• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

kızlar şimdi hastaneden geldim sabah iç çamaşırıma iki damla kan gelmişti olabilir dedim gitmedim doktora zaten iğne jel herşeyi kullanıyorum 2 saat önce de peçeteye baya kan geldi kırmızı eşimle çok korktuk zaten tüp bebek tedavisiyle hamile kalabildim hemen özel bi hastaneye acile gittik doktor baktı kalp atışları devam ediyor şükürler olsun büyümesi de iyi ama kesenin etrafında kanama bölgeleri varmış devam ederse gel dedi inşallah devam etmez başına böyle bir durum gelen var mı çok korktum çok ağladım 😞😞
geçmiş olsun canım üzülme sen stres yapma yorma kendini rabbim saglıklıca kucagına almayı nasip etsin inşallah

Benim de durumum yarın netleşecek. En son Cumartesi günü gittiğimiz kontrolde (6+3) kesenin olması gerektiği kadar gelişmediğini söyledi doktor. Yarın 7. haftaya giriyoruz, çok ümitli konuşmamıştı, sadece bi şans verdi sanırım. Mucizeye ihtiyacımız var 🙏🏻
İnşallah sonraki kontrolde güzel haberle alırsın :dua: :dua:

Selam kızlar nasılsınız.bulantı kusma başlayan oldu mu bende daha yok birşey gerçi kızlarımda 4.ayda olmuştu. Bakalım artık bu ne ola

Selam kızlar nasılsınız.bulantı kusma başlayan oldu mu bende daha yok birşey gerçi kızlarımda 4.ayda olmuştu. Bakalım artık bu ne ola
Günaydın canım bende 5. Haftada başlamıştı ilkinde şimdi midem bulanmayınca tedirgin oluyorum başka ne belirtiler var dr da 9 unda gitmeyi düşünüyorum pandemiden dolayı

Günaydın canım bende 5. Haftada başlamıştı ilkinde şimdi midem bulanmayınca tedirgin oluyorum başka ne belirtiler var dr da 9 unda gitmeyi düşünüyorum pandemiden dolayı
Canım bende bir de geçmeyen sağ kasık ağrım var özellikle yatınca şiddetleniyor benimde 1eylülde randevum bakalım ne diyecek doktor.

Günaydın kızlar , ben de akşam kızıma dedim elini koy karnıma istediğini düşünme hissetmeye çalış bakalım ne hissedeceksin .. Yavrum benim bekledi bekledi eli karnımda anne yaaa okadar çok erkek hissediyorum ki diyor :KK200: Aslında hep kız olur inşallah diye dua ediyor ama içine erkek doğuyormuş..Hayırlısı Allahtan,sağlıklı olsun kız erkek farketmez diyorum.

kızlar şimdi hastaneden geldim sabah iç çamaşırıma iki damla kan gelmişti olabilir dedim gitmedim doktora zaten iğne jel herşeyi kullanıyorum 2 saat önce de peçeteye baya kan geldi kırmızı eşimle çok korktuk zaten tüp bebek tedavisiyle hamile kalabildim hemen özel bi hastaneye acile gittik doktor baktı kalp atışları devam ediyor şükürler olsun büyümesi de iyi ama kesenin etrafında kanama bölgeleri varmış devam ederse gel dedi inşallah devam etmez başına böyle bir durum gelen var mı çok korktum çok ağladım 😞😞
Merak etme canım. Benimde oğlumda bi gün lekeler geldi. Doktora gittim kanama alanı gördü ultrasonda kesenin orda. 1 ay progestan içip dinlendim. Hiç kalkmadım zaten o progestanı ağız yoluyla alıp ayakta kalmak imkansız😅 bayılıyorsun resmen.
Şuan oğlum 6 yaşında. Üzme kendini bol bol uzan 🙏

Back
X