düşünelim iyi şeyler gelip bizi bulsun

2. Hamilelik bire göre zor derlerdi cidden öyleymil, Allaha şükür bir hastalık birşey yok ama bu gebeliğimin ilkiyle alakası yok, ilk gebeliğimde son güne kadar fosur fosur uyurdum, bunda uyuyana kadar akla karayı seçiyorum, dün gece 2 de uyandım 5de öbür kızımın yanına gidince anca dalmışım, sağa dönsem olmuyo tekmeliyo sola dönsem tekmeliyo sırt üstü hiç yatamadım sanki ciğerlerimin üstüne biri oturmuş nefes alamıyorum, çok kötüydü bu gebelik bitene kadar yandım herhalde

Ben beşiği ve dolabını aldım bide şifonyer alcam.halısı ve hastane çıkışını da aldım.Onun dışında ucuz buldukça beğendikce zıbın-tulum alıyorum 3 ay , 6 ay sweatshirt-tayt alıyorum.Lcw de çok güzel bebek kıyafetleri var.Ben e-bebekten bebek bakım seti aldım baby plus ın çantalı içinde tırnak makası tarak burun aspiratörü vs. şeyler var.Küveti de amazondan babyjem in normal katlanmayan banyo setini aldım 84 liraydı ama katlanan da alınabilir biraz büyük yer kaplıyor çünkü.Wheeppo diye bi site var çok güzel müslinler var ve baya ucuz ordan bikaç müslin aldım,english home dan nevresim aldım bitane , sevi bebe den reflü yatağı aldım, trendyoldan land diye bir markanın anne-bebek bakım çantasını aldım, o çanta baya kaliteli çıktı onu tavsiye ederim.Bebek arabası kraft-lima aldım e-bebekte baya indirime girmişti.Bide bikaç emzik, biberon seti ve göğüs pompası aldım mamajoo nun indirimde bulmuştum ben çalışacağım için ne olur ne olmaz diye.Şimdilik aklıma gelenler bunlar:)

Şuan daha bi panik oldum 😂 Çok mu rahat davranıyorum şubatta başlarım hepsini 1 ayda alırım nasılsa modundaydım. Ama zaman azalıyor gittikçe. Sadece araştırıp not alıyorum. Bide bez ve ıslak mendil olarak ne alıcaksın baya araştırdım herkes çok farklı görüşte. Prima ve unibaby mi alsam. Unibabynin içeriği değişmiş sanırım ondan çok emin olamadım.

Ben de tam anlamıyla aynı durumdayım😊bir de bakıyorum bakıyorum ama kafamda her şey dağınık ne alacağımı bile bilmiyorum tam. Kendime alacaklarım için kilomu kestiremiyorum, bizim ev biraz küçük. Beşik, araba, küvet beğeneyim son anda alayım diyorum ama beğendiğim falan yok, kıyafet hiç almadım daha ☺️ben de bir de hep kaybetme korkusu vardı hey şey yolunda gitsin aman bir sorun çıkmasın da alınır diyordum, bu gidişle bebeği kucağıma verecekler al her şey yolunda gitti diye ama ben öyle kalakalıcam hazırlıksız 😂

Bende de kaybetme korkusu çoktu alırsam sonra gördükçe üzülürüm diye elim gitmedi hiç. Şimdide yetişmicek gibi. Dün akşam oturup ağladım hiç birşeyi yetiştiremicem diye 🤦‍♀️ Sürekli araştırma halindeyim bu daha çok kafa karışıklığı yaratıyor. Artık başlamalıyız sanırım yavaş yavaş yoksa gerçekten kucağımızda görücez bebişleri 😬

Daha bir çorap bile almadım.Şimdilik buradan önerilen ürünleri not alıyorum onun dışında ne alınır hiç fikrim yok 😂32.hafta bir gelsin inşallah

Yalnız olmadığımı bilmek ne güzel ☺️ Annem ve kayınvalidem sürekli internetten beğendiklerini gönderiyorlar sonra bakarız diyorum geçiştiriyorum. Onlar benden daha hevesliler sanki 🤷‍♀️

2. Hamilelik bire göre zor derlerdi cidden öyleymil, Allaha şükür bir hastalık birşey yok ama bu gebeliğimin ilkiyle alakası yok, ilk gebeliğimde son güne kadar fosur fosur uyurdum, bunda uyuyana kadar akla karayı seçiyorum, dün gece 2 de uyandım 5de öbür kızımın yanına gidince anca dalmışım, sağa dönsem olmuyo tekmeliyo sola dönsem tekmeliyo sırt üstü hiç yatamadım sanki ciğerlerimin üstüne biri oturmuş nefes alamıyorum, çok kötüydü bu gebelik bitene kadar yandım herhalde
Benim 2.gebelik çok daha rahat geçti şuan 29 haftalığım arkadan bakınca hamile gibi değilim önden top gibi karnım var ama bana göbek gibi geliyor😁 yani özellikle şu 15gündr hiç durmadan iş yapmak hareket etmem tadilat boya yemek sil süpür merdiven in çık resmen oturmadım kıçımın üstüne bir anda kuş gibi oldum tüm ağrılarım gitti hafifledim resmen anladım ki uzanmak oturmak bana iyi gelmiyormuş biraz fazla oturup uzansam kalkarken ağırlaşıyorum o sebeple geceleri çok rahat uyuyorum yorgunluktan 😂 daha hiçbitşey almadım bebeğe bu rahatlığımda beni sinir ediyor😂 buldum netten bi kaç parça alcam çok şey almayacağım bir göğüs kremi bir kalkan birde pompa benim önceliğim çünkü göğüs yarası en korktuğum, kızlar bu arada bekleyenler vardı bu takım gelmiş Trendyola almak isteyen kaçırmasın ☺️

Eklentiler

• 4A3F9194-9985-455D-B3A5-56CBE6E59813.webp
    4A3F9194-9985-455D-B3A5-56CBE6E59813.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 87
Şuan daha bi panik oldum 😂 Çok mu rahat davranıyorum şubatta başlarım hepsini 1 ayda alırım nasılsa modundaydım. Ama zaman azalıyor gittikçe. Sadece araştırıp not alıyorum. Bide bez ve ıslak mendil olarak ne alıcaksın baya araştırdım herkes çok farklı görüşte. Prima ve unibaby mi alsam. Unibabynin içeriği değişmiş sanırım ondan çok emin olamadım.
Ben de bez ve ıslak mendil hiç almadım, araştırmadım.Birde bez ve ıslak mendil konusu bebekten bebeğe değişiyo, alerji yapar vs. diye şimdi stoklamak istemedim yoksa onları da alırdım:) ama mustelanın alt değiştirirken kullanılan bir temizleme suyu var pamuğa döküp kullanıyosun ondan alcam kesin, sleepy nin hem ıslak mendili hem de bezinden memnun olanlar da baya fazla. Küçük eşyalar ıvır zıvır şeyler için geç değil erken bile ama ben tüm alışverişim son aya kalmasın diye şimdiden taksit taksit gördükce aldım.Ama bebek odası yapacaksan bazı dolap beşik-yatak gibi büyük eşyaları termini uzun sürebiliyor 1-1,5 ayı bulabiliyor gelmesi.Bide lohusa gecelik ve sabahlık aldım ben hays dan onu da tavsiye ederim kumaşları yumuşacık çok kaliteli.

Son düzenleme:
Ben de bez ve ıslak mendil hiç almadım, araştırmadım.Birde bez ve ıslak mendil konusu bebekten bebeğe değişiyo, alerji yapar vs. diye şimdi stoklamak istemedim yoksa onları da alırdım:) ama mustelanın alt değiştirirken kullanılan bir temizleme suyu var pamuğa döküp kullanıyosun ondan alcam kesin, sleepy nin hem ıslak mendili hem de bezinden memnun olanlar da baya fazla. Küçük eşyalar ıvır zıvır şeyler için geç değil erken bile ama ben tüm alışverişim son aya kalmasın diye şimdiden taksit taksit gördükce aldım.Ama bebek odası yapacaksan bazı dolap beşik-yatak gibi büyük eşyaları termini uzun sürebiliyor 1-1,5 ayı bulabiliyor gelmesi.Bide lohusa gecelik ve sabahlık aldım ben hays dan onu da tavsiye ederim kumaşları yumuşacık çok kaliteli.

Evet bez ve ıslak mendil bende stok yapmak istemiyorum. İlk etapta prima alırım diye düşündüm sonra duruma göre karar veririm artık. Suwenden aldım pijama takımı, mustelanın setini ve braun ateş ölçer aldım o kadar. Yatak odam çok büyük dolap ve beşik çok rahat sığar o yüzden ilk etapta oda yapmıcam ama yinede bu aysonu almam gerek artık dediğin gibi hemen teslim olmuyor.

Ben de sleepy bezi denemek için yenidoğan alacağım.. İlk kızımda prima alerji yapmıştı molfiks aldım oda yaramadı birgün bimin bezini çok övmüşlerdi denemek için aldım sadece o iyi gelmişti. Çok hassas bir cildi vardı düşünün.. Islak mendilde unibaby kullanmıştım ama içerik değişmiş onu da sleepy alacağım. Biberon avent bir tane alırım ilkinde seti almıştım hevesle..Emzik sadece bakkal emziği kabul etmişti oysa dünya para verip en iyi denenleri almıştım :) Mustelanın şampuanı temiz içerikli ama bayada olumsuzluk okudum o yüzden çok para vermeye gerek yok johnson baby şampuan ve losyon deneyeceğim.. Kızımda hep sebamed ürünleri kullanmıştım sonra sonra daline geçtim. Şimdi sebamed için de iyi yorumlar okumadım. Kızımın odası zaten vardı şifonyeri bebek için kullanacağım ilk etapta.. Bu da Allah izin verirse biraz büyüdüğünde gardolap değişikliği yaparım diye düşündüm.. Bebek arabası beşik anakucağı puset hepsi kardeşimden ve kuzenimden gelecek. Pompam duruyor hala . Kıyafetler de var birkaç zıbın ve çorap ile işi halledicez inşallah..

Ben de sleepy bezi denemek için yenidoğan alacağım.. İlk kızımda prima alerji yapmıştı molfiks aldım oda yaramadı birgün bimin bezini çok övmüşlerdi denemek için aldım sadece o iyi gelmişti. Çok hassas bir cildi vardı düşünün.. Islak mendilde unibaby kullanmıştım ama içerik değişmiş onu da sleepy alacağım. Biberon avent bir tane alırım ilkinde seti almıştım hevesle..Emzik sadece bakkal emziği kabul etmişti oysa dünya para verip en iyi denenleri almıştım :) Mustelanın şampuanı temiz içerikli ama bayada olumsuzluk okudum o yüzden çok para vermeye gerek yok johnson baby şampuan ve losyon deneyeceğim.. Kızımda hep sebamed ürünleri kullanmıştım sonra sonra daline geçtim. Şimdi sebamed için de iyi yorumlar okumadım. Kızımın odası zaten vardı şifonyeri bebek için kullanacağım ilk etapta.. Bu da Allah izin verirse biraz büyüdüğünde gardolap değişikliği yaparım diye düşündüm.. Bebek arabası beşik anakucağı puset hepsi kardeşimden ve kuzenimden gelecek. Pompam duruyor hala . Kıyafetler de var birkaç zıbın ve çorap ile işi halledicez inşallah..
Ben kızım oynasın diye yeni doğan bezler alıyordum gongun ki guzel😄 sleepnin ıslak mendilini çok seviyorlar ama ben sevmiyorum

Yalnız olmadığımı bilmek ne güzel ☺️ Annem ve kayınvalidem sürekli internetten beğendiklerini gönderiyorlar sonra bakarız diyorum geçiştiriyorum. Onlar benden daha hevesliler sanki 🤷‍♀️
Alacaklarının listesini yaparsan netten alırsın 1 saat içinde.Bazılarını da 2 3 gün gezip alırsın yani 1 haftaya tüm hazırlık biter.Kesinlikle markaları alacaklarını listele

Herkese merhaba ben hic bisi almadim erken diye yanlız olmamak sevindirdi, ozenmedigimi dusunup uzuluyordum. Esyadan cok ben doktor bulamadim daha tum testlerimi internetten ogrenip yaptirdim bir de ozel hastane. 7haftalikken ogrendm 4kere gittim hastaneye. İlk bebegimiz ve yalniz bi anneyim babamizla basbasayiz neyi ne zaman nasil yapmaliyiz emin degiliz zamana biraktik ama urkuyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacim var

Bende ac
2li Biberon setini aldım avent. Emzikte avent ve bibs arasında kararsızım genelde aventten memnun herkes.
Ben kucuk biberon dusunuyorum avent alirim heralde camlisinda onun basligi degisiyomu nasil oluyo acaba bilginiz varmi

Back
X