- 29 Nisan 2020
- 412
- 429
- 53
- 41
Evet yaTatlım aynı korku bende de var maalesef sanırım zor elde ettiğimiz bir hamilelik olduğu için kucağıma alana kadar inanamayacak gibiyim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yaTatlım aynı korku bende de var maalesef sanırım zor elde ettiğimiz bir hamilelik olduğu için kucağıma alana kadar inanamayacak gibiyim![]()
Evet ya çok şükür riskli dönemleri geçtik sonunda. Happy mom uygulamasında da bebeğiniz yaşam sınırına ulaştı diyor, İnşallah sağlıkla kucağımıza alırızBenimde en büyük korkumdu sonradan çok üzülmek. Allah korusun bebişlerimizi. Artık korkmayalım kocaman oldular. Dün Bi haberde 25 haftalık doğmuş şimdi kocaman olmuş bebekgüzel şeyler oluyor. Yavaştan başladım hazırlıklara.
Benim hamileliğim rahat geçiyor belki ondan böyle düşünüyor olabilirimBen tam tersiHamilelik bana gore degil ilk hamileligimdede hemen dogsun istiyodum
![]()
Çok bambaşka bi duyguymuş cidden. Karnımda ama mıncıklıyorum yine de dışardan o hareket ettikceBen de aynı moddayım valla karnıma bakıp bakıp gülümsüyorum hareket ettikçe içimde kelebekler uçuyor![]()
Amin canım inşallah iyi şeyler düşünelim iyi şeyler gelip bizi bulsunEvet yaönceki hamilelğimde, eşim haberi aldığı gün üzerinde anne bebek olan bir kolye almıştı, bir tek o vardı ona bakıp bakıp ağlıyordum
o yüzden epey bir bekledim
Allah korusun hepimizin bebeklerini inşallah
![]()
Ben beşiği ve dolabını aldım bide şifonyer alcam.halısı ve hastane çıkışını da aldım.Onun dışında ucuz buldukça beğendikce zıbın-tulum alıyorum 3 ay , 6 ay sweatshirt-tayt alıyorum.Lcw de çok güzel bebek kıyafetleri var.Ben e-bebekten bebek bakım seti aldım baby plus ın çantalı içinde tırnak makası tarak burun aspiratörü vs. şeyler var.Küveti de amazondan babyjem in normal katlanmayan banyo setini aldım 84 liraydı ama katlanan da alınabilir biraz büyük yer kaplıyor çünkü.Wheeppo diye bi site var çok güzel müslinler var ve baya ucuz ordan bikaç müslin aldım,english home dan nevresim aldım bitane , sevi bebe den reflü yatağı aldım, trendyoldan land diye bir markanın anne-bebek bakım çantasını aldım, o çanta baya kaliteli çıktı onu tavsiye ederim.Bebek arabası kraft-lima aldım e-bebekte baya indirime girmişti.Bide bikaç emzik, biberon seti ve göğüs pompası aldım mamajoo nun indirimde bulmuştum ben çalışacağım için ne olur ne olmaz diye.Şimdilik aklıma gelenler bunlar:)
Ben de tam anlamıyla aynı durumdayımbir de bakıyorum bakıyorum ama kafamda her şey dağınık ne alacağımı bile bilmiyorum tam. Kendime alacaklarım için kilomu kestiremiyorum, bizim ev biraz küçük. Beşik, araba, küvet beğeneyim son anda alayım diyorum ama beğendiğim falan yok, kıyafet hiç almadım daha
ben de bir de hep kaybetme korkusu vardı hey şey yolunda gitsin aman bir sorun çıkmasın da alınır diyordum, bu gidişle bebeği kucağıma verecekler al her şey yolunda gitti diye ama ben öyle kalakalıcam hazırlıksız
![]()
Daha bir çorap bile almadım.Şimdilik buradan önerilen ürünleri not alıyorum onun dışında ne alınır hiç fikrim yok32.hafta bir gelsin inşallah
Benim 2.gebelik çok daha rahat geçti şuan 29 haftalığım arkadan bakınca hamile gibi değilim önden top gibi karnım var ama bana göbek gibi geliyor2. Hamilelik bire göre zor derlerdi cidden öyleymil, Allaha şükür bir hastalık birşey yok ama bu gebeliğimin ilkiyle alakası yok, ilk gebeliğimde son güne kadar fosur fosur uyurdum, bunda uyuyana kadar akla karayı seçiyorum, dün gece 2 de uyandım 5de öbür kızımın yanına gidince anca dalmışım, sağa dönsem olmuyo tekmeliyo sola dönsem tekmeliyo sırt üstü hiç yatamadım sanki ciğerlerimin üstüne biri oturmuş nefes alamıyorum, çok kötüydü bu gebelik bitene kadar yandım herhalde
Ben de bez ve ıslak mendil hiç almadım, araştırmadım.Birde bez ve ıslak mendil konusu bebekten bebeğe değişiyo, alerji yapar vs. diye şimdi stoklamak istemedim yoksa onları da alırdım:) ama mustelanın alt değiştirirken kullanılan bir temizleme suyu var pamuğa döküp kullanıyosun ondan alcam kesin, sleepy nin hem ıslak mendili hem de bezinden memnun olanlar da baya fazla. Küçük eşyalar ıvır zıvır şeyler için geç değil erken bile ama ben tüm alışverişim son aya kalmasın diye şimdiden taksit taksit gördükce aldım.Ama bebek odası yapacaksan bazı dolap beşik-yatak gibi büyük eşyaları termini uzun sürebiliyor 1-1,5 ayı bulabiliyor gelmesi.Bide lohusa gecelik ve sabahlık aldım ben hays dan onu da tavsiye ederim kumaşları yumuşacık çok kaliteli.Şuan daha bi panik oldumÇok mu rahat davranıyorum şubatta başlarım hepsini 1 ayda alırım nasılsa modundaydım. Ama zaman azalıyor gittikçe. Sadece araştırıp not alıyorum. Bide bez ve ıslak mendil olarak ne alıcaksın baya araştırdım herkes çok farklı görüşte. Prima ve unibaby mi alsam. Unibabynin içeriği değişmiş sanırım ondan çok emin olamadım.
Ben de bez ve ıslak mendil hiç almadım, araştırmadım.Birde bez ve ıslak mendil konusu bebekten bebeğe değişiyo, alerji yapar vs. diye şimdi stoklamak istemedim yoksa onları da alırdım:) ama mustelanın alt değiştirirken kullanılan bir temizleme suyu var pamuğa döküp kullanıyosun ondan alcam kesin, sleepy nin hem ıslak mendili hem de bezinden memnun olanlar da baya fazla. Küçük eşyalar ıvır zıvır şeyler için geç değil erken bile ama ben tüm alışverişim son aya kalmasın diye şimdiden taksit taksit gördükce aldım.Ama bebek odası yapacaksan bazı dolap beşik-yatak gibi büyük eşyaları termini uzun sürebiliyor 1-1,5 ayı bulabiliyor gelmesi.Bide lohusa gecelik ve sabahlık aldım ben hays dan onu da tavsiye ederim kumaşları yumuşacık çok kaliteli.
Biberon emzik cogunluk avent diyo nuk ta iyi diyolar daha uygun ama bilemedim siz ne yaptiniz ne aldiniz
Ben kızım oynasın diye yeni doğan bezler alıyordum gongun ki guzelBen de sleepy bezi denemek için yenidoğan alacağım.. İlk kızımda prima alerji yapmıştı molfiks aldım oda yaramadı birgün bimin bezini çok övmüşlerdi denemek için aldım sadece o iyi gelmişti. Çok hassas bir cildi vardı düşünün.. Islak mendilde unibaby kullanmıştım ama içerik değişmiş onu da sleepy alacağım. Biberon avent bir tane alırım ilkinde seti almıştım hevesle..Emzik sadece bakkal emziği kabul etmişti oysa dünya para verip en iyi denenleri almıştım :) Mustelanın şampuanı temiz içerikli ama bayada olumsuzluk okudum o yüzden çok para vermeye gerek yok johnson baby şampuan ve losyon deneyeceğim.. Kızımda hep sebamed ürünleri kullanmıştım sonra sonra daline geçtim. Şimdi sebamed için de iyi yorumlar okumadım. Kızımın odası zaten vardı şifonyeri bebek için kullanacağım ilk etapta.. Bu da Allah izin verirse biraz büyüdüğünde gardolap değişikliği yaparım diye düşündüm.. Bebek arabası beşik anakucağı puset hepsi kardeşimden ve kuzenimden gelecek. Pompam duruyor hala . Kıyafetler de var birkaç zıbın ve çorap ile işi halledicez inşallah..
Alacaklarının listesini yaparsan netten alırsın 1 saat içinde.Bazılarını da 2 3 gün gezip alırsın yani 1 haftaya tüm hazırlık biter.Kesinlikle markaları alacaklarını listeleYalnız olmadığımı bilmek ne güzelAnnem ve kayınvalidem sürekli internetten beğendiklerini gönderiyorlar sonra bakarız diyorum geçiştiriyorum. Onlar benden daha hevesliler sanki
![]()
Ben kucuk biberon dusunuyorum avent alirim heralde camlisinda onun basligi degisiyomu nasil oluyo acaba bilginiz varmi2li Biberon setini aldım avent. Emzikte avent ve bibs arasında kararsızım genelde aventten memnun herkes.